DSK WIZZ AIR кредитна карта

• 23 054
  • 339
  •   1
Отговори
# 300
Като минем на евро, ако се запазят точките, както уж ме увери една служителка..., вероятно ще е за всяко евро едисиколко точки..., което даже ще прави задължително да похарчиш поне 1 евро(сега си плащам билета за градския транспорт 1лв), както и центовете, ако не се броят, както сега не се броят стотинките, ще сме прецакани повече..., ама каквото е , такова ще е..., поне банковия курс като отпадне ще е е бонус...

# 301
а защо да отпадат точките след приема на еврото?
И ще отпаднат да се трупат или натрупаните ще изчезнат?
Второто малко вероятно ми се струва.

# 302
Защо да отпаднат точките? Аз например съм бременна и нямаше как да ползвам тази година, но съм си натрупала. Не виждам съобщение, че ще отпадат

# 303
Дано не отпаднат, имам към 200 лв и няма да ги харча преди нова година. Може да е някакъв слуx просто.

# 304
Дано не отпаднат, имам към 200 лв и няма да ги харча преди нова година. Може да е някакъв слуx просто.

Аз имам 600 в дск приложението. Колко време бяха валидни ако прехвърля към уизеър?

# 305
Точките няма да отпаднат, просто ще се калкулират по новия курс.
Потребителката явно има предвид ако ще се дават точки за всяко пълно евро, тогава ще сме прецакани. (Сега в момента за 99 ст (под 1 лев) не се дават точки, дава се на цялата част от сумата. При евро тази сума би станала 1,96 лв/1 евро, което ще е кофти. Но няма потвърдена информация, така че няма нужда да бързате да си ползвате точките. Те са валидни 2 години.

# 306
Точките няма да отпаднат, просто ще се калкулират по новия курс.
Потребителката явно има предвид ако ще се дават точки за всяко пълно евро, тогава ще сме прецакани. (Сега в момента за 99 ст (под 1 лев) не се дават точки, дава се на цялата част от сумата. При евро тази сума би станала 1,96 лв/1 евро, което ще е кофти. Но няма потвърдена информация, така че няма нужда да бързате да си ползвате точките. Те са валидни 2 години.

точно това имах предвид Stuck Out Tongue Closed Eyes

Аз за себе си съм решила да си прехвърля точките от ДСК към УИЗ между празниците, там ще си имам 1г да ги използвам, а вече с новите точки ще видим как ще е..., даже след въпрос от моя страна не ми беше обяснено как ще е занапред..., но все пак ще има някакви точки, всичко засега е наши интерпретации как ще е...

аз и за лимитите ги питах, така ли ще останат *къдрави...(пример 1000лв=511,29евро), ама вероятно в началото ще са така, после ще ни информират, че лимита става едисикакъв...(цяло число), на всеки според досегашния лимит

# 307
Здравейте! Мъжът ми днес си взе кредитната карта и преди малко проверихме профила му в Уиз, но не виждаме добавено членство. За колко време е нормално да се отрази и всъщност къде точно се вижда - в графата членство или на друго място?

# 308
Като кликнете горе вдясно на "Здравей, еди-кой си" излизат кутийки. Една от тях трябва да е за Уиз членство

Здравейте! Мъжът ми днес си взе кредитната карта и преди малко проверихме профила му в Уиз, но не виждаме добавено членство. За колко време е нормално да се отрази и всъщност къде точно се вижда - в графата членство или на друго място?

# 309
Пише само Light membership.

# 310
Не помня след колко време се ъпдейтва. Трябва да стане на standard plus membership по някое време

# 311
Значи чакаме 😁

# 312
Трябва да чакате. И аз така се чудех преди месец, но се научих, че за всяко нещо се чака Simple Smile някъде около 1-2 седмици след като ми беше издадена картата ми се активира членството.

# 313

При мен още в деня на подписване или след това се активира членството, но в договора бях упоменала номера на акаунта си в WizzAir. Вие направихте ли го?

# 314
  • софия
Сега забелязах,че standard plus membership вече е 99.99 евро...Дали да очакваме повишаване на годишната такса ?

Общи условия

Активация на акаунт