Изпитани сайтове за парфюми - ноември 2023

• 104 823
  • 897
  •   1
Отговори
# 300
  • Пловдив
Може ли да попитам защо ми се изтри поста с въпроса ми към ~Étoile~  какъв фдт е поръчала? Всички споделят кой какво поръчва, защо моят въпрос ви се стори не по темата?

# 301
  • София
Успях да направя поръчка на новия Диор, платих с карта. Не ми излязоха никакви мостри за избор, макар да има опция за 3 безплатни такива. Защо ли ми трябваше да продължа да разглеждам!? Платих и едни 50 мл. за Ирис абсолю на Ланком и чак после видях, че в Нотино и Мейкъп тази разфасовка е по-евтина. Сега си хапя устните, ама пуста лакомия... Дано Диорчето не го откажат, че ще ми е пълен провал тази поръчка.

# 302
За пръв път мисля да пазарувам от онлайн магазин и не съм сигурна дали да поръчам от Parfimo.bg, Elinor или Parfium-bg. От къде е най-сигурно и вярно ли е, че някой сайтове (или от изброените) подаряват мостри при поръчка?

# 303
  • София
И трите са сигурни и трите изключително рядко пращат мостри. Пазарувала съм много пъти от Елинор, никога не съм получила подарък мостра от тях.

# 304
Нищо не поръчах от pretty! Simple Smile
Кога беше “ черният петък” в Sephora?!

# 305
И аз нищо не поръчах и ще ме извините, но много се забавлявах с терзанията относно сайта.Smirk Ами бъгав е, факт, не бих си го причинила.С най-добри чувства, то си е ловен инстинкт, да хванем някоя прИмоция, но ми е ясно, че се подиграват с нас с тия лошо направени сайтчета и уж промоции. Няма да забравя, как исках да си купя Ла ви е бел ирис абсолю и предния ден попитах в Дъглас/ или Сефора, не помня къде точно/ и ми казаха, че нямали наличност. Е как, аджеба обявяваш промоции, а нямаш наличност? Щели да ми запишат телефона и ако получат продукта, да ми се обадят. Записаха го. Познайте, дали се обадиха. Нанайси. Купих си го на по-добра промоция от друго място. Не обичам да ме правят на мамуна. Честито на печелившите все пак- 30 процента са си 30 процента.

# 306
Много от цените на Диор (и набелязан парфюм на Том Форд) в Нотино или са по-евтини,
или същите в сравнение с Притишоп. Не видях смисъл да пазарувам в момента,
след като нищо не ми трябва.
Безплатни мостри и при мен не зареди.

Последна редакция: пн, 13 ное 2023, 18:04 от 𝓘𝓯 𝓞𝓷𝓵𝔂

# 307
Къде е най-добра цената за The Merchant Of Venice My Pearls?

# 308
Къде е най-добра цената за The Merchant Of Venice My Pearls?
Зависи колко мл. търсите. За 100 мл. крайната цена (с добавен код за -10% отстъпка + доставка за ваша сметка) е колкото в Елинор с код за отстъпка, но пък с безплатна доставка. Иначе само в Parfium.bg е налична по-малката  разфасовка.
https://parfium.bg/the-merchant-of-venice-my-pearls-parfyumna-voda-za-jeni-edp
Редакция: По-добрата цена се получава тук, като въведете двата кода, ако предпочитате 100 мл.
Скрит текст:

# 309
Елинор дадоха мостра на моя приятелка която купи директно от шоурума наскоро, от онлайн поръчки не

# 310
  • Melmak
Ох, нищо не направих с тоя притишоп. Уж даже се регистрирах онзи ден за да получа кода за намаление. Излязох с приятелки и забравих. Явно не е било уау и не съм изпуснала нещо.

Кога е ЧП в Сефора?

# 311
Хора… вчера с поръчката от Елинор имах мостра на The Merchant of Venice Craquele .. Влюбих се… Някой може ли да сподели мнение ?
Влюбването е страхотно чувство

# 312
# 313
  • София
Момичета, търся дезодоранта на Коко Шанел, но не го намирам… може ли малко помощ?

# 314
  • Отвъд алеята зад шкафа
И аз нищо не купих от pretty shop. Исках Шанел. Цените са завишени спрямо Нотино и с отстъпката общо взето ми се изравнят като в Нотино без отстъпка.

Общи условия

Активация на акаунт