Изпитани сайтове за парфюми - ноември 2023

• 104 871
  • 897
  •   1
Отговори
# 255
Пристигна и моята поръчка от Елинор, а май ще пускам и втора ... Sweat Smile Всичко най-важно сте го написали. Благодаря им за подаръците, експедитивността, лоялната програма, представянето на ексклузивни топ марки на нашия пазар и най-вече за това, че ежегодно правят истинско намаление за черен петък.
Скрит текст:

# 256
  • Sofia
Като са в кампаноя и се абонирам не получавам код....не ми върви с тях...

Вчера нямаше нужда от код. Големите намаления си се начисляваха сами. Не се комбинираха с лоялната програма, то нямаше и нужда Wink

# 257
Тоз отговор мисля не е за мен, ама нищо де, мерси Simple Smile

# 258
Споделям, че в selfridges.com/gb има заредени няколко от ексклузивите от колекцията L'Art & La Matière Guerlain.
Доставка до България с превозвач.

# 259
  • София
Някой има ли известие за код за Sens unique?
Не, не съм получавала скоро. Миналата година е имало през януари. Понякога не са в синхрон с останалите сайтове през ноември. Simple Smile

# 260
Здравейте!
Някой поръчвал ли е парфюм от еМАГ  с доставчик Funky Fit, намирам само румънски тел. номер за контакт с фирмата.

# 261
Здравейте!
Някой поръчвал ли е парфюм от еМАГ  с доставчик Funky Fit, намирам само румънски тел. номер за контакт с фирмата.

Румънска фирма е, не съм имал никакви проблеми с тях.

# 262
На мен никога нищо не ми се получава с Елинор. Кодовете никога не ми свалят цените като на снимките публикувани тук, но гледам философски и приемам ситуацията като знак на съдбата. Отварям сайта през телефона ако това има значение.

# 263
Аз пък много съм доволна от Елинор, направих 4 поръчки...изпуснах няколко аромата, но нищо, отново ще  ги има.

# 264
  • Пловдив
А вчера,когато се начисляваше автоматично отстъпката, можеше  да се използва и код welcome и така цената на Lady tubereuse беше 97.90лв. Докато се начудя снощи да го поръчам, днес вече го взех за 102лв Simple Smile

# 265
А вчера,когато се начисляваше автоматично отстъпката, можеше  да се използва и код welcome и така цената на Lady tubereuse беше 97.90лв. Докато се начудя снощи да го поръчам, днес вече го взех за 102лв Simple Smile
НО! Вчера щеше да се начисли доставка още 4,50  🤣

# 266
  • Пловдив
Точно така,да Simple Smile А и аз пътувах,губих обхват и така и не успях да поръчам. Днес пак ми излезе на същата обща стойност. Пишеше 1 брой, дано да имам късмет.

# 267
Аз взех Хачиват Х, ще го получа в понеделник до адрес. Много му се чудех и все още се, дали ще ми хареса, но  Хачиват е толкова нетраен вече, че няма цена на която бих си го купила колкото и да ми е любим.

# 268
Да, Елинор направи фурор. Не всички намалени парфюми са супер-сделка, но имаше такива, които наистина отговарят на израза " няма такава цена". До колкото се ориентирах, най- изгодни бяха някои нишови брандове.
Това е добре, защото моята колекция е основно от дизайнерски и арабски парфюми. Имам само няколко нишови парфюма, за това реших да се включа и аз в "надпреварата", ха, ха. Започнах скромно и първо поръчах The Merchant of Venice Ottoman Amber ,100ml, който ми излезна 131лв..Бях решил с това да спра, но после се загледах в Histoires de Parfums 1725, 60ml , не се сдържах и го поръчах, като цената се калкулира на 77,40лв.. Вече доволен от себе си спрях да разглеждам. Така цял следобед "мирувах", но преди малко, уж само да погледна и открих Al Andalus Moresque, 50ml.. Беше останал само 1бр.. Зачетох се за парфюма и отзивите бяха добри. Нямам нищо от колекцията си да прилича на този парфюм, освен това цената , след отстъпките, "стъпи" на 166,15лв.,а това ми се стори много изгодно и пак "стрелях". Дано всичките ми изстрели са в 10-ката.
Само да видим Елинор кога ще са готови с моите поръчки...

Последна редакция: сб, 11 ное 2023, 22:09 от Torro

# 269
  • София
На мен два прекрасни аромата на Moresque ми излязоха за 248 лв, Елинор бяха толкова бързи, че днес ги получих. Без подаръчни мостри обаче.

Общи условия

Активация на акаунт