Знаете ли кого видях - 43 тема

• 123 060
  • 738
  •   1
Отговори
# 240
Брех тоз чичак скрита лимонка ще излезе.

# 241
  • София
Брех тоз чичак скрита лимонка ще излезе.
Коментираше се, че е на 37 🙂 Чак пък чичак

# 242
Той може и на 25 да е. На снимката ми докарва на такъв. Както и на видеото по-напред което беше пуснато. Може да не е фотогеничен.

# 243
Огнян Герджиков.
Не знаех, че живее в квартала.
Около Докторската ли? Преди живееше на Васил Априлов, сега не знам, отдавна не съм го засичала.

Не, Борово.

# 244
Костадин Паскалев в мол България, търпеливо пазаруващ с жена си.

# 245
  • на последния етаж
Георги Бърдаров на метростанция НДК.

# 246
  • София
Цвети от Hell's Kitchen в заведението, в което работи във Враца. Посещаваме това заведение от години и мога да кажа, че качеството на обслужването и храната доста са се менили с времето, но снощи всичко беше на много високо ниво.

# 247
Костадин Паскалев в мол България, търпеливо пазаруващ с жена си.
На младини ми беше учител по математика, не видях повече по - готин учител от него. Много умен, много весел и майтапчия, много строг, когато трябваше!❤️

# 248
  • софия
Костадин Паскалев е един от малкото политици, чиито възгледи не споделям, но уважавам много. Имала съм възможност да работя непряко с него - умен, мислещ, спокоен, работещ.

# 249
  • гр.София
Как си личат хората по външния вид и излъчването. И аз винаги съм мислела К Паскалев за рядко читав политик,без да го познавам, а ето, вие го потвърждавате.
Люси,певицата, отново хвърчеше по Дондуков днес, този път без кучета. Винаги я виждам в някакво вихрено състояние.

# 250
Моите впечатления също са по работа - наистина свестен, сериозен, надежден и положително отличаващ се човек. Не знаех, че е бил преподавател.

# 251
Цвети от Hell's Kitchen в заведението, в което работи във Враца. Посещаваме това заведение от години и мога да кажа, че качеството на обслужването и храната доста са се менили с времето, но снощи всичко беше на много високо ниво.
Кое е заведението?

# 252
  • на последния етаж
Евгени Будинов в МОЛ Сердика.

# 253
  • Враца

Раче, къде е това заведение? Или как се казва?

# 254
  • София
Piazza Italia във Враца (заведението е малко под площад Ботев).

Общи условия

Активация на акаунт