Знаете ли кого видях - 43 тема

• 122 872
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
  • пустинята Гоби
Май тук някой я намери за неособено висока. Само 190 см. в страната на великаните.

И аз гледах наскоро стенд ъп една от дамите по-долу. Голяма е симпатяга, ама хич не ми беше смешна.

# 601
  • софия
И на мен ядрото не са ми смешни.

# 602
# 603
Вчера на Дондуков пред магазин с найлони и протичащ ремонт видях Ваня и Евгения Джаферович - помагаха на някакъв майстор отвън със сглобяване на някакви рафтове. Явно ще отварят нещо там.

# 604
Днес бг Опра или иначе казано Нелка Хикселка в заведение с приятелка. Верно е Хикселка

# 605
Ирена Милянкова в кварталния Лидъл, беше с две от малките деца. Спортно облечена, но косата й има спешна нужда от подстригване.

# 606
  • София
Много често виждам Владимир Михайлов с колело и дете на рамката по ул.Нишава сутрин. Веднъж даже беше с 2 деца. Абсолютно необезопасени между колите.

# 607
  • София
Еее, аз живея на Нишава и никога не съм го виждала. 🤣

# 608
  • софия
Илияна Йотова е сладкарница на Дондуков. Много е отслабнала и изглежда много добре. Беше естествено с охрана.

# 609
  • София
Между бул.България и ЧУ Дорис Тенеди, към 7,50 Wink

# 610
  • София
Между бул.България и ЧУ Дорис Тенеди, към 7,50 Wink

Мерси, аз съм в другия край. Grinning

# 611
Като стана дума за политици,някой виждал ли е Бойко Борисов,но ей така да се разхожда сам по улиците,наметнал сако на рамо? Yum

Сигурно го е страх за живота му Smiling Imp

# 612
  • пустинята Гоби
Бойко съм го виждала сам по Графа няколко пъти в зората на кариерата му. Там някъде живееше бившата му любима и той се разхождаше рано сутрин като Батман в кожения шлифер.

# 613
Като стана дума за политици,някой виждал ли е Бойко Борисов,но ей така да се разхожда сам по улиците,наметнал сако на рамо? Yum

Сигурно го е страх за живота му Smiling Imp
Или да не му налети някоя върла фенка 60+. 😂

# 614
Август Попов, изглежда доста по-възрастен.

Общи условия

Активация на акаунт