Знаете ли кого видях - 43 тема

• 122 868
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Видях актьорът от последния сезон на ОИ (който се залюби с Надето) на пейка на парка пред Народния, беше с едно момиче и май имаше някаква любовна драма.

# 646
Видях актьорът от последния сезон на ОИ (който се залюби с Надето) на пейка на парка пред Народния, беше с едно момиче и май имаше някаква любовна драма.

Младежът и аз съм го виждала. Мартин Методиев се казва.
Играеше в едно детско филмче Румбата, аз и Роналдо.
Много ми харесваше сериалчето, гледахме го с тийна вкъщи, тогава беше малък и му харесваха такива фирми.

# 647
Линдарева е в ливадите.
Как подходящо звучи.
Люси Дяковска пак на Дондуков.Без нито едно куче,чак странно.Забила глава в телефона,усмихваше се.Странен модел дънки,като мъжки.Походката и не е много женствена и определено с този модел не е много добре.Smirk

# 648
  • София
Кажи честно, че не знаеш защо?

# 649
Хах, не мисля че Люси цели изобщо женствена визия. Че тя си е по мъж от някои мъже. Като влагам възможно най-добрия смисъл в това твърдение.

# 650
Моньо Монев сам в KFC на Гарибалди

# 651
  • Sofia
Явор Дачков с жена му. Тя - много слабичка, много ми е симпатична, но само на външен вид Smile. Той - все така червендалест и едър. Изглеждат много хармонични като двойка.
Евтим Милошев, много овалян в лице и състарен ми се видя. Хареса ми, че си има шофьор.

# 652
  • При децата ми
Калин Сърменов видях. Висок е.

# 653
Калин Сърменов до СМГ. Тенчо Тенев - бивш шеф на КАТ.

# 654
Знам за сексуалната и ориентация.Винаги съм я виждала обута в панталон.Все пак тези дънки са ужасни.Какъв е този модел,какво е това чудо?Изглеждаше до кръста жена,надолу мъж. Rolling Eyes

# 655
Знам за сексуалната и ориентация.Винаги съм я виждала обута в панталон.Все пак тези дънки са ужасни.Какъв е този модел,какво е това чудо?Изглеждаше до кръста жена,надолу мъж. Rolling Eyes

На мен повече на детски дънки ми приличат, за момчета, според това, което съм забелязала да носи.

# 656
  • София
Като се здрависваш с нея, има силния захват на мъж. И да не си знаел преди, после съмнения няма. А кой как се облича, хич не ме засяга.

# 657
  • София
Алек от Ергенът тази сутрин във фитнеса

# 658
  • пустинята Гоби
И как е на живо?

# 659
  • София
Колко е висок Grinning

Общи условия

Активация на акаунт