Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Ноемврийска вещерска и спортна

• 112 322
  • 3 341
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Сиросче гуш❤️

# 211
  • София
Ох, Сири. Broken Heart

# 212
Сиросче, наред ли е всичко?

# 213
[quote author=бъръльо-бъръльо link=topic=1602021.msg47150338#msg47150338 date=1698936546

Но да се оставя детето да го ритат, удрят, блъскат, само за да не се бие, не приемам и това. Още помня едно по-голямо дете от София, починало след ритник в корема в училище.
[/quote]
 Ти си намерила баланса между отбраняване и отвръщане по-скоро.

# 214
Сиросче, изтрила си, преди да прочета. Ама нали знаеш, че съм насреща... Kissing

Накапкала съм си розенце и ровча в нетя... искам да си купя нещо, а пуста мода, нищо не ми харесва... оф...
Чаве и половина изкъпани, демек едното изцяло къпано, другото още кисне в банята... майка им - по таласъмено време ше да се къпе. Утре имаме гостенче - приятелка на малката и толкова ще е трудно да наглася времево нещата предвид последния тъп стереотип на баткото... ама каквото, такова...

# 215
И без друго трябва да се запиша в темата, че да не ви изгубя...
Сиросе, нищо не прочетох, ама си въобразявам, а там съм топ! Дръж се, че предния път Джони ме саботира, ма няма да е все така. Демек - идвам ❤️

# 216
Сири, измрънкала си тихичко, пак нищо не видях, но да си знаеш, че те гушкам виртуално! Всички имаме нужда понякога да изпуснем парата 🤗

# 217
Благодаря, че ме търпите другарки. Понякога ми идва нанагорно.

И ме спрете, да не пиша в оная тема, че ще изям дървото. 😤

# 218
Тя онази тема стана лична на една потребителка, та няма какво да правиш там!

# 219
Сакън! Стой си на дЪ-то! Сиреч тук, много моля, повече банани не искам да ти сервират.

# 220
Тя онази тема стана лична на една потребителка, та няма какво да правиш там!
За една и съща тема ли говорите?

# 221
Вероятно не. 🙂

# 222
Сири, пропуснах те, съжалявам, че си тъжна. Прегръд! Heart Ако мога да бъда полезна, не се колебай, насреща съм.
Мистиче, аз не знам дали имах точно цистит, но ми изкърви мехура. Бях 7 дни на инжекции, по две на ден  и да ти кажа, чак след последните устетих някакво облекчение, а бяха много силни. Не искам да те отчайвам, но да си знаеш, че минава бавно. Гушки и за теб!
Гледах някаква помия и за сетен път се убедих, че за някои "хай" персони дъното е таван! И понеже ми е ревливо и самосъжалително, си дадох безпощадна  сметка, че ако се наложи да напиша мемоари за последните си години, четивото трябва да бъде озаглавено - Историята на един мъртвороден кон.
О, пак зациврих. Добре, че утре имам часове в салона, та малко ще ми отмият чернилката, която ме дави.

# 223
  • France
Сири, и аз не видях какво си писала. Но те прегръщам и много ми иска да те окуража. Heart Никъде не ходи. Гледай кво прави как'ти Филка - само тук си стои.

Тази вечер Недовършений се е тръшнал болен. Scream

# 224
Как' Филка с много готин аватар се е пременила. ❤️

Момичета, тъжно ми е, искам, а не мога да заплача. Чувствам се толкова безпомощна.  Живот.😥

Последна редакция: пт, 03 ное 2023, 08:08 от Clo - Camille

Общи условия

Активация на акаунт