Знаете ли кого видях - 43 тема

• 122 883
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
Нейнски я видях преди няколко години, уплашиха се от вида и, беше като изпита, с тъмни кръгове под очите. Едва я познах.
Днес видях Йоана Темелкова с мъжа и, както и Гергана фолк певицата, всички с дечицата си на детски кът.

# 571
Нейнски я видях преди няколко години, уплашиха се от вида и, беше като изпита, с тъмни кръгове под очите. Едва я познах.
Днес видях Йоана Темелкова с мъжа и, както и Гергана фолк певицата, всички с дечицата си на детски кът.
Гергана мисля, че няма дете...или греша? Thinking

# 572
[/quote]
Има едно сладко момченце, на по-малко от 2. Дейниъл май се казва или нещо подобно.

# 573
Има едно сладко момченце, на по-малко от 2. Дейниъл май се казва или нещо подобно.
[/quote]

Тя е леля на това дете.

# 574

Тя е леля на това дете.
[/quote] Възможно е, но преди година излезнаха публикации, че е в напреднала бременност.
Добавям към поста. Днес видях Росен Плевнелиев с детето в Ринг мола. Слаб, прегърбен, като средностатистически чичко, който се разхожда из квартала.

Последна редакция: нд, 03 мар 2024, 16:00 от неви86

# 575
  • София
Ангел Джамбазки по Витошка. Дребничък.

# 576
Деси Тенекеджиева. Не ми хареса как изглежда визуално, а в публичните й изяви винаги съм я намирала за чудесен екстравагантен пример и ми е приличала на жена в добра физическа форма.
Какво ѝ е на Деси? Аз не съм я виждала наживо, иначе много ми харесва.

# 577
Смалила си е носа, не е същата вече.

# 578
Кметицата/ Мис баба от Хелс китчън -на живо много по-симпатична и нежна жена;

# 579
Илиана Йотова със сестра си в Дъглас в мол Сердика.

# 580
Светльо Витков преди няколко дни в италиански ресторант, с русо гадже на видима възраст около 20 и нещо, симпатична, без грим. В началото не продположих, че са двойка, но на тръгване от ресторанта се хванаха за ръце Blush

# 581
  • София
Кирил Петков и Лена Бориславова, увлечени в разговор, при градината на Кристал. Хората по улицата и от колите ги зяпаха открито.

# 582
Като стана дума за политици,някой виждал ли е Бойко Борисов,но ей така да се разхожда сам по улиците,наметнал сако на рамо? Yum

# 583
Кирил Петков и Лена Бориславова, увлечени в разговор, при градината на Кристал. Хората по улицата и от колите ги зяпаха открито.
Ех, тези двамата гълъбчета.

# 584
Вчера Асен Блатечки, летището Франкфурт Хан, седеше и си цъкаше на телефона,  чакайки полета за София:)

Общи условия

Активация на акаунт