Знаете ли кого видях - 43 тема

• 122 897
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
  • Бургас
Какво й е на Ива Дойчинова?
Не съм я засичала из медиите от много време.

# 556
  • Варна
Какво й е на Ива Дойчинова?
Не съм я засичала из медиите от много време.

Еми с естетически корекции по лицето, които изцяло са й променили изражението. Не е обезобразена във всеки случай, но е с друга физиономия. Поне на мен така ми се стори.

Ще си позволя да продължа темата с френската певица Силви Вартан. Беше мой идол и пример. Боготворена от французите през 60-те, 70-те и т.н. години...но това е дълга тема.
В момента (на 80 год.) е и като я видя и си обръщам главата или затварям очи. Не искам да гледам как се е преобразила в един  замръзнал образ - няма да влизам в недостойни описания на какво прилича този скован образ до степен да не може даже да говори, защото не е в състояние да движи устните си от опъване. Както и да е - но съм потресена и някак ми е много мъчно...
PS Малко излязох от темата, защото не съм срещнала Силви Вартан, или поне не сега, а преди 20 години от Варна се завлякох до София на нейн концерт, но просто в последно време много се вълнувам от темата за смисъла на естетичните корекции и докъде може да стигне човек.

Последна редакция: ср, 28 фев 2024, 20:55 от Мира Мира

# 557
Ива Дойчинова е толкова неприятно същество, че как изглежда е последният проблем.

Виктор Николаев не знам, че живее в центъра. Никога не съм го засичала, а в споменатия Лидл пазарувам

# 558
Да, точно там е, сега потърсих - https://www.marica.bg/balgariq/obshtestvo/viktor-nikolaev-ot-nov … ral-s-top-jilisha

Но пък в други сайтове отпреди 4-5 години пише, че решил да го продава, защото закъсал с кредитите.

# 559
А пропо -  гледах скоро Ива Дойчинова по телевизията - шокирах се, колко е променена физиономията й. Емии - чуваш същия глас, но той излиза от лице, което няма нищо общо с познатия образ.

Ива Дойчинова и приятелките и Елена Розберг и Гергана Стоянова явно ходят в една и съща клиника- лицата им имат едно и също застинало изражение, по един и същи начин подпухват от време на време. От групичката им, май само Евелина Павлова се въздържа от интервенции, но точно нея не съм я виждала отдавна на живо, и не мога да гарантирам как е в момента.

# 560
  • Sofia
Мариан Бачев, Кирил Ефремов, Любомир Ковачев.

# 561
Катето Евро, Анета Сотирова, Евгений Михайлов на поклонението на Славчо Пеев.

# 562
Да, точно там е, сега потърсих - https://www.marica.bg/balgariq/obshtestvo/viktor-nikolaev-ot-nov … ral-s-top-jilisha

Но пък в други сайтове отпреди 4-5 години пише, че решил да го продава, защото закъсал с кредитите.

# 563
  • Варна
А пропо -  гледах скоро Ива Дойчинова по телевизията - шокирах се, колко е променена физиономията й. Емии - чуваш същия глас, но той излиза от лице, което няма нищо общо с познатия образ.

Ива Дойчинова и приятелките и Елена Розберг и Гергана Стоянова явно ходят в една и съща клиника- лицата им имат едно и също застинало изражение, по един и същи начин подпухват от време на време. От групичката им, май само Евелина Павлова се въздържа от интервенции, но точно нея не съм я виждала отдавна на живо, и не мога да гарантирам как е в момента.

Правите много интересна асоциация относно групичката от еднакво изглеждащи дами с  подпухнали лица. Само гласовете им са различни и слава богу, че поне тях са запазили.
Че аз да продължа този сюжет с това, което видях тази сутрин при Гала - е видях още един член на въпросната група, който се нарича Нели Рангелова. Ноооооооо така се е преобразила, че въобще не е тя. Ужас !!! Просто вече тази дама трябва да си издаде нов паспорт,  щото може и да не мине през някоя граница - сигурно вече няма никакво съответствие между новия и образ и снимката и няма да я пуснат. Ха ха.  Бре, бре - страшна мания ги гони нашите звезди.
 И за зла беда по време на въпросното интервю на заден фон кадри от младежките й изпълнения с  натуралното й миловидно лице. Те още повече я компрометираха как е изглеждала и какво представлява сега.

# 564
  • Sofia
Деси Тенекеджиева. Не ми хареса как изглежда визуално, а в публичните й изяви винаги съм я намирала за чудесен екстравагантен пример и ми е приличала на жена в добра физическа форма.

# 565

Правите много интересна асоциация относно групичката от еднакво изглеждащи дами с  подпухнали лица. Само гласовете им са различни и слава богу, че поне тях са запазили.
Че аз да продължа този сюжет с това, което видях тази сутрин при Гала - е видях още един член на въпросната група, който се нарича Нели Рангелова. Ноооооооо така се е преобразила, че въобще не е тя. Ужас !!! Просто вече тази дама трябва да си издаде нов паспорт,  щото може и да не мине през някоя граница - сигурно вече няма никакво съответствие между новия и образ и снимката и няма да я пуснат. Ха ха.  Бре, бре - страшна мания ги гони нашите звезди.
 И за зла беда по време на въпросното интервю на заден фон кадри от младежките й изпълнения с  натуралното й миловидно лице. Те още повече я компрометираха как е изглеждала и какво представлява сега.
Произволна снимка от нет-а на Нели Рангелова. Такова преобразяване...
Скрит текст:

# 566
На известните личности не им ли е разрешено да остаряват?

# 567
  • софия
Не е въпрос на позволение. Естествен ход на времето за всички. Някои остаряват като катедрали, други - като стари нелачени чанти.

# 568
  • пустинята Гоби
И без корекции някои остаряват като стари нелачени чанти. На мен Нели Рангелова ми харесва, по телевизията стои доста по-добре от много други по-млади жени с ужасни корекции.

# 569
Днес пак Надежда Нейнски. Отиваше в Булбанк. Спортна, много хубава фигура. Абе харесвам я

Общи условия

Активация на акаунт