Изпитани сайтове за парфюми - ноември 2023

• 104 832
  • 897
  •   1
Отговори
# 285
Голям смях, само Шанел бях наблъскала в кошницата- инфото ми беше много полезно, благодаря😊

# 286
Голям смях, само Шанел бях наблъскала в кошницата- инфото ми беше много полезно, благодаря😊

Аз бях направил същото Simple Smile

# 287
Прити шоп ... ще си замълча. Добре, че поръчах днес от Флакони.де,  код single хвана и парфюми и грим Шанел, които бяха и без това намалени и на добри цени.

# 288
Е беше ясно, че няма да има за Шанел. Не им разрешават от марката и ще свалят бранда онлайн.
Само Сефора на черен петък има Шанел на -20%

# 289
Сайта се бъгна! 🙈

# 290
Мда почти веднага.
Шанел няма, но битката за Диор и Живанши е страшна.
Новият Диор на -30% е много добре.

# 291
Нищо не можах да видя. Дано поне времето удължат, за да са коректни!

# 292
Супер изнервящо. Ами то нищо не зарежда, даже не мога да си вляза в профила. Или не зарежа или изписва грешка.

# 293
  • BG-DE
Само да се оплача от Flaconi☹️ днес направих две поръчки през няколко часа и впоследствие реших да сторнирам първата но с някакъв дежурен мейл ми отказаха, вече не можело като я получа можело да я върна. В неделя в Германия никой не работи и не са я обработили. За мен не е коректно от тяхна страна, така че обмисляйте внимателно преди да поръчате, защото не приемат сторниране, на мен това ми се случва вече за втори път.

# 294
  • София
Сигурна бях че сайта ще се срине, затова предварително подготвих кошницата и в 9 само я писнах. Имам имейл, че е потвърдена .

# 295
  • Бургас
Не се занимавах изобщо с Прити шоп, поръчах си Maison Crivelli Hibiscus Mahajad и Елинор намазаха.Шанел ще чакам в Сефора.

# 296
новите еликсири на Gucci са на добри цени с кода, но дали си струват е друг въпрос

# 297
За жалост успях да поръчам и от Pretty shop - JPG Le male Elexir Rolling Eyes

# 298
Прити шоп няма да е зле да помислят върху качеството на обслужване на клиентите им. В магазина в София, когато и да влезна е мъка - физиономии, кисели хора и липса на заинтересованост. Не влизам вече, а и не смятам, че заслужават парите ми. “Инфлуенсърите” с които работят също са пълен погром. Спомням си, че преди време с една от тях имаха съвместен код за намаление, а една дама пусна тук в темата скрийншот как ѝ се е сопнала на ЛС на въпрос какъв е кодът, отказвайки категорично да го напише, защото вече го била казала няколко пъти. Пък и тя не я следвала. Nerd

# 299
Хора… вчера с поръчката от Елинор имах мостра на The Merchant of Venice Craquele .. Влюбих се… Някой може ли да сподели мнение ?

Общи условия

Активация на акаунт