Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Ноемврийска вещерска и спортна

• 112 327
  • 3 341
  •   1
Отговори
# 225
Затова сме тук - да се "търпим" и да си даваме кураж и подкрепа Heart

Ох, Кло, съжалявам Hug Миналия ден си мислих да те попитам как е, но не посмях.

Карамелчик, без такива ревливи и самосъжалителни, ей Kissing Heart

Мисте, дано по-бързо има ефект от АБ и да те облекчи.

Пекох пататник, осмърдях цялата къща, ама това е положението.
ЛЛ привика утре МУ за реваксинация и изследвания. Очаквам скоро включване и от моята.

# 226
Кло, прегръдки!

# 227
Ех, Кло. Прегръдка!

Фил, пак отвори лазарета, ай се спирайте, а?

# 228
  • София
Кло, той знае, на мен Павел ми каза, трябва да ме пуснеш, егоистично е.
Прегръщам те, трудно и тежко е зная. ❤️

Лл пуснала на Павел извинителна бележка с диагноза клинично здрав, е как да се извинят тези отсъствия, скоро не се бях напрягала.

# 229
Кло, не знам какво да кажа Hug
Мид, кажи честно за диагнозата Joy Извинявай, знам, че не ти е смешно, но е толкова абсурдно.
Кроти, кажи нещо, де, от старата тема те викам, а ти не ме отразяваш.
Що обикаляте по чужди теми, м? Понякога е тъмно, къщата спи, аз се кокоря и няма с какво да си запълвам времето. Естествено блея тук, чета теми, за които съм включила известяване, но само чета, нямам подтик да пиша. Ма те са предимно забавни, вицове, смешки. Пробвала съм се да чета двете теми, подобни на нашата. Ми к'во да кажа - в едната можеш да починеш от скука, в другата- жени си мерят пишките. Смех отсекъде.
Ама може и при мен да е повредата де, щото съм мега пристрастна и само вашите истории са ми важни и интересни.

# 230
  • София
Чесен крАс, тя е малоумна, но това беше върха. Писах една по домашни причини, че подават към социални и става...

# 231
  • France
Ох, мила Кло... толкова съжалявам и ти съчувствам. И толкова ме е страх от тези моменти. Прегръщам те силно. Heart

# 232
  • Наблизо
Добър вечер!

Кло…много голяма прегръдка.
Много съчувствам и умирам от страх от такива моменти..
За тормоза.Моето дете е от тези,които бият.В момента с е опитваме с логопеда да разберем защо го прави.В България го водих на психолог и явно ако му развалят играта или не го включват,а той иска да играе..Не знам.Но търся причината и непрекъснато се извинявам в училище.Чак ме е страх какво ще ми кажат като ходим да го взимаме..
Мен се опитаха да ме тормозят като дете,но аз не се дадох.Силна съм и не могат да ме набият току така и съм се била,за да се защитя.Обаче съм се била и за да защитя други,по-свити..Понякога това е единственият вариант.
Сирос,и на теб прегръдка.Не успях да прочета,но със сигурност подкрепата помага..

Нито една приятелка от тук не ми пише да се видим.Все аз пиша.Струва ли си изобщо.
Самотно ми е,за пиене на вино и да одумваме  мъжете.Затова все се бутам да си ходя в България..Уютно ми е.

Коя е другата тема? За оплакванията ли?

# 233
Сбъркала е жената, Мид. Едва ли е малоумна. Случва се. Да, на чужд гръб, неприятно, но няма безгрешни.

Преди време една държавна институция, ме заплаши със запор и прати покана за доброволно изпълнение заради 0.00 лв задължение. Там кво чудо беше 🤯 Искаше обезпечение. 😂

# 234
  • София
Малоумна е, от 15 г сме при нея, не е за първи път да прави простотии.

# 235
Мид, а няма ли възможност да я смените?
Аз моята я смених, има си кусури и тя, но ми е позната и е толкова нахална и досадна, че успява да ме изръчква за разни изследвания. Това ми беше една от главните причини да отида при нея. Старата изобщо не ме познаваше.

# 236
  • София
Не, тук не приемат, тегаво е много., а и сме тримата.

# 237
  • Варна
Ех, хора. Боли ме сърчицето за вас, но споделяйте, споделяйте. Помага.

Сири, явно ти е дотежало много - изтритото е изтрито, а на теб си ти тежи и след това. Пращам ти положителни мисли заедно с другите другарчета, ти ще си ги преобразуваш в каквото ти трябва.

Карамелче, на теб искам да изпратя полъх от непукизъм - лъх, лъх! И да почнеш вече да даваш отчет какво си направила за себе си! Вески ден, чу ли?

Кло... на теб без думи, нещичко, каквото мога, пращам в мислите си.

Не мога да се включа в темата за тормоза межу децата. Моето беше тип "плевелче" милото, да ми е живо и здраво. Не беше планувано, от само себе си се пръкна. Като се появи, не го "поливахме" и не го "торихме" по специален начин, то си израстна между другите деца на собствен ход, пробивно, устремено към светлинката. Стана добър човек, изучи се в избран от него отрасъл на индустрията, сега живее съвсем отделно от мен... Исках да кажа, че никога не съм му се бъркала в отношенията с другите деца - нито като малък, нито като тийн. И сега не му се бъркам, когато идва датата на сватбата му. Разчитам, че има отлична преценка.

# 238
Благодаря, любими ❤️
Мид, тя да не си мисли, че му трябва бележка...да го пуснат отново в детската градина. Нали за там пускат "клинично здрав". След тридневно отсъствие 🤣
Знам, че никак не ти е смешно.

# 239
  • София
Аа там не са електронни йощ, стига.
А размина ми, оправихме го със съдействието на класната, много свястна госпожа.

Общи условия

Активация на акаунт