Нямам възможност да спомена всеки поотделно, но започвам с РД на Синеочка. Ех, ама на хубава дата се е роило това хубаво дете! Да е все така хубава, а светът да й отвръща също с красота, с доброта и да бъде здрава!
Мид, не мога да спа да се чудя на акъла на тези учителки. Чак пък да я накарат да свали костюма! Сякаш не са в ДГ, а в казарма.
Това с (не)отвръщането на насилие с насилие ми е болна тема. И аз Пантата все я уча да не отвръща с насилие, а да каже на възрастен и просто да страни от насилниците. Но в един момент, както Карамелчето е написала, се оказва, че я възпитавам да бъде губеща. Но пък нито на нея, нито на мен, ни идва отвътре да отвърнем с шамар/бутане/ритане и т.н. Баща й е като ММ на Сиската - казва да бие и тя когато я бият. Слагам продължението в скрит текст, че е дълго, а едва ли на всеки му се чете.
Но ето сега проблем с дете, което бие всички в класа наред. Там се оказва, че този подход с разговорите не действа, защото майката на агресорчето изглежда търчи до зам. директорката при всеки конфликт и изкарва своето дете жертва ( защото набитите са опитали да се защитят, отговаряйки на удара с удар). Накрая набитите деца биват и нахокани от страна на зам. директорката, която явно не си прави труда да провери каква точно е ситуацията.

Бързах и пих АБ, 2 Цистирена...ама едва изтрайвам. От де ми дойде тва? Ще включвам топлата възхюглавничка.