DSK WIZZ AIR кредитна карта

• 23 575
  • 358
  •   1
Отговори
# 105
В друг форум потребител е споделил, че е говорил с банката и са му казали, че имало проблем с дадена партида от кредитните карти и трябва да се преиздадат, безплатно.

# 106
На мен преди 30 мин. ми казаха, че имало проблем от събота и все още не бил разрешен. Попитах ги дали ще трябва са сменям картата, казаха за сега не…ще видим какво ще измислят. Интересното е, че на някои ПОС-ове и през телефона не минава плащането (затова по-скоро си мисля, че не само пластиката е проблем).

# 107
И двете ми пластики не работят, от клона се обадиха в кол центъра и оттам също не можаха да кажат защо, и уж ескалираха нещата, казаха, че ще се свържат с мене, когато имат отговор. От трети насам ми е минала само една транзакция, на 4-и в Кауфланд, а пробвах и двете пластики сигурно общи двайсет пъти в най-различни магазини, както и в метрото. Онлайн плащанията минават без проблем.

Казаха обаче, че щели да спират да работят с Мастъркард, но не знаят откога и какво ще стане с картите на Уиз.

# 108
  • София
Ползвам ежедневно по няколко пъти картата и не е имало засечка .Чета за проблеми тук и съм нащрек.Но реално няма проблем.Дано остане така и не е масово.А от ДСК да разберат къде в проблема

# 109
  • София
И ММ днес е ползвал картата - в магазин и в гр. транспорт без проблеми. Предупредила съм го, да не се изненада.
Може би някоя част от пластиките  да дават дефекти. Преди години имах подобен проблем с карта на друга банка. Преди плащане я триех в някоя дреха и минаваше плащането.

# 110
  • Бургас
Аз имам проблем при опит да платя билети с точки. В профила ми не излиза опция за плащане с точките. Прехвърлих ги преди време от ДСК и помислих, че още не са се отразили в Уиз и платих с пари. Сега се опитвам пак и пак ги няма, а минаха около 2 месеца от прехвърлянето. Какъв може да е проблемът, знае ли някой?

# 111
Виждаш ли точките в профила си в wizz салдо?

# 112
  • Бургас
Не, изобщо не ги намирам, а в ДСК в транзакции се виждат като прехвърлени.

# 113
  • София
Аз бих отишла в ДСК с отворено приложение  ВДК и ще настоявам да се оправят. Наясно съм, че мометата на гише , не знаят и само пърхат с мигли. Ще настоявам да се обаждат по отдели, нагоре по веригата докато оправят проблема. Все пак им плащам годишна такса - да си я заработят.

# 114
Отидете и питайте в ДСК. Предвид компетентността на служителите им, ако няма резултат може да пробвате с официален имейл.

# 115
  • Бургас
Уф, ей това най-не ми се прави, редовно ми губят времето и ми скъсват нервите, но щом няма друг начин, ще се ходи. Благодаря за включването, изобщо не ми хрумна при тях да търся решение.

# 116
Според мен няма смисъл да се разкарваш до офис, аз компетентен служител в офис на тази банка до сега не съм срещнала.
Прати им мейл, със скрийншот от банкирането, където се виждат прехвърлените точки и скрийншот от профила в уизз, за да се види, че там сума от точки не е пристигнала.

# 117
  • гр.Варна
Здравейте!
Знаете ли от кога има лимит на сумата,платена с Уиз карта,която се преобразува в точки?
За мен е нещо ново.Имам карта от 5-6,може и повече години и по няколко пъти пътуваме само с точки.
Т.е. в момента можем да трупаме и разходваме между 800-1200лв в сам билети 😞 😓 😩 😤 😡

# 118
  • София
От Условия на Бонус програмата за картодържатели на кредитна карта DSK –Wizz Air
т.18 ... "Максималният годишен оборот на ПОС с картите (основна и допълнителни), върху който картодържателят натрупва точки е 40 000 лв."

# 119
Още от самото начало си има лимит, максималният оборот, върху който се трупат точки, е 40 000 лв.

Общи условия

Активация на акаунт