Знаете ли кого видях - 43 тема

• 124 025
  • 738
  •   1
Отговори
# 330
Там живеят, да. Между "Дондуков" и гимназията по Електротехника (не знам дали все още съществува като такава).

То и аз съм в близко каре, но Джаферович никога не съм засичала, виж Хайгашод редовно там. Той май до Операта живее.

# 331
  • София
Джаферович преди време ги засичах редовно по  Раковска с децата. Ваня е симпатичен, жена му - не толкова

# 332
Вчера на Гурко видях Ути, търкалаяше се.

# 333
  • на последния етаж
Нети по бул. Гурко.

# 334
Стана ми забавно.
Споменати един под друг Ути  и Нети  в пълен контраст. Единият заради излишни кила се търкаля, а нея си я представих левитираща.

# 335
  • София
Илияна Йотова, на живо изглежда по- добре.

# 336
  • София
И аз видях днес Ути пред училището на детето. Явно и неговите учат там. Очаквах да е по-висок, но той е нещо не-повече от 175 см и е над 140 кг.

# 337
  • Sofia
Явор Дачков със съпругата си днес по Кракра. Вчера - Калин Янакиев на Аксаков. Върви ми на интелектуалци тези дни 😀

# 338
Рая Пеева, хубавка е.

# 339

Все така подозрително захилена ли е?

# 340

Все така подозрително захилена ли е?
Не.

# 341
Там живеят, да. Между "Дондуков" и гимназията по Електротехника (не знам дали все още съществува като такава).

То и аз съм в близко каре, но Джаферович никога не съм засичала, виж Хайгашод редовно там. Той май до Операта живее.
И аз не знам дали все още има такава гимназия по електротехника,деляха сградата с 1 частна английска гимназия.Значи на ул.''Стара планина''.Хайгашод е на същата улица в стара сграда над заведение,отгоре са два етажа.Срещу служебният вход на операта се пада.С него си кимваме като се разминаваме,но не го засичам много често.Последният път се видяхме на Женският пазар.

# 342
Ваня Щерева с подобрения по лицето. Поопъната, понадула устни и с ужасни букли

# 343
  • на последния етаж
Карина Караньотова по ул. Цар Иван Асен II.

# 344
Вчера в един спортен клуб Кофе Бабоне със сина си. Симпатяга. Нищо не му се разбираше, както обикновено.

Общи условия

Активация на акаунт