DSK WIZZ AIR кредитна карта

• 23 719
  • 360
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Картите май се изхабяват и спира да работи безконтактната връзка. Така поне съм чувала, при мен не се е случвало. Ако не искат да ви я преиздадат, можете да я добавите в дигитален портфейл - аз моята я ползвам предимно по този начин.

# 91
Пробвайте да я добавите в Гугъл Пей и плащайте с телефона, ако имате NFC. Аз така правя и въобще не се притеснявам, че чипът няма да бъде разчетен или ще има някакъв технически проблем с нея.

Здравейте, влизам със следното питане - от вчера картата ми се отхвърля като плащам чрез ПОС - отхвърляне стана в Еконт и в Била, в Спиди мина успешно, но чрез чипа, а не безконтактно както по принцип. Картата е с налични средства, от кол центъра ми казаха, че няма някакъв генерален проблем, но още един-двама са се обадили със сходно питане. И в тази връзка след НГ някой дали е имал сходен проблем. Не знам какво да правя - от ДСК казват, че всичко е наред и въпреки това не мога да плащам с картата....

# 92
Много благодаря за полезните отговори!

# 93
Според мен има някакъв проблем в момента - последно плащах на ПОС с картата преди два дни, всичко точно, вчера я ползвах само онлайн два пъти, и днес като опитах на ПОС (даже две различни устройства), ми даде отказана транзакция, даже не се замисли. Пробвахме да я пъхнем в едното от устройства - пак отказана транзакция. Имам пари в картата и има много време, докато изтече. Не съм и надвишавала някакви лимити.

# 94
Аз съм имала проблем със старата карта, като че ли наистина се "изхабяват" в някакъв момент, безконтактните плащания често не минаваха. Като я поднових, нямаше проблем.
Влизам с питане, съмнявам се да се е случвало на някого но все пак: когато си с Wizz Discount club членство, което e свързано с кредитна карта, не може да си смениш името в профила (изпробвано многократно по всякакви начини, има си и съобщение, че не може). Миналата година се омъжих, смених фамилия, банката съответно беше уведомена (преди подновяването на членството), и самата кредитна карта смених да е с новата фамилия. Та днес, в опит да направя резервация, установих, че 1) не е сменена и 2) не мога да сменя фамилията. Имате ли представа дали промяната следва да се инициира от ДСК, след като те са тези, които реално "създават" членството и го подновяват? Някой случайно да се е борил с това?

# 95
Според мен има някакъв проблем в момента - последно плащах на ПОС с картата преди два дни, всичко точно, вчера я ползвах само онлайн два пъти, и днес като опитах на ПОС (даже две различни устройства), ми даде отказана транзакция, даже не се замисли. Пробвахме да я пъхнем в едното от устройства - пак отказана транзакция. Имам пари в картата и има много време, докато изтече. Не съм и надвишавала някакви лимити.
Абсолютно същата ситуация беше при мен.

# 96
Kitkatche, според мен трябва да се обърнеш към wizz. Наистина ли ДСК са ти създали профила, това значи ти да посочиш мейл, после те да ти кажат паролата?
Аз си имах профил в уизз преди картата, и само си казах мейла на ДСК.

# 97
Аз съм имала проблем със старата карта, като че ли наистина се "изхабяват" в някакъв момент, безконтактните плащания често не минаваха. Като я поднових, нямаше проблем.
Същото и при мен, случи се три пъти. Издържа около година и после вече няма безконтактни плащания. Все преиздавам нови пластики. Но си реших проблема миналата година като просто си вкарах картата в телефона и вече плащам навсякъде с телефона (с данните на тази карта), няма как да има злоупотреба, защото е с пръстов отпечатък и друг не може да плаща с моята карта. Само като доближа телефона и то ми дава на екрана команда да си допра палеца и след секунда чавка DONE и плащането е направено.

# 98
Kitkatche, според мен трябва да се обърнеш към wizz. Наистина ли ДСК са ти създали профила, това значи ти да посочиш мейл, после те да ти кажат паролата?
Аз си имах профил в уизз преди картата, и само си казах мейла на ДСК.
Сега като ме питаш, почвам да се чудя, защото беше супер отдавна, аз бях един от първите им клиенти с такава карта...и изобщо не помня. Писах на Уиз иначе, знам ли ги кога ще реагират, утре сигурно ще се чуя и с дск за всеки случай. Благодаря...

# 99
И моята карта не работи днес - нито безконтактно, нито контактно.

# 100
Здравейте. Имам две питания:
1. Когато прехвърлите точките в Уиз и искате да вземете билети, ако точките не достигат и се наложи да доплатите, усвояват ли се изцяло прехвърлените точки и само се доплаща с пари недостигащата сума за пълната сума на билета?
2. Ако купите билети само с ръчен багаж, а на по-късен етап искате да си платите и за допълнителен куфар, може ли?

# 101
Да, всичко може.
Плаща се с точките и после ви изписва колко още остава от сумата да се доплати и я плащате с карта. Миналата седмица така купих билет с точките, не ми достигаха 3.60 евро някъде и ги доплатих с карта.

И да, на по-късен етап може да си добавяте всичко и да плащате и с точки, и с карта.

# 102
Благодаря

Да, всичко може.
Плаща се с точките и после ви изписва колко още остава от сумата да се доплати и я плащате с карта. Миналата седмица така купих билет с точките, не ми достигаха 3.60 евро някъде и ги доплатих с карта.

И да, на по-късен етап може да си добавяте всичко и да плащате и с точки, и с карта.

# 103
  • София

Моята работи без проблеми.
Тя е в ММ, пазарувал е с нея днес. Каза, че плащането е минало безконтактно без забавяне.
И в гр. транспорт също се е чекирал с нея. За всяко плащане получавам СМС до 2 - 3 минути след като мине.

# 104

Моята работи без проблеми.
Тя е в ММ, пазарувал е с нея днес. Каза, че плащането е минало безконтактно без забавяне.
И в гр. транспорт също се е чекирал с нея. За всяко плащане получавам СМС до 2 - 3 минути след като мине.
И аз плащам с нея регулярно - включително днес и вчера. Онлайн също пазарувах днес с нея. Никакъв проблем нямам.

Общи условия

Активация на акаунт