Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Ноемврийска вещерска и спортна

• 112 280
  • 3 341
  •   1
Отговори
# 105
  • Euskal Herria
И аз от пренебрегнатите Grinning.
Добре, ма те щот знаят, че сме далеч... сигур затуй.

Риба не обичам и не пипвам. А откак мъжът ми отключи и алергия към морски дарове и разни други рибни продукти... рядко взимаме.

# 106
  • София
Мисте, идвам за руската салата. Аз признавам рибена чорба само от сладководна риба. Там съм царица (умре циганката Simple SmileSimple SmileSimple Smile).
Руска салата се навивам да правя само по Коледа. А купешка купувам само от Берьозка. Но последния път едно малко кутийче беше 7 лв.

# 107
  • Euskal Herria
Тъй, един вид тест засега било. Ама истинският тест щял да бъде на 22 ноември:
Цитат
Звуков сигнал и известие за ранно предупреждение бяха получени на множество телефони в страната минути преди 19 часа.

Според информацията от Министерството на електронното управление това е било тест на системата за ранно известяване BG alert. От МВР съобщиха за БНТ, че съобщението е било получено от абонатите на един от трите големи телекома.

Истинският тест ще е на 22 ноември от 12 до 12:30 часа и отново ще бъде съпроводен със специфичен звуков сигнал и вибрация. И било за всички телефони след 2020-а. От МЕУ призовават да не се изпада в паника, не е реална ситуация.

От Министерството на електронното управление призовават да не се изпада в паника, защото това е система, която се разработва съвместно с МВР.
https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/Alarma-raztrese-Bulgari … i-po-rano-1880575

# 108
  • София
Е, сетиха се да ни кажат. Simple Smile Стреснах се и си разлях виното. Дали мога да ги съдя? Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 109
Рибена супа 😋

# 110
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
а какво налага тоя тест да излиза с анонс "писмо от президента"?
де гиди, тояга нечегарена!

# 111
Ох, МУ е у един приятел, майсторят нещо. Тъкмо режели някакви плоскости, всичко задимено, телефонът му се разпищял. И те двамата, умни глави, се зачудили откъде пък пустият телефон е разбрал за задимяването, че чак сигнализира Joy

# 112
  • София
Тея са идиоти, без извинение. Гледам новини, драйфа ми се. Баси.

# 113
какво пак.
аз намерих малорадската история.
ма какви са ми кипрички... и тъпички...

# 114
Заболя ме стомахът. Явно е от прясното сирене, което ядох като невидяла. Оказа се, че нямам лекарства за стомаха. Имам само тагамет, който се пие сутрин на гладно. Ами, пих, дано ми размине.
А може и да ме е заболял от стрес, че ми е звънял президентът. Пф.
Бъркам доста често руска салата. Халапеньо я обожава. И понеже харесва много малко храни, гледам да му угаждам. Да пази Господ от злояди... Косата ми се изправя от ужас.

# 115
  • София
Добре, гледах ПремиерЪТ. Кара се с ДАНС. За изборите. Де гьостерица, де? А ние тънем в мизерия и олигофрения.

Исках да ти кажа нещо мило и утешително за отношенията с майка ти, ама не ми идва нищо адекватно. Ти си знаеш, обаче. Гуш!

# 116
Аз съм на Виваком и нямам.
Бърд,и моя не пищя.Синкото ме просветли,че не съм пуснала някви си настройки,и затова.Та,като идеш на настройките на телефона,при мен е "безопасност и спешни случаи",и от там ги пускаш.Не ми харесва,че местоположението трябва да е винаги включено.Аз съм малко куку,и дори ако не ползвам телефона,му спирам нета.Какво остава пък за местоположението.
Утре Шефа за пръв път ще спи в градината.И според двете госпожи си е готов,даже се чудят,защо изобщо го взимам на обяд.Та, следобед като го забера,отпрашваме на гости при мама.Аз ще бачкам,тя ще гледа внук 😁.Тъй де,да ѝ разнообразя пенсионерските дни.Обаче като я слушам,хич и няма нужда от развличане,все хайманосва нейде.

# 117
Добре, гледах ПремиерЪТ. Кара се с ДАНС. За изборите. Де гьостерица, де? А ние тънем в мизерия и олигофрения.

Исках да ти кажа нещо мило и утешително за отношенията с майка ти, ама не ми идва нищо адекватно. Ти си знаеш, обаче. Гуш!

и за двете няма нужда.
и смисъл няма.

оня ден го видОх премиерът ни!
наХни, маХни... тениска с дълъг ръкав, заприлича ми на ония дето вървяха комплект с наполеонки преди зората на демокрацията, и сакенце отгоре.
направо като изкаран от учебника по естетика 1987, снимката как не е естетично да се обличаме.
и го чух! пази, Боже!

# 118
'ми, Бъръльо, то нали една от основните причини да сме цъфнали и вързали са баш изборите или в нашия случай де липсата им де моделирането им.
След театъра от миналата седмица аз лично искам да хвърчат глави, в данс, в цик, наред и не само да хвърчат, ами и до съд да стигнат. Та добре, че някой поне се кара, макар да не знам точни подробности, че до скоро и това даже не се случваше.

# 119
  • София
Ма те се карат кой да фалшифицира изборите, а не как да не ги. Пффхх. Миналата седмица беше чудесно онагледяване какво фиаско сме.

Общи условия

Активация на акаунт