Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Ноемврийска вещерска и спортна

• 112 361
  • 3 341
  •   1
Отговори
# 240
  • Euskal Herria
Сирос, Кло, Hug.  Не знам за какво иде реч, но явно сте в труден момент.
Мъжът ми има здравословен проблем и е с болки, час за специалист има чак за декември. И това е от частната застраховка, дето сравнително бързо ти уреждат прегледа. Утре пак ще звъни на личния лекар (от застрахователите), да видим дали може нещо да се направи.

Две снимки, докато сновях из града днес:

и обичайния павилион за печени кестени:

# 241
  • София
Кло, сърцето ми се свива с теб! Прегръщам те много силно! Живот.

Сири, не знам какво става, но и на теб прегръдки. Оная тема другата тема ли е?

Янче, няма ли начин по-бърз преглед, егати! В спешно?

Останалите, как сте?

# 242
.
Кроти, кажи нещо, де, от старата тема те викам, а ти не ме отразяваш.

Мрънч,много бързо ми минава времето.Днес ме валя,нахокаха ме,написаха ми първия фиш в живота,за пътник без колан на задната седалка.Разбрах,че по нова наредба спират колата от движение,ако ви е изтекъл срока на годност на пожарогасителя.Проверете си ги.Установих,че някой ми е надраскал капака,добре че след ремонта на улицата е прашна,та само едно А се е отбелязало,а не цялата черта.Щото иначе щеше да е като обяснение на пет любовника...ай ще любя на предния капак...неколко пътЕ! И никога не съм била кротка,шамарех си най добрия приятел,като много ми прекрачеше границата.Не са ме учили така,нрав е.Има фини хора,нежни.Аз съм добродушен грубиян Grinning

Ено,жива и здрава да е Синеочка!

# 243
Кроте, на една стара кола на моя мъж пишеше Ирина. Ама с това А не знам, дано нямаш ядове🤣
Добродушен грубиян е баш🤣!

# 244
Кроти, обичам мекотата ти Heart Сериозно говоря, момиче, ти как си ме и отрезвявала и заземявала, никой с ласкав подход не е успял! Понякога се требе шут, за да полетиш. Stuck Out Tongue Winking Eye
Дорчи, ти си слънце! Heart И светиш и топлиш!
Аз много си харесвам личната, рускинче е, но е мега готина. Добър диагностик е и никога не ме е върнала за направление или каквото било. И с Недовършен много помагаше като загазихме. И винаги посещението се превръща в малък цирк. Абе, харесвам я много!
Май съм ви казвала за едно култово посещение.
Скрит текст:
Минах през личната, щото ми свършиха АД, посреща ме рускинчето с напевния си акцент – Ооо, ти отдавна не идвала, глава пак боли?
МХМ,  смотолясвам криво, щото проклетия главобол е визитната ми картичка и не мога да спя, добавям.
Дай мерим кръвно, да, малко високо. Вдигай дрехи преслушвам. Гърди чистъй, гърло малко червено. Вземеш Трахизан за гърло.
Ама аз искам АД, щото полудявам!
Защо, Карамелаа, защо! Имаш хубаво дете,  твой Халапеньо разкошен възпитан, мама вече не болна от Ковид, А твой муж гледа тебе като писано яйце, нали? Вози те с кола навсякъде. Работа има, има хубаво да ядеш! Не дава още лексотан, ксанакс също не дава! Може валидол…добре изписвам и серопрам, но само при нужда!!!  И разхождай се на чист въздух! След четири пять дни ела пак да  видя тебе, нали?
Ма как след пять дни, бе, ще идвам всеки ден да ми разказва за приказния живот,  в който съм главна героиня! И чист въздух ще си осигуря, ще отворя кепенците на каторгата, то времето предразполага за това действие.
Начи, щом не съм гладуващо африканче НЕ може да имам проблеми! ТакаЕверноЕ! Някои прозрения са толкова разтърсващи, че  след като ги чуя ми коства огромно усилие на волята и железен характер, за да се удържа да не забия тъпа вилица в слепоочието си.
То се е видяло, ш‘се ваксинирам, даже ш‘се бустерирам  с тройна карамелена!

Последна редакция: чт, 02 ное 2023, 22:46 от Caramella

# 245
Кроте, 🤗!

Карамел, никога не ми омръзва да те чета 🥰

Аз никога не съм удряла човек! Помня, че веднъж набих котката като дете и после ми идеше да си отрежа ръката! Жертва също никога не съм била! Е, освен на сестра си, но това не се брои 😀

# 246
  • Варна
Ау, аз набих един гадняр веднъж в училище!

Искаше да ме избута от чешмичката! При 3-4 свободни - решил да пие вода точно където съм аз. И ме изблъска. Ама ей така, без нищо.
(Първо да кажа, че съм благовъзпитана, отстъпчива, любезна и културна по принцип.)
И го фраснах. Ама направо през носа, с юмрук. Как ми падна пердето, и до ден днешен нямам обяснение. Земята стана в кръв.
После дружинната председателка ме защити пред директора, че съм от най-личните и примерни челнове на отряда и не се полага да ми намалят поведението (оня е бил виновен изцяло). Успя жената! Разминах се и си влязох в комсомола от раз!

# 247
Еее, всички знаете как набих пикльото. Още не съм в мир със себе си. Но!!!, ако се наложи, ще го бия отново, пък после ще умувам, правилно ли постъпвам!

# 248
  • France
И аз веднъж халосах един. Хич не се чувствам виновна. Оня къмто 2 метра и почти 100кг тръгнал да притеснява мен. Амаха. И не го цапнах ефирно и по женски, а баш с един мъжки юмрук. Но смятам, че в един момент всяко търпило в мен се беше изчерпило. Може да съм фъстък, но налитам като цяло пакетче.

# 249
Аз имам една изцепка като дете, държах се много лошо с друго дете. Не съм я удряла, но я бях наплюла. Дори не си спомням какво ме беше предизвикало да постъпя по този начин, помня само как майка й ми се накара едно хубаво, аз се засрамих много, после и майка ми се накара още по-хубаво. И до ден-днешен изпитвам срам като си спомня за случката.

Била съм се само с братовчед ми, един-единствен път, обаче качествено и пред погледите на половината рода, която беше в ступор от случващото се Joy

# 250
Сири 🤗🤗🤗 ако мога с нещо да съм в помощ, казваш ☝️
Кло 😔 тежки са тези дни. Много. Чета те и се сещам за моите подобни. Да знаеш, че си в мислите ми.

Аз пък биех почти всички момчета в махалата 😁 и момичета. Щото обиждаха сестра ми. Правех ги да си говорят. Бях дивак от класа, само с момчета играех. Тях ги биех на спринт и лицеви опори, имаха ми уважението..носеше ми се славата в махалата..Танчето я викат един ден, тогава милиция беше...Пристига наща и аз с още 15- на килеша наредени пред кварталния 😁😁 Само аз момиче 😁 А я извикаха, заедно с родителите на другите, да им съобщят как сме нарязали антените на половината блок, от антените сме напраЙли тръбички за фунийки..а стреличките за фунийките сме ги спретналЕ с карфици 😁 Дали не ядох бой като за последно 😆😁
Имаха ми страха, мда. Кво " послушно" бях, сал Танчето си знаЙ.

Утре съм на технически профилактичен преглед, служебен. Ще се проверяват чарколаците 😁 В осем да сме билЕ там 🫣 лллуди. И да не сме яли и пили...още по- луди. Ще ме вдигнат у 5 сабален, щот това за мен ней човешко време и няя пия кафе, ама да, бе 😁 Разбира се, разбира се 🤣🤣
Кро 😍🤗

# 251
  • София
Добро утрооооо, вещициииии!
Пращам ви топлина, сили и кафе с мАже. И да имате настроение поне колкото ей тези убавци тук, пък каквото дойде, важното е да се забавлявате!

# 252
Бър, как можа да извадиш тия гащници рано рано 😂
Аз ще си пия кафето самотно.
Добро утро!

# 253
Бър, визуализира мм (барбар с грозната татуировка) и очакваш да ме събудиш?! Мммнее! Всеки ден боб, боб, боб…

# 254
  • София
Аааа, Сис! Кой? Кой ти замяза на ТН? За един приятел питам.
Будна съм от пет, простете.

Общи условия

Активация на акаунт