Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Ноемврийска вещерска и спортна

• 112 292
  • 3 341
  •   1
Отговори
# 120
Най - малкото Денков трябва да се кара на ДАНС. Трябва да вземе лопатата. Тия даже не му дават информация и бяха главен участник в саботирането на машинния вот. За такава метла са... Харесвам Денков възпитан, интелигентен и много упорит. Колко е красив и модерен, не ми е важно.
Ули и аз искам. ВАС пропусна. Определено трябва и наказателна отговорност. Това беше престъпление срещу всички ни. Погазиха демокрацията. Това трябва да го помним.

Бър, не знам кво слушаш, но който му трябваше, да компрометира изборите го направи. Махна машините, общинските съвети са избрани.

# 121
Ренко, ще погледна после, благодаря. Не че държа да пищи, ма как така няма да ме уведомяват, ха ма ха. Ще пропускам аз съобщения от президента, пфу.
В линка на Янчето прочетох, че пищели телефони след 2020 г., може и това да е причината.

# 122
Аз за това казах, че по принцип говоря, защото конкретната караница не съм я гледала, но и не знам премиерът как е искал да фалшифицира.
Миналата седмица ни показа нагледно какво означава "овладяна държава" ако не друго.

# 123
Премиерът не е искал да фалшифицира нищо, определено.

# 124
  • Пловдив
Хм...на никой не вярвам аз. А тоя дет Сиросчето го харесва, сори ама...кат почне да мяка и е бетер оня със щръкналата коса дет доде от Канада Close

# 125
Изборите не искам и да ги коментирам. Гнус ме е.

Моят телефон е дърт модел, търкалям го от 2018. И да искам няма как да го включа, че да пищи. Не ми залипсва хич стреса. Но от последното земетресение с епицентър в Крумово преди няколко месеца, служебната Моторола искара съобщение, че и магнитут и дълбочина на труса. Доста по-нов модел е от личния ми.

# 126
  • София
Момичета, вие сте последните, с които искам да се джинкам за политика. За съжаление и явно, и по задължение да гласуваме, пак ще ни фалшифицират гласа. За нас спасение няма. Head Band

# 127
Ауу от сутринта до сега имах 100+ нови отговори! Как можахте толкоз да изпишете?! 😆 Минах на бързо, ще ме извините. Мернах на 13 оплакването, ще дойда с един задвратник! Много важно, че не сме имотни и с луксозни коли, без дипломи и без 5 любовника. Важното е, че сме си постигнали всичко сами, колкото и малко да е. И на мен ми тежи, че нямам нищо. Говоря с приятелки, ако ми се случи нещо, като наследство ще оставя само дългове... Ам кво да правим, че живеем в Ъпдурдистан?! На мен никой нищо не ми е дал, на Мм също. Че и за обучение нямаше майка ми парички, та язък ми за отличните дипломи след средното. Сега на дърти години се записвам на разни курсове, пък квото стане. Мъчим се, борим се и квото стане. Отплеснах се, ама недей да мислиш така. Ти си страхотен човек, а такива вече почти не останаха. Гушкам те! Ще ти пратя Синеочето да те лекува. На мен много ми помага "хапченцето" ми. Айде в кашона, само кажи по Спиди или Еконт я искаш. 😂

Последна редакция: чт, 02 ное 2023, 02:34 от Anyyyone

# 128
Няма да се джанкаме
 Можем да си говорим, ма ще ни сметат
 Има, Бър. Като идем всички да гласуваме, без значение за кого. Вярвам в това, щото ако спра да вярвам, да идва следващия бай Тошо и да се приключва.

Едно Синеоче и за мен, моля ❤️
.

# 129
Момичета, вие сте последните, с които искам да се джинкам за политика. За съжаление и явно, и по задължение да гласуваме, пак ще ни фалшифицират гласа. За нас спасение няма. Head Band
Принципно съм съгласна. Но ние ще си продължим да гласуваме и всеки, който има съмнение за нередност има къде да подаде сигнал.  Аз вярвам, че няма да е все така.
Мъжът на моя братовчедка се кандидатира за ОС и в тяхната секция нямало нито един глас за него. Подали сигнал и ще видим какво ще стане

# 130
Ени, ша прощаваш, ама пет любовника и без пари могат да се въртят Stuck Out Tongue Winking Eye

# 131
Е, то ако имаш пари за какво са ти 5 любовника?!!
Аз си мечтая да имам толкова пари, че да нямам нужда от мъже!

# 132
  • София
Говорите ми, говорете ми. Искам да попия от вашата вяра. Имам нужда от оптимизъм, надежда, сили да устоявам.
Пет любовника си е жива мъка. То с един недовършен повечето не може да се справим,  да се съобразяваме с петима? Аааааа! Ако е за секса, пак недовършените се предполага, че се справят най-добре, ако сме избирали мъдро. Hug

# 133
  • тук и там
Те любовниците са за забавление бе Сисун.

# 134
Не се джанкаме, говорим си като приятелки. Не може, а и не е нужно да сме на едно мнение за всичко Hug

Е, блузата на Денков не ми е важна. Не съм му хард фен, но и виждам доста положителни качества в него, на фона на постоянните атаки. А на фона на един друг премиер с анцунг и маркова тениски за забравих колко стотин лева е направо супер.

Така, след напътствията на Ренко и с малко помощ от гугъл, намерих цял раздел BG Alert в телефона ми, в който Test Alerts бяха предвидливо спрени. Пуснах ги, зер няма да се деля от пищящите.

Ох, нищъ ни пет любовника, ни много пари. Само да им бера дерта. Искам само да сме здрави. Не сме богати, правим си сметката, но и си позволяваме много неща. Стига ми.

Общи условия

Активация на акаунт