Знаете ли кого видях - 43 тема

• 122 881
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
Днес следобяд Светлана Гущерова в Драгалевци. Доколкото видях беше с едно от децата, говореше си с някой до черен мерцедес.

# 586
  • Sofia
Виктор Николаев близо до Попа. Беше се дегизирал с огромни слънчеви очила, нахлупил качулка.Обаче така викаше, докато вървеше (говореше по телефона), че беше невъзможно да не бъде забелязан и отбелязан, че е той. Работата беше като искал, но нямал желание да бъде разпознат.
Мила Михова на Славейков. Май в Компроматите се обсъждаше скоро, че е отслабнала. Да, добре изглежда, освен в лицето. Не знам дали беше с грим, но и да е имало - не личеше.

Виктор съм го виждала в Сердика мол - беше пак с една шапка нахлупена явно да не го разпознават но веднага го разпознах.

# 587
Недолюбваната руска посланичка. Изглежда поне с 10 години по-млада от реалната си възраст, която с изненада установих, че е 70 години.

# 588
Недолюбваната руска посланичка. Изглежда поне с 10 години по-млада от реалната си възраст, която с изненада установих, че е 70 години.
Тя никога не е била млада. Родила се е дърта. Малко хейт и от мен... Yum

# 589
  • Sofia
Миналото лято почти се сблъсках с нея на един ъгъл в Стария град в Пловдив. Беше облечена в широк панталон и туника, изглеждаше повече от добре, а цялостната й визия показваше благосъстояние. И на мен ми се видя младолика или може да е било заради свежите цветове на тоалета. Недолюбвана трябва да е меко казано за човек, който си позволява да ни обижда на наша територия.

# 590
Абе определено не изглежда на 70, пък за останалото нямам какво да кажа.

# 591
Илияна Йотова в Мол Сердика

# 592
И аз съм виждала няколко пъти Митрофанова наживо. Много добре изглежда, подържана дама. Излъчването ѝ наживо не е нещо по-различно от това по тв обаче. Иначе страхотна визия за възрастта ѝ.

# 593
  • на последния етаж
Дарин Ангелов, Сюлейман Паси, Христо Пимпирев, Иван Лечев, Ваня Кастрева, Памбос на събитие.

# 594
Сюлейман Паси ми хареса.

# 595
  • пустинята Гоби
Руши Виденлиев си разхождаше кученцето сутринта около нас. Явно сме съседи и друг път съм го виждала в района.

# 596
  • София
Калин Сърменов пред Сатиричния, ами много добре изглеждаше, явно е отслабнал.
Ивайла Бакалова в квартала. Много лятно беше облечена като за времето навън.

# 597
  • София
Преди 2 седмици видях Жоро Торнев на концерт в НДК, а преди няколко дни Александра Богданска, Елена Телбис, Симона Дянкова и дамите от Майко Мила на стенд ъп-а им на 7 март. Александра е мнооого висока и не особено забавна

# 598
  • софия
На неин фон всички са джуджета

# 599
.

Последна редакция: сб, 09 мар 2024, 16:39 от SHE_IS

Общи условия

Активация на акаунт