Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Ноемврийска вещерска и спортна

• 112 316
  • 3 341
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив
Хора, кога ли ще подейства тоя АБ? Head Band вярно, че съм на 2ри прием, ама...уф...

# 181
Аз съм в бокса.Не успях сама да се справя със синузита,взе да става по-зле.Чак свят ми се вие,като легна,пък и като спя.Болнични, антибиотик и още една торба с илачи.Ох,да подейства по-бързо,че такова напрежение и болки са, нищо друго не помага 🤕
Скъпия вчера и днес е вкъщи,подготвя за майстора.Мести само това ми ти скеле,катери се по него,жули мазилка...Страх ме е да го гледам, въпреки,че няма от какво.

# 182
Попи, и ме разсмя, и ме разплака! Идея си нямаш колко си права!

Не се сърдя на никого, с различно от моето мнение, още повече в случаите, когато е прав! Не един или два пъти сте ми били коректор за различни ситуации! В случая не невъзможността да защитя Беболина беше проблем , а различията ни с ММ относно начина на възпитание и това, че  той не може да осъзнае колко отровно за психиката на едно дете е да го учи да мрази, удря и бута!
От друга страна мен ме разчувства снощи дребната с въпрос през сълзи “мамо, защо не иска да сме приятели Янис?” Явно детето ми е правило опити да се сближи с другото дете, но не е срещнало разбиране и това я мъчи. Баща и се кара, че тя ще си е виновна ако изяде отново шамарите, а на мен се пада тежката задача да и обясня, че на този свят не всички деца/хора са добри!

Мисти, Ренко, бързо оздравяване ви желая 🤗

Последна редакция: чт, 02 ное 2023, 12:13 от Sissy

# 183
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
добр'тро другарки!

втора пералня, втори път с мопа, едно тесто втасва...
значи е време за сутрешно кафе.

чета ви за 5-те любовника и веднага се сетих за стрина Пена и шейха.
и съмишленик видях, та не се срамувам много.

за ватираната фланелка от комплекта с наполеонките - виновна съм.
аз като кажа "премиерЪТ" виждам ББ, а като видя ББ ми изниква "премиерЪТ", та съм ви заблЮдила, че за някой друг пиша. новият даже не знам как се казва, мисля, че е един с очилца, но и това не е сигурно.

# 184
Хелоу, банда.
Болните да оздравяват, унилите да вирват брадички. Гушки за всички Hug

Аз избутах няколко неща, оправих поредната партида бумаги и ги засилих по направление.
Сега съгрешавам с това
Скрит текст:
Хапвам набързо и отново засядам пред компа.
МУ пак отпраши нанякъде. Прекарва повече време в къщи, когато е на работа, отколкото когато е в отпуск Rolling Eyes

# 185
Сис, 
Скрит текст:
аз търся още най-добрия подход за такива ситуации. Не обичам да лепя етикети, но понякога е неизбежно особено на тази възраст.  Казвам й да не играе с деца, които бутат, удрят и говорят лоши думи. Скоро имахме следната ситуация- тя седнала на земята и си прави салата от листа и едно момченце започна да я обикаля с тротинетка и да спира до обувките й и не й беше приятно. Казах й да дойде при мен, на петия път дойде. След малко се заиграха с няколко деца и това също отиде при тях, но я удари в корема и тя се разплака. Бащата не реагира, аз я успокоих и отидох при него и го помолих да обясни на детето си да не удря. Бащата ми каза, че не е видял, извика го и каза "моля те не удряй". Зори ме пита дали е лош, казах й, че щом я удря е лош и да си играе само с добри деца. Тя беше много свита, много притеснителна преди, но напоследък се отстоява и казва на децата "не ми викай", "не ме бутай" и подобни. И аз не искам да я уча да отвръща, по-скоро да си има филтър и да избягва сама такива деца. Също е имало случай тя да иска да общува с някое, а то да не иска. Казвам й, че като детето не иска да не настоява, има достатъчно други деца, има и достатъчно други игри и искам да намеря правилния начин по който да разбере, че не всеки ще я харесва, а не е и нужно. Но и това, че някой не я харесва не значи абсолютно нищо, всеки ден й казвам, че тя е най-красивото, добро и умно момиченце и не трябва да се притеснява от никой.  Та така, не казвам, че правилно подхождам, но не съм намерила и нещо по-добро за сега. На първо място гледам да не правя драма, за да не мисли и тя постоянно за такива случки. Хем не искам да е жертва, хем не искам да е агресор.  Стана дълго, но пък е в скрит текст😅

# 186
Ай да благодаря за новата тема.

Аз вече вкъщи- там, къедто ми е семейството. Ще имат огретен с картофи и карфиол от мен, че на всички им писнало от меса (по- лесни са им за готвене, пък и по- малко баене искат); търсят си постничкото сега. Simple Smile
Нужда от любовник нямам- нИ за сеХ, нИ за Флирт. Имам си МойДовършениЙ Heart Eyes и искам само да е здрав, все така любознателен и смел. А, да- и все така винаги първото кафе да е за мен- дори, когато не прави за себе си; за мен да има едно, пък било то и изстинало кафе, което ми е приготвил преди да излезе. Heart Пу- пу!!!

Тринидаде, казали са ти всичко, което и аз бих. Само ще допълня, че съм щастлива, че познавам човек като теб, пък било то и само виртуално. Kissing Heart

С брутална МТ съм на вътрешни бедра. Ужасен ужасон! Едвам ставам, едвам сядам, походката ми е на... да не казвам. Да минава по- бързо!

Болните да оздравяват!
Аз подхващам ОИ- то.

# 187
Аз реших да се възползвам от времето и да пусна една пералня с вълнени и копринени дрехи, та да изсъхнат по-бързо от вятъра. Цяла система със сушилката измислих, та да не хвръкнат (не ползвам щипки на дрехи    от тези материи). Не предвидих обаче, че ще хвръкне цялата сушилка Joy

# 188
Сиси,
Скрит текст:
аз не бих боравила с етикети като добри и лоши за тригодишни.
Бих обяснила, че както ние не искаме да сме приятели с всички, така и другите деца биха могли да не искат да са приятели с нас ( с тези дума, защото Беболина е използвала тях във въпроса си) и че е добре сега да зачете това, че той явно не иска и да не търси близост, защото явно е опасно за нея. (Ако съм разбрала правилно ситуацията)

И че всички имаме силни чувства и че май никой не е показал на Янис как да изразява своите без да наранява и че в никакъв случай не е ок да я удря и драска и затова е добре да се държи на дистанция от него.

Плюс всичко друго. Така не слагаш етикет лош на другото дете, но показваш ясно, че това, което той прави не е приемливо и ок.   

Е, Попи, каква е тази аматьорска грешка Simple Smile

# 189
  • Euskal Herria
И при нас от вчера е страховито чак. Такъв вятър е, затвориха летището. Мрачно, все едно се мръква, вали... И температурата падна с 10 градуса.

# 190
Ми, Ули, при нас уж е завет, защото сме с много висок плет и спира вятъра донякъде. Обаче в момента явно е само уж. Joy Както и да е, преместих ги наистина на завет. Дано все пак успее да го подуха малко там.

# 191
  • Mediterraneo
Тъпо и упорито изчетох над 20 страници от предната тема. Сега шма простите, ма първо се записвам тук на 13-та, после ще се връщам да се дообразовам по темата.
Изтървах сума ти и рожденици, зло да ги забрави малки и големи!
Аз съм вече безработна. Предстоят ми 4 дъъъъъъълги, скучни и безпарични месеца. Мога да си потърся нещо междувременно, ма нямам желание на този етап. Харесвам си екипа, харесва ми работната атмосфера, заплатата е добра, бакшишът и той, та искам да се върна пак там. Но това най- рано март.
Щерката и гаджето ни гостуват за седмица. Разпрах се от готвене, добре е мултикукърът, много ме спасява. Днес направих пилшеко със зеленчуци и арабски кускус. За утре ще е джолан с картофи, остана и съботата да измисля и в неделя ги товаря на влака да си отиват.

# 192
  • тук и там
Aу,Попи-аз не смея да изляза,ти дрехи си тръгнала да простираш..Много духа при нас,една голяма саксия имах навън,съборена я намерих.Аз цяла вечер не можах да спя,щото се блъска вятъра в прозорците.И някакво скърцане се чува,май от уличните лампи.Ще ни отвее,барабар с простори,саксии и дрехи..

# 193
  • France
И тук духа. Недовършений отиде на работа с колата, не посмя с колелото. Още снощи подготвих терасата, прибрах саксиите на завет и откачих лампичките.

Писна ми от тази ваканция, да идва понеделник вече, че да си чуя мислите. Не, че са кой знае колко интересни...

# 194
Кайсия, ние в това отношение сме пощадени (от вятъра). Първо заради високия плет, после от едната страна пред плета има линия с дървета, плюс линия от къщи от другата страна. Наистина спорадично си пробива път някой порив.

Но пък стане ли октомври, горният етаж от къщата се свързва с топлообмена на атмосферата Joy И започвам да извличам по 5л. вода на ден с влагоабсорбатора, за да докарам влажност под 70%.

Общи условия

Активация на акаунт