Знаете ли кого видях - 43 тема

• 122 946
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
  • пустинята Гоби
Аз я гледах онзи ден в някакъв документален филм за Стефан Савов, направи ми впечатление, че изглежда добре. Освен филма да е бил стар.

Илияна Йотова вчера на Шишман - има хубава коса.

# 526
  • София
Аз я гледах онзи ден в някакъв документален филм за Стефан Савов, направи ми впечатление, че изглежда добре. Освен филма да е бил стар.

Илияна Йотова вчера на Шишман - има хубава коса.
Филмът е нов, но с архивни кадри. Все пак Савов почина 2000 г.

# 527
  • пустинята Гоби
Аз за участието на Михайлова във филма конкретно говорех, ясно е че голяма част от кадрите са архивни.

# 528
Надежда Нейнски вчера на пл. Славейков. Много добре изглежда. Много

# 529
Прякорът на Екатерина Михайлова е "Класната". Това казва всичко... Yum

# 530
Прякорът на Екатерина Михайлова е "Класната". Това казва всичко... Yum

“Дружинната” също.

# 531
На предните страници сте говорили за Гергана  - освен, че е завършила Геология, работеше и в музея "Земята и хората" известно време. Знам, че е много добър човек и чиста душа и не й понесе скандалът за една нейна песен, семпъл в която беше откраднат от палестинска песен за войните им там с Израел. Беше изцяло виновен композиторът и може би нейните продуценти, че не са проучили произходът на този музикален сепъл. След този скандал май изкара само 1-2 песни и спря. В крайна сметка няма нищо лошо да си изкарваш честно парите.

Миналия ден в рамките на 10м. и 10 секунди на Алабин видях двама Деяновци - Деян Донков и Деян Неделчев - Икебаната. Grinning

# 532
  • Наблизо
Ауу Икебаната! Как изглеждаше?
Той още ли играе в постановки?

# 533
Май е на 60 години, нормално изглеждаше, не му личат годините изобщо, нищо звездно нямаше в него, докато Донков беше като от списание излязъл. Grinning

# 534
  • Наблизо
Не харесвам Донков.Винаги ми изглежда като героя си в Изпепеляване…и мисля,че имат много общо.

# 535
Като прочетох Нейнски, трябваше да я потърся да видя коя е. Като Михайлова ще си я запомня аз. Не съм я виждала на живо, но си личи, че е уникално красива жена. Винаги е била, нали ѝ викаха "хубавото Наде".

# 536
Като прочетох Нейнски, трябваше да я потърся да видя коя е. Като Михайлова ще си я запомня аз. Не съм я виждала на живо, но си личи, че е уникално красива жена. Винаги е била, нали ѝ викаха "хубавото Наде".

Аз се чудя да не би Надето да са видели, защото Катето си изглеждаше над възрастта преди 20-30 години и сега, ако си изглежда на възрастта, си е прогрес.

# 537
Надето отдавна не е хубавото Наде. Може скоро да се е опъвала, де, но последно като я видях не беше много свежа.
Икебаната скоро го видях, въобще не изглежда на 60!

# 538
Май е на 60 години, нормално изглеждаше, не му личат годините изобщо, нищо звездно нямаше в него, докато Донков беше като от списание излязъл. Grinning

Забелязвам хората без деца изглеждат много добре, не всички де, но сякаш друго си е без 18 години стрес и бели коси.

Иначе по темата, Нона Йотова на Раковски.

# 539
На ул. Шипка Линда Петкова, съпругата на Кирил Петков. Доста напълняла ми се стори...беше без грим, неглиже...

Общи условия

Активация на акаунт