Изпитани сайтове за парфюми - ноември 2023

• 104 864
  • 897
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте,Moresque Tamima Sillage-става ли за поръчка на сляпо?

# 271
  • Бургас
Да сте попадали на добра цена за Guerlain Shalimar Souffle de Parfum? Както и по-малко от 90мл флакон? Не е задължително да е български сайт стига да има как да стигне поръчка до тук. За сега намирам само в немското Нотино 90мл за 84,23€ с текущия код. Има ли шанс за по-добра цена?
https://www.starcorp.bg/guerlain-shalimar-souffle-de-parfum-for-women
С код SAVE10 става 179.10 с безплатна доставка

# 272
На мен никога нищо не ми се получава с Елинор. Кодовете никога не ми свалят цените като на снимките публикувани тук, но гледам философски и приемам ситуацията като знак на съдбата. Отварям сайта през телефона ако това има значение.

Кодовете им се пишат само с малки букви и ако има разстояние след последната буква също не го приема. Само през телефона действам и аз. Днес все още може да се ползва и код welcome заедно с black.

Последно за вчера заплюх това, чудесна цена излезе

Последна редакция: нд, 12 ное 2023, 00:52 от tuali

# 273
И последно за Елинор от мен  - някои (всички?) продукти, които са на (-) бройки също може да се поръчат 🙃
Автоматичното намаление без код за някои брандове все още е в размера от петък, за други го преустановиха.

# 274
# 275
Здравейте, дали в някой от шоурумите на Елинор има за тест Hibiscus mahajad - https://www.fragrantica.com/perfume/Maison-Crivelli/Hibiscus-Mahajad-69069.html ?
Аз очаквам 3 парфюма от Елинор - два поръчани в петък и едни в събота, но никой от тях още не е изпратен,а и трите пишеше, че са с доставка 1-2 работно дни, но се надявам, че да претрупани с работа и затова не са изпратени, а не, че няма да си ги получа изобщо.

# 276
Аз мога да потвърдя за шоурума на Сердика че го има наличен за проба. На друго място скоро не съм ходила.

# 277
  • Отвъд алеята зад шкафа
Да, там го има със сигурност. Вчера пак го пробвах, направо зъбите ме заболяват обаче, не мога да разбера коя съставка ми докарва тази непоносимост, напомня ми за нещо в миналото, но не мога да се сетя.

# 278
Някой да е поръчал от тук

# 279
Някой да е поръчал от тук
Поръчвала съм няколко пъти от Монна. Продуктите са ОК, но са ми отказвали поръчки, без обяснение. Вероятно сгрешени цени защото след това се появяваха по-скъпи.

# 280
Очакваме офертите от PrettyShop. Моля, който получи код по-рано да пише. Secret Sale от 21:00 до 23:00 часа на 12.11.2023г.

Едит: Премахнаха повечето подаръчни комплекти от сайта, заради промоцията. Пълна излагация.

Последна редакция: нд, 12 ное 2023, 16:55 от fena123

# 281
Аз поръчах в понеделник няколко продукта от Монна.бг. Платих с карта, обадиха ми се да ми кажат, че единия продукт не е наличен и да попълня формуляр за възстановяване на сумата. Попълних и го изпратих, нямам до момента пари върнати по сметката. В петък на обяд им писах поне да потвърдят получаването на искането ми, но до момента нямам отговор. Знам, че не е драма, но не е и комуникация това за мен.

# 282
  • Отвъд алеята зад шкафа
Очакваме офертите от PrettyShop. Моля, който получи код по-рано да пише. Secret Sale от 21:00 до 23:00 часа на 12.11.2023г.

Едит: Премахнаха повечето подаръчни комплекти от сайта, заради промоцията. Пълна излагация.

Странно двучасово намаление по нощите в неделя.

# 283
  • София
NIGHT1211 е кодът за Прити шоп.

# 284
не важи за chanel

Общи условия

Активация на акаунт