Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Ноемврийска вещерска и спортна

• 112 306
  • 3 341
  •   1
Отговори
# 165
То май само Кайс има сили за пет любовника тук 😂! Ех, че разгонена Кайсия!
 Кайсийке, пиеш нещо тайно и не споделяш с дружките от сборището, ммм?!

Събуди ме дребната! Искала да яде. Мен ме боли гърлото , главата и всяко мускулче по тялото! Дълъг ден ще бъде!

# 166
Добро утро! Малката скочи час по-рано с думите: Съжалявам, закъснявам за училище. Малката меня не си е оправила часовника на фитнес гривната от неделя. За нейно оправдание, слага я само за училище.
Хубав четвъртък!

# 167
  • Пловдив
Добро!

# 168
Добро!
Сънувах бивши приятелки аз.
Изпадам в лека депресия с тоз косопад и събуждайки се , започвам да мисля варианти за перуки и присаждане. Sad Ще си купя конски витамини днес и безцветна къна и всякакви л..на, само да спра да събирам с шепите, че ме е страх вече да се къпя и реша..Без това дадох вече сума пари за витамини, ампули и какво ли още не.Днес нови ампули ме чакат в Спиди..
За майките на болни деца голяма прегръдка.Играла съм го този филм много пъти и съчувствам.
13,ще се подредят нещата при теб.Дамо да е по най- добрият начин, явно няма да е по най-лесния.
Ай, ставам да почвам ОИ, тренировка и на работата, че там се разсейвам от битовизмите и трагизмите в главата ми Sad  То аз от всички мога да направя драма..

# 169
Скарахме се с недовършения рано сутринта! Онова дете продължавало да тормози дребната и вчера!
Според него, трябва да уча Беболина да се бие ,за да се защитава, нещо, което коренно противоречи на моята природа и убеждения, а очевидно и на детето!
Как ще възпитаваме дете, когато сме толкова различни?

# 170
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Скарахме се с недовършения рано сутринта! Онова дете продължавало да тормози дребната и вчера!
Според него, трябва да уча Беболина да се бие ,за да се защитава, нещо, което коренно противоречи на моята природа и убеждения, а очевидно и на детето!
Как ще възпитаваме дете, когато сме толкова различни?
Няма как да научиш дете да се бие, ако не му иде отвътре. Въпроса е, че работата на  възрастните там е да възпитават и пазят децата...

# 171
Добрютру!

Сколасах да се разпиша.

Сиси, не е нужно да сте на 100% на едно мнение. Учи Беболина да си слага границите,  да търси подкрепа от възрастния наоколо, да се дърпа, когато това дете се приближи до нея и подобни. Да я учиш да се бие не знам дали би имало желания от ТМ ефект.
Но да си пази личното пространство винаги е хубаво да може.

Не помня разказвала ли съм ви, преди няколко години с големия сме на една надуваема пързалка. Имаше само още едно дете, майката седнала и цъка на телефона, а детето ходи и се закача с моето. Ама се закача така, че на него му е неприятно.  Аз стоя долу и подвиквам: дръпни се, кажи му, че ти е неприятно и всякакви вариации. Всичко безуспешно. И така през цялото време. Накрая се обърнах аз към детето и му казах: моля те, не го зачакай, на него не му е приятно. Брей таз' майка като скочи: госпожо, не ми говорете на детето, как може такова нещо" и някакви в тоя дух. Аз пък се ядосах, че през цялото време не сметна за нужно да му каже нищо на златното,  сега реши да вика и й казах: Ако вие му бяхте казали нещо, нямаше да се налага аз да говоря с него.

Всъщност няма голяма връзка, ама го написах, та няма да трия. Simple Smile

# 172
 Всичко тръгва от семейството, там трябва да възпитават първо.  Сис, знаеш ли родителите дали са взели мерки? Ти говорила ли си с тях? В групата на Зори има едно, което тормози друго вербално с думи като мършо, ще те направя на салата, грозна си, ще ти отрежа ръката и подобни. Познавам родителите и майката е силно разтревожена и го наказа, говори му постоянно, пита и учителките какво е станало. Бащата обаче изобщо не се вълнува и смята, че са нормални неща. Всички грозни думи детето ги чува от него и майката казва, че не са отбор и не може да го накара да се съобразява. Та с това дете трудно ще се получат нещата.

# 173
  • France
ДобрЮтро. Ма кви любовници, цяла нощ съм бърсала славчовите сополи Rolling Eyes имаше една приказка, че да ти се случва това, което хората говорят, а не това, което майка ти си мисли Joy

Трудно е, когато родителите не са стока. И ние имахме близки срещи с този тип. И златното им синче Аурелиан Rolling Eyes Добре, че вече не са в един клас.

# 174
Сис, вдигнала си мерника на ТМ и прекалено анализираш всяко разминаване в мненията. Нормално е да имате различия по някои въпроси, отделни индивиди сте. Той не е бил малко момиченце, за разлика от теб, проектира собствения си опит в подобни ситуации.

Една приятелка в сходна ситуация се опита да научи детето ѝ да се бие, чу лекция от детето, че не е правилно.

Но има и други начини да оказва отпор, което е важно в такава ситуация. Да вика, когато детето се доближи до нея, например. В един момент вероятно сама ще се научи да отговаря и физически на агресията, защото това най-бързо демотивира агресорите.

# 175
  • France
Сисун, съгласна съм с наблюденията на Попи, въпреки че нямах смелост да го изкажа черно на бяло. Но сега ще използвам да си дам мнението

В една дълга връзка, особено когато има и деца, е съвсем нормално малко да се раздалечим, да се разочароваме ако щеш. Нормално е да се почувстваме неразбрани и сами. Защото пътищата един към друг междувременно са станали непроходими. И по-добрият вариант не е да се оплакваме, а да потърсим нови. Или да разчистим старите. Това става с комуникация, с вербализиране на чувствата и с време прекарано заедно.

# 176
Ох, много сте умни, честно! Възхищавам ви се! С особено мнение съм, за възпитанието. Възпитавах моят да бъде добър, да не проявява агресия-вербална и физическа. Да има обноски, да помага на по-слабите, да има респект от възрастните и все в тоя дух. Гордеех се, че детето ми е по-по-най, сред масата. И след време, когато порасна, с горчиваина ми каза- грешно ме възпита, Карамела. Този свят е прекалено брутален и ако живея според твоите норми, все ще бъда жертва! Ами, нямах контра аргументи.
Сънувах цигани и майстори, Първите ми образуваа нерви, а на вторите нямах пари, да платя и беше тегава ситуация.
Дефинирайте ми любовник, моля! За сеХ или за флирт? И в двата случая 5 са твърде много! За първото нямам енергия, ама грам, аз едва ставам от леглото, да се среша. Но ако някой ще ми гали егото, ще ми разказва, как ме е рисувал в мислите си, докато ме открие, как ще останем заедно през вековете, щото връзката ни е кармична, да ме нарича богиня и повелителка на душата му,  да ми се обяснява в любов с музиката на Жо Дасен, съм твърдо ЗА!
Щото съм везна и душата ми има нужда от божествена амброзия. Не всеки божи ден, да ме питат- ко ши ядем, Карамела, търкайки шкембето си, за да зацепя, колко има нужда от храна екземплярът срещу мен! Точка с платонична целувка и любовна лирика! Joy

# 177
  • тук и там
Нито сили, нито желание имам за любовници-но за лична сметка с милионче, хайде-може и няколко стотин хиляди евра си мечтая.Тогава вече-ако искаш любовници, ако искаш Бора-Бора, ако искаш и без тях-но вече ще имаш доста по-голям избор.
Сис, вероятно ще ми се обидиш, но мисля че твърде много протектираш Беболина. Акъл няма да давам, но моите са се връщали с разбита уста от падане(някой ги блъснал), със синини, даже и със счупена ключица малкото..Просто физически е невъзможно да са навсякъде възпитателите, деца са-блъскат се, тичат силно и не гледат,спъват се, карат се, нараняват се,  реагират по детски, та се случват инциденти и така ще е и за в бъдеще.Не е добре да се учи детето да се бие, но е добре да се научи само да се защитава и въобще да отреагира на такива ситуации..(да каже на госпожата, да страни от агресивното дете и др. подобни).Всички деца минават през това-няма как все някой да ги пази, трябва да се адаптират.

Добро утро.Тук ще ни отнесе вятъра-не е за излизане.Аз си тежа на мястото уж ,ама като гледам-даже и мен може да събори.

# 178
  • София
Е, то това с петте е нереално и се майтапим, но повечето и за един мерак нямаме 🤣.
13, стискам ти палци. Не знам, доколко ти е сериозна връзката, но милото не може ли да удари едно рамо?
С рускинята не е толкова рисковано. При вас постоянно правят такива сделки. Проучи нотариусите и се консултирай.

# 179
Карамелова, плача 🤣🤣🤣 Ти уби всичко детско Ф мен, ве..Образ безподобен.

Да, ще се наредят нещата, по един или друг начин, нооо дано е по моятттт 😁😁

Болните малчовци да прибират сополи и кашлица...немедленно да оздравяват ☝️

Сис, много е трудно, когато се разминавате с таткото ..Ние с бившия бяхме така..Съвет не мога да дам, защото ти познаваш човека и сама да маневрираш се налага..Успех от мен, щото аз не успявах много, много.

Тук вали из ведро..И е сивичко, чудно 🙃

Ре, Тете.. абе и аз така си мисля, относно имотчето, ноо всеки дава акъл...и аз слушам, кО да прайл. Имам една позната брокерка, не е нейна сделката, но поне да поразпитам ще я помоля..Миуту ще удари рамо, да, макар хич да не искам да го въвличам..😒
Благодаря ви 🤗
Поздрави на малката муня, достойна наследничка на нащо сборище 😄

Общи условия

Активация на акаунт