Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Ноемврийска вещерска и спортна

• 112 304
  • 3 341
  •   1
Отговори
# 150
Да ти кажа, на любовниците плюсът е, че никога не стават толкова близки, че да им видиш недовършеността. А си я забелязала, а си отишла твърде далеч. Но 5 си е сИрьозна цифра. Ней за всяка юначка тва.
ти от къде знаеш, м? М? МММММммм? А?
Пп. Шегувам се. Да си кажа.

# 151
  • France
Бе даже не моа си го представя, тц-тц. Трябва сирьозна физическа подготовка. Туй само за някоя триатлонка  Joy

Я, Тьорти да се разпише. Как е настроението?

Допис
Кака ви, в един минал живот, почти си беше хванала либовник. Ма нали честна и най-вече загубена си остана на фазата почти. Joy ко знайти вий

# 152
  • София
Направо модерен петобой.

# 153
Само като чух физическа подготовка и се уморих. Тц, мерси.

# 154
  • тук и там
Бобчи,точно това имах предвид ,ама за секс някак грубо звучи,друго си е да кажеш за любов..плътска.Бе дайте ми милионите в сметката,пък ще го мисля ..Stuck Out Tongue Winking Eye

# 155
  • France
За милиони и аз се нареждам на опашката. За либовници - ще пасирам 🤭

# 156
  • Euskal Herria
Ох, с тия пет любовника... подсетиха ме за вица за шейха и българката Simple Smile.

Вещички, да си знаете, че целия ноември ще ви пискат телефоните:
Цитат
Ето кога точно предстоят тестове на системата BG-ALERT за настоящия месец ноември:

През м. ноември 2023 г. предстоят тестове на системата BG-ALERT. Целта на тестовете е проверка функционирането на системата и населението да придобие представа за съобщенията и съпътстващото ги поведение на мобилните устройства.

Тестовете ще се проведат на следните дати:

07.11.2023 г. (вторник) за област Габрово;

14.11.2023 г. (вторник) за области Видин, Враца, Ловеч, Монтана и Плевен; 15.11.2023 г. (сряда) - за области Велико Търново, Разград, Русе и Силистра; 16.11.2023 г. (четвъртък) - за области Варна, Добрич, Търговище и Шумен;

21.11.2023 г. (вторник) - за области Бургас, Сливен, Стара Загора и Ямбол; 22.11.2023 г. (сряда) за области Благоевград, Кюстендил, Перник, София и Софийска област;

23.11.2023 г. (четвъртък) за области Кърджали, Пазарджик, Пловдив, Смолян и Хасково;

29.11.2023 г. (сряда) страна. - национален тест в цялатастрана

При провеждането на всеки тест в продължение на половин час от 12:00 до 12:30 ч. ще бъде излъчвано съобщение, съдържащо текст на български и английски език.

# 157
# 158
Тьорти се натръстичи и седна да се смее с вас..Ама кви любовници тука чета, че и пет, въйх!
Настроените ще се оправи тези дни..усещам 😁 Два, три деня ми тряят. Благодаря на всички ви, наистина 🤗
Вярно е и, че здравето е най..Децата ми естествено, също. И точно заради тях ми е болката..С кво са заслужили да ме мислят мен..Ами не искам..Ъфф..Длъжна съм да успея, за да не им тежа. Това ми е болката.  Ако не беше такава ситуацията, за мен ако е само...ехеей..дреме ми, все щях. Кофтито е, че се наслагват ситуации и обстоятелства, които ме спъват пак..и отново..и ми писна. Много.
За обаждането от шефа 🤣🤣 на мен никой не миЙ звънял...Тююууу..
Ени, пращай колетЯ 🥰🥰🤩
Мале, каква хубава рибена чорбица  видях..

Харесах си едно стайче, няма сигурно 45 кв. Обаче на рускиня билО, пък не се знае омъжена ли, ква ли..Рисково. Тъжен аз..А мястото е само там го искам 😆😁 Харесах и по надалеч...ама мн далеч билО...Искам навън да изляза..да покарам, че по бързо да изплатя...ама много време билО.. Дохода ми малък сега, нали на 4 часа минах.,не мога да поема целия заем..А на толкова минах пък, за да имаме повече време с миУту...та всяко нещо струва друго. Ем, нали ви казвам, все ръчна, все нещо. Все задънена улицаа..И хем искам да се съобразя, да не нараня, хем и другото трябва...И наистина ще ми избие нанякъде..

# 159
Разкашля се дребното, няма заспиване ся. Ще пропусне училището, ще висим пред лл, да я преслуша. 😓 Дано не е сериозно, че тя от няколко дни подкашля.

# 160
Харесах си едно стайче, няма сигурно 45 кв. Обаче на рускиня билО, пък не се знае омъжена ли, ква ли..Рисково. Тъжен аз..А мястото е само там го искам 😆😁 Харесах и по надалеч...ама мн далеч билО...Искам навън да изляза..да покарам, че по бързо да изплатя...ама много време билО.. Дохода ми малък сега, нали на 4 часа минах.,не мога да поема целия заем..А на толкова минах пък, за да имаме повече време с миУту...та всяко нещо струва друго. Ем, нали ви казвам, все ръчна, все нещо. Все задънена улицаа..И хем искам да се съобразя, да не нараня, хем и другото трябва...И наистина ще ми избие нанякъде..

Ако живота е лесен, няма да е интересен. Пожелавам ти да ти се случат нещата по най-добрия начин.

# 161
Тьорти, колко пък да е рисково с рускинята? Хайде някой да си заслужи комисионната и жената да набави нужните за бг сделката документи. Ако ще си с кредит, банката също ще напира да е проучено всичко. И консултация с твой адвокат задължително! По всички варианти Wink Няма начин да няма начин! Хайде да съм ти на късмет! 🍀 Казва Тетка от подобно стайче Simple Smile
   Ще се изкажа и за лИбовните... сънища. Чиста работа! Трепети, вълнения, романтика, ехеей! Баба казваше, че гладна кокошка просо сънува Wink Ама какво ли ѝ е разбирала на нея главата!
     Бях на събрание на входа. Тъкмо водехме дебати срещу поредното увеличение на таксите и се разцирика президента. Въпреки това ги увеличихме...

# 162
  • France
И Славчо се разболява. Събуди ме, защото му бил запушен носът. Аман от тази въртележка.

# 163
  • София
Спите ли още, мъри? Ми то така е, с по пет любовника сили не ви остават.
Ай добро ви утро и лек и безболестен ден!

# 164
  • София
Добро утро.
Ставам.

Общи условия

Активация на акаунт