Изпитани сайтове за парфюми - ноември 2023

• 104 526
  • 897
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Аз… само за малко и за бързо в мола… и по същество!

# 706
  • София
в официалния сайт на килиан, с всяка покупка и без код дава 7.5 мл подарък Black Phantom
Поправка - дава и още 4 мостри освен Black Phantom + ако сте от нов профил добавя и 7.5 мл Angels Share с код KILIANWELCOME
JaMbaLaYa,
Благодаря
за споделената оферта и точните указания.

На 21.11  поръчах и днес получих точно, каквото сте описали: поръчан сет от 5 мостри, допълнително по избор 4 аромата по 1,5 мл. и 2 аромата по 7,5 мл.
Пратката дойде с DHL от склад на Estée Lauder в Белгия.

# 707
Здравейте, попадали ли сте на добра оферта за Фаренхайт едт?

# 708
Само аз ли нямам имейл за изпратена поръчка от Kilian? Поръчах на 20.11, вчера получих фактура, но никаква информация дали поръчката е изпратена.

# 709
# 710
  • Стара Загора
elia1 и аз поръчах на 20.11. Имам потвърдителен имейл, но нямам имейл за изпратена поръчка. Ще чакаме.

# 711
Само аз ли нямам имейл за изпратена поръчка от Kilian? Поръчах на 20.11, вчера получих фактура, но никаква информация дали поръчката е изпратена.
И аз съм така.

# 712
  • Стара Загора
Айде и аз в кюпа с поръчка от Kilian - една принцеса поръчах LaughingLaughingLaughing
И мисля това да е последния ми парфюм за поне 6 месеца напред. От Елинор грабнах една Lira.

# 713
от kilian отговориха какво са изпратили и не виждам roses on iсе, така че даже инфото във фактурите явно не е напълно коректно и би трябвало да дойде всичко поръчано Simple Smile иначе моята поръчка още стои в белгия

# 714
  • Отвъд алеята зад шкафа
Днес дойде моята поръчка - 4 малки, дискавъри сета и 2 х 7.5 мл

# 715
  • София
Честито на получилите поръчките си от Килиън! Flowers Hibiscus И аз нямам имейл, че са ми изпратили поръчката, но сега проверих номера за проследяване. Оказва се, че е в куриера за доставка, а аз днес не съм в офиса /до там я пуснах/. Simple Smile Ще я издирвам в понеделник, ако някой от колегите не я е получил вместо мен. Ама интересно, нямам СМС от DHL за доставка. Thinking
Погледнете в архивната секция на skins.nl - https://www.skins.nl. Има интересни неща.

Последна редакция: пт, 24 ное 2023, 18:03 от magicjo

# 716
  • София
Имах само мейл при поръчката, без фактура.
В профила за поръчката има № за проследяване.
Копирате го и слагате в https://www.17track.net/bg
Номер на поръчка 2589481888
Дата на поръчка: 2023/11/21
Статус на поръчката: Експедиран
Номер за проследяване JJD0146........

Днес, преди обяд получх SMS от DHL за доставка от Estée Lauder и линк към техния сайт за проследяване и евентуално пренасочване.
Може на 20-ти поръчките да са изпратени от друг склад, затова да се бавят.

# 717
  • Бургас
Аз получих имейл веднага след поръчката. След два дена получих втори ,с въпрос за пощенския код, в бързината може би съм го сгрешила. От тогава нищо. Влизам и в сайта , но няма никакво инфо за направена поръчка. Има ли вероятност да съм поръчала като гост, без регистрация? Не помня имаше ли такава опция?

# 718
  • София
Има, да.

# 719
На 21.11 съм направил поръчката от Килиън, не съм получил фактура или мейл, че е изпратена. По тракинг номер (взет от поръчката в профила) излиза, че изпращачът е генерирал етикет за пратката, но тя не е предадена на куриера. Изпращачът е в Брюксел, Белгия.

Общи условия

Активация на акаунт