Знаете ли кого видях - 43 тема

• 122 871
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
Август Попов, изглежда доста по-възрастен.

И аз го бях виждала. Те с жена му (сестрата на Ивет Лалова) държат една кръчма срещу мола в ''Слатина''. Когато бях там, и Ивет беше дошла.

# 616
Бойко съм го виждала сам по Графа няколко пъти в зората на кариерата му. Там някъде живееше бившата му любима и той се разхождаше рано сутрин като Батман в кожения шлифер.
Коя бивша любима? На Бойко не можем да му хванем спатиите с всичките му жени

# 617
  • Sofia
Малин Кръстев близо до Попа. Много свежо изглеждаше.

# 618
Много често виждам Владимир Михайлов с колело и дете на рамката по ул.Нишава сутрин. Веднъж даже беше с 2 деца. Абсолютно необезопасени между колите.
[/quotе]

Значи да се оглеждам и аз. Той не е шофьор.

# 619
  • пустинята Гоби
Бойко съм го виждала сам по Графа няколко пъти в зората на кариерата му. Там някъде живееше бившата му любима и той се разхождаше рано сутрин като Батман в кожения шлифер.
Най-известната, която го направи това, което е - Цветелина Бориславова. Даже имам някакъв спомен къде живееше точно и че една патрулка висеше пред тях постоянно.

Божке, какви глупости помня...

# 620
Най-известната, която го направи това, което е - Цветелина Бориславова. Даже имам някакъв спомен къде живееше точно и че една патрулка висеше пред тях постоянно.

Off topic! С тази Цветелина се разминах по Иван Вазов, страхотна стилна визия и парфюм. Рядко виждам такива жени в София.

# 621

Off topic! С тази Цветелина се разминах по Иван Вазов, страхотна стилна визия и парфюм. Рядко виждам такива жени в София.
Дъщеря на дипломати, съпруга на дипломат (за известно време) и от толкова години вече в Българо американската банка. Как няма да е стилна. Ако сте разпознали парфюма, моля споделете.

# 622
Преди години познавах семейството на бивш немски дипломат и жена му. Когато тя ми показваше къщата им и стигнахме до нейната баня с безброй парфюми я попитах всъщност кой е парфюмът, който  ползва,защото ми бе направил впечатление и отговорът бе смях. - Ами моят парфюм го правят за мен във Франция, специален аромат.
Всичко в тази великолепна Ирене бе на нивото на парфюма ѝ.
Тъй че и Цветелина може като нищо да си позволи  индивидуално ухание, което няма име.

# 623
  • софия
Скрит текст:

Дъщеря на дипломати, съпруга на дипломат (за известно време) и от толкова години вече в Българо американската банка. Как няма да е стилна. Ако сте разпознали парфюма, моля споделете.
Откога служителите на ПГУ-ДС са дипломати, а не ченгета?
За кратко съпругът ѝ също не е случаен и точно дипломат - син на висш комунистически функционер.
Да припадаш по Бориславова е все едно да припадаш по Янева.
Бориславова живее на Славянска.

Последна редакция: чт, 14 мар 2024, 20:10 от zvаnchе

# 624
  • Варна
Тази жена веднъж я видях, напълно случайно в неформална обстановка, на съседната маса, но не е удачно да пиша къде.
За мен беше абсолютно невзрачна, някаква дребна, слаба, бозава женица, с кученце под мишница.
Май беше по кичозен анцуг, но за това не съм сигурна.
А, очаквах, че ще видя забележителна жена, нещо да ахна, да се възхитя...

# 625
  • пустинята Гоби
И аз съм я виждала веднъж Бориславова точно с кученце и точно на Славянска пред една скъпа сграда. Нямам много спомен как изглеждаше, отдавна беше.

# 626
Петър Бакърджиев от спорта по бТВ. С анцуНг и вечното червендалесто лице. Все се чудя какво му харесват жените му

# 627
Велислав Павлов на  ул. Гурко.

# 628
Папи Ханс днес в офиса.

# 629
  • Г. О.
Как се държа, ако сте имали контакт? Изглежда ми много естествен и непринуден.
Папи Ханс днес в офиса.

Общи условия

Активация на акаунт