Знаете ли кого видях - 43 тема

• 122 917
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
Елена Телбис в Лидъл,пазаруваше неглиже.Небрежарка.

# 541
  • софия
В петък до Народния театър Радина Боршош, доста невзрачна.

# 542
  • София
Гергана Гунчева на баскетболен мач с децата си - явно имаше някакъв работен ангажимент, защото остави децата да гледат и отиде нанякъде.

# 543
  • София
Гергана Гунчева на баскетболен мач с децата си - явно имаше някакъв работен ангажимент, защото остави децата да гледат и отиде нанякъде.
Тя не е ли "спортен журналист" в БТВ? Или в БНТ? Не мога да ѝ хвана края на нея, мести се от телевизия на телевизия.

# 544
  • пустинята Гоби
В БТВ-то е в момента, точно спортен журналист.

# 545
Миналия ден, на 24.02. видях Кирил Петков. Ами караше си сноуборда на писта Студенец в Пампорово. Разговорихме се, симпатичен ми се видя.

# 546
Мундьо до НДК днес. Наистина е отслабнал видимо

# 547
Имаше ли брокат в брадата? 😄

# 548
Е, защо да не кара сноуборд. Моморандума оправи, всичко оправи.

# 549
Имаше ли брокат в брадата? 😄
Нямаше Joy Беше се дегизирал с шапка и очила, но говореше по телефона и по гласа го познах

# 550
  • Sofia
Виктор Николаев близо до Попа. Беше се дегизирал с огромни слънчеви очила, нахлупил качулка.Обаче така викаше, докато вървеше (говореше по телефона), че беше невъзможно да не бъде забелязан и отбелязан, че е той. Работата беше като искал, но нямал желание да бъде разпознат.
Мила Михова на Славейков. Май в Компроматите се обсъждаше скоро, че е отслабнала. Да, добре изглежда, освен в лицето. Не знам дали беше с грим, но и да е имало - не личеше.

# 551
Виктор Николаев близо до Попа. Беше се дегизирал с огромни слънчеви очила, нахлупил качулка.Обаче така викаше, докато вървеше (говореше по телефона), че беше невъзможно да не бъде забелязан и отбелязан, че е той. Работата беше като искал, но нямал желание да бъде разпознат.
Мила Михова на Славейков. Май в Компроматите се обсъждаше скоро, че е отслабнала. Да, добре изглежда, освен в лицето. Не знам дали беше с грим, но и да е имало - не личеше.

Той Виктор май живее в района, срещу Лидл на ''Раковска''. 

Може да му е професионална деформация това с говоренето на висок глас. Не е лесно да се надприказваш с разни дебили по телевизионните студиа. Simple Smile За него съм останала с впечатлението, че е скромен човек.

# 552
  • Sofia
Цитат
Той Виктор май живее в района, срещу Лидл на ''Раковска''.  
Може да му е професионална деформация това с говоренето на висок глас. Не е лесно да се надприказваш с разни дебили по телевизионните студиа. Simple Smile За него съм останала с впечатлението, че е скромен човек.
Така е, аз го пиша шеговито, едва ли примира от удоволствие да бъде разпознат и съвсем не смятам, че е говорил високо заради това, според мен изобщо не осъзнаваше даже, че се чува отдалеко. Хората започнаха да се обръщат след него, една жена чак се спря, извила врат и го изпровождаше с поглед, личеше си, че го е разпознала по гласа, защото секунди преди това го подминаваше без да го поглежда.

# 553
Начо от “Пътят на честта” до Петте кьошета, напоследък често го виждам там…
И Симона Пейчева, спортна, със сак - може да има невероятно тяло, но в лице е много неподдържана.

# 554
  • Варна
Начо от “Пътят на честта” до Петте кьошета, напоследък често го виждам там…
И Симона Пейчева, спортна, със сак - може да има невероятно тяло, но в лице е много неподдържана.

Поправете ме, ако греша, но Симона Пейчева си сложи подплънки на скулите. Гледах я в "Черешката на тортата" преди време беше. Ами промени изцяло физиономията си и доби странно изражение, като в никакъв случай не се разхубави от тази интервенция. Ноооо сам човек каквото си направи ... и т.н.
Как може при толкова много примери със снимки в нета, за ужасни последици от хирургически и всевъзможни псевдо естетически интервенции на лицето - да има още персони, които да се подлъгват и да продължават с тези експерименти, които са като игра на руска рулетка. Може да те поопънат и да изглеждаш малко по-добре, ноо може и фатално да те направят на герой от филм на ужасите.

А пропо -  гледах скоро Ива Дойчинова по телевизията - шокирах се, колко е променена физиономията й. Емии - чуваш същия глас, но той излиза от лице, което няма нищо общо с познатия образ.

Общи условия

Активация на акаунт