Изпитани сайтове за парфюми - ноември 2023

• 104 781
  • 897
  •   1
Отговори
# 390
Взех си поръчките от Елинор....почти на 500 лв получих 2 умряли мостри, разочароват ме, чак кефа ми убиха. Хем всеки път им пиша, че искам мостри.
Сериозно ли всеки път им пишете изришно, че искате мостри 🤐
Аз изпитвам отвращение от нахални клиенти без финес и такт...може пък и те
Защо пък да не пиша? Оставила съм много, много хиляди лева там! А получавам празна пратка без мостра.

# 391
  • София
Мострите са комплимент към клиента, но не задължение на търговеца.

# 392
Татьяна Манзюк, може би трябва да смените търговеца при толкова силно недоволство.

# 393
Мострите са комплимент към клиента, но не задължение на търговеца.
Да, да.

# 394
  • Melmak
Не разбирам защо в България се приема, че мострите са някакъв невероятен жест и уау отношение. Мисля, че на всички ни е писнало от физически магазини като Сефора, където може да оставиш и няколко стотин лева и пак да нямаш мостра, защото продавачката не е на кеф.

А колко пъти една мостра се превръща в следваща покупка? При мен доста често.

# 395
Взех си поръчките от Елинор....почти на 500 лв получих 2 умряли мостри, разочароват ме, чак кефа ми убиха. Хем всеки път им пиша, че искам мостри.
Защо пък да не пиша? Оставила съм много, много хиляди лева там! А получавам празна пратка без мостра.

И аз така, ако не са мострите , които си искам  за проба, никога нямаше да купя и цели парфюми като съм от малък град и няма от къде да ги пробвам. Благодарение на мострите, които съм поискала и пробвала, съм им направила и немалък оборот. Така че, не мисля че е нахално, а полезно и за двете страни.

# 396

И аз така, ако не са мострите , които си искам  за проба, никога нямаше да купя и цели парфюми като съм от малък град и няма от къде да ги пробвам. Благодарение на мострите, които съм поискала и пробвала, съм им направила и немалък оборот. Така че, не мисля че е нахално, а полезно и за двете страни.
[/url]
100% съм съгласна. И аз така съм от малък град и не ходя всеки ден до физическия им магазин да пробвам аромати. И 1 от 2те мостри ми хареса и ще си купя по-скоро флакон.

# 397
Супер,  от "умрялата мостра" е имало полза и за Вас, сега остава и разваленото Ви настроение от САМО двете получени мостри да се оправи.

# 398
И в Сефора, и в Дъглас, и в Елинор, и в други магазини като съм ходила на живо са ми давали мостри. В Сефора преди бяха доста щедри - скоро не съм правила големи покупки от там и сега не знам. Явно е до късмет и клиент 🤷🏻‍♀️

# 399
Голяма драма с тия мостри....ама то така е когато хобито се превръща в бизнес.
Лепнах вирус и вече 3-ти ден не знам какво ми се носи. Вчера бях с Black Perfecto,днес съм с Elixir des merveilles, но май в момента ми е все едно с какво съм.
Пренасочих средства  по време на намаленията в друга стара страст и не купих нито един парфюм.
Нищо не ме изкуши достатъчно, дори 100мл Ани за 237лв. от Елинор. Също съм оставила при тях хиляди и никога не съм получавала компримент към поръчките си.

# 400
# 401
Не мога да се похваля с много покупки от популярните онлайн магазини, но мостри съм имала единствено от Дъглас и от Делириум. А, веднъж и Мейкъп се излъгаха да ми изпратят. От Елинор имам 2 поръчки досега, от които едната беше объркана. Не са ми уау.
От магазин за арабски парфюми съм получавала комплимент мостри в отделна пратка, след като си писах със собственичката. Сигурно към 12 виалчета изпрати, надписани, опаковани, и ми отговори - аз не работя за парфюмите, а за хората.

# 402
# 403
  • Бургас
Аз за мостри съм най- доволна от Сефора, винаги ми слагат много.

Последна редакция: чт, 16 ное 2023, 14:02 от Bright Crystal

# 404
  • Бургас
Някой да е забелязал дали Елинор са заредили отново изчерпани неща след голямото поръчване в Петък? Дали има информация за очаквано зареждане? Изпуснах Италика и Лира и ги следя, макар и вече само с 22% отстъпка, вместо 40%.

Общи условия

Активация на акаунт