Изпитани сайтове за парфюми - ноември 2023

• 104 544
  • 897
  •   1
Отговори
# 690
Късно снощи съм получила фактурата, мисля че ще изпратят всичко от нея т.к. в поръчката ми нямаше roses on ice.Да видим …

и при мен така - може би са сложили roses on ice на мястото на фантома

# 691
  • виртуално
Нотино с БД днес в приложението

# 692
  • София
В Pretty Shop има намаление. Повечето неща са на -20-25%, но Zadig & Voltaite са на -40% https://prettyshop.bg/about/black-friday.

# 693
  • София
Привет, както уж си обещах да се кротна и нищо повече да не купувам, и на мига парфюмите ми казват "Няма шанс" Satisfied
В очакване съм на:
- От Нотино към поръчка на жена ми добавих една красота за разкош, като дойде ще кажа как е.
Zimaya Mazaaj / https://www.notino.bg/zimaya/mazaaj-parfjumna-voda-uniseks/
Скрит текст:

Хареса ми пирамидата и дизайна му, като на едно място казват, че бил в посоката на Nishane Tero, който не познавам. Но честно казано, не вярвам на тези сравнения в нета, може и да са вярни, но често и не съвсем. Ето, днес нося Al Wataniah  Rose Mystery Intense, който ми напомня на Lancôme Rôses Berberanza Smiley  Надявам се, да е поредна арабска находка.

Продължаваме - поръчах от makeup  BOSS The Scent Le Parfum For Him / https://makeup.bg/product/625628/
на цена 110лв, което е повече от чудесна оферта. Ще прозвучи твърде смело и може би смешно, но за мен, тази версия The Scent Le Parfum For Him, е най-добрия мъжки ирис на пазара. Знам, ще кажете диори ом интенз и тн, но за мен The Scent Le Parfum е Боса Animal Heart Eyes Cat
Оказа се, че има и някакви подаръци към поръчката на този Бос и си избрах червена шапка Smile
Скрит текст:

Та това е, и вече ще се кротна(може би) Tropical Drink

# 694
  • Пловдив
Току що получих е-мейл от Килиън, в отговор на моето запитване към тях, дали ще получа това, което съм поръчала и е било налично в момента на поръчката, а именно Blacк Phantom и Angel''s share.
Отговорът е, че ще ги получа, така както са поръчани и ми пращат скрийншот на статуса.

# 695
Толкова много чаках от Parfium.bg някакъв хубав код за отстъпка. Ех, този черен петък ще е без поръчка от тях. Благодаря за споделянията за Килиан, моите пътуват вече, нямам търпение да ги получа.

# 696
  • Бургас
Привет ,при мен този код не го приема,да не би да не действа още.Благодаря!
веднага след този мейл получих и друг

HELLO SPRAYERS!

Enjoy Our Scented BLACK FRIDAY!

Use the Code
BF2023
and get
30% OFF
on our products*

VALID UNTIL SUNDAY NOV. 26th
и вторият хваща при мен, а първия - не. Опитайте и вие.

В Ланком се появи отново Идол интенз 25 мл за 70 лв, но не добавя подаръци. Ако на някой му е много нужен и харесва цената да заповяда .

# 697
За почитателите на черешови аромати Heart Eyes Аз поръчах от приложението,използвах код PROMOAPP

Boadicea Bodacious Perfume 100 ml.. https://visshakozmetika.grind.place/produkt/boadicea-bodacious-perfume-100-ml/

# 698
Представяте ли си как сме побъркали Килиън като сме хванали тази тънка цака и сме изкупили всичко живо. Хахах Хората ги дават тези подаръци при покупки над 200 евро, а ние за 25 се наредихме. Просто ми е забавно че успяваме да открием винаги топлата вода. Това си е талант 🤭🤭🤭
Не  си представяме. Все още има оферта за подарък 4 мостри по 1,5 мл. и една от 7,5  мл.за ВСЯКА поръчка.

Както споменах сега в условията пише, че не важи за дискавъри сетове. Вероятно са го добавили по-късно щом пращат подаръците и за поръчките за сетове от началото на седмицата.

Receive four complimentary 1.5ml samples of your choice and one 7.5ml miniature deluxe on all orders, excluding sample discovery sets.

# 699
  • Стара Загора
И аз получих поръчките си от сайта на Ланком с всички подаръци към тях. Страхотни са. Simple Smile

# 700
Здравейте, за Дъглас някой дали има допълнителен код? Трябва да взема 2 сини облака на Ариана за две тинейджърки и ми се иска да намаля цената им (по 100 лв. е единият).
Или ако сте го видели някъде другаде на по-добра цена Heart
Благодаря ви Hug

# 701
Срещали ли сте някъде Virgin Island Water (Creed)? Исках от Spray Parfums но не е наличен

# 702
Здравейте

За Килиан промоцията - всичко пристигна. Успех

# 703
  • Стара Загора
Кога направихте поръчката?

# 704
  • Стара Загора
Благодаря, че споделихте офертата в parfium.bg! Този парфюм го обикнах, когато решиха да го спрат. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт