Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Ноемврийска вещерска и спортна

• 112 365
  • 3 341
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Добро утро.

# 256
  • Somewhere in the World
Добро утро.
Бърче, ма тез батковци като гледам работа немогат да свършат Innocent
Пия кафе с вас и се чудя да ходя ли в офиса… Нямам заплата трети ден- тъпото е, че всички мълчат но следят всяка секунда какво прая.
Сири Hug
Кло Heart

# 257
  • София
Добро утро!

Сири, гуш!

Кло, и на теб гуш!

Бър, тез двамата от първата снимка ... ние с вас не сме им в полезрението... 😜
Благодаря за кафето, но добавката към него я отстъпвам на желаещите. 😇

Хубав ден на всички!

# 258
Добро утро!

# 259
Добро утро!
Бър, че то ни един не става от тия " убавци", а тоз на втората снимка хем не става, хем гола вОда налива.
Кло, кураж и сили .Прегръщам те!
Мисти, как са нещата при теб? Нещо изтървах дали има развитие.Все за младежа споделяш...
Всички болни да оздравяват, а останалите да не се разболяват.Малко виЙ пиенЬето ,девойки, пардон спорта исках да кажа.
Отивам към бакалията на 13 аз , че ще има битка при щанда за обезмаслена извара Stuck Out Tongue Winking Eye
Хубав ден!

# 260
  • France
ДобрЮтро, невести, как спахте?
Недовършений сериозно се е тръшнАл. Няма и на работа да ходи. Бяхме предвидили едни неща уикенда, но му казах, че ще се оправим и без него. Славчо поне е във форма, събуди ме, защото си тананикаше в 6 часа. Това ново време ми е толкова неприятно.

Бър, мерси за баристите. Heart Eyes ето един и от мен:

Как' Филка с много готин аватар се е пременила. ❤️
Мда, съвсем мой го чувствам. Кро все някакви елегантни мадами ми предлага, ама просто не съм аз (за съжаление)

Това е цялото изображение Heart Eyes

# 261
Ще цитирам пак мой приятел- и по-хубави сме виждали и по-грозни сме еВали 🤣
Значи много рядко пиша извън определени теми-тази, една за пазар и една за деца. Колкото пъти съм се отклонила, толкова пъти съм съжалила.

# 262
  • Наблизо
Добро утро.
Детето иска само да ме гушка..ММ продължава да мрънка,този път от зъбите.На обяд ще си дойда,за да отиде Недовършений на зъболекар…

Болните да оздравяват,и ние в това число.

# 263
Драстееее!
  Лежа дом, новините за крака ми не са добри. Връщам се да чета, че да се изказвам компетентно

# 264
  • Пловдив
Добро!

Марул, дано намериш решение!

Уми, ко да споделя...то ми иде само да мрънкам Confused М да...настроението ми е кат времето вън - мрачно.
Ходих за направление за дерматолог за синко, похвалиха ми една и последно пробвам. Личната ме накара да запиша час за проф.преглед и за ехо на гърди, АГ, ама час чааак на 15.12. И тъй.

Тия голи, облечени мъжове ич не ми задържат погледо Grin

# 265
  • София
Починал е любим мой клиент. Pensive Да почива в мир! Запомнила съм го с възпитаното и уважително отношение, винаги излъчващ достойнство и интелект. За последно беше при мен в средата на септември и ми направи впечатление, че е по-отнесен от обикновено, а почеркът му, обикновено стилен и уверен, стоеше някак разкривен. Тогава ми премина за кратко мисълта, че го виждам за последно. Бързо я прогоних, защото не беше много възрастен. Починал е в началото на октомври.
Много гадно ми стана като научих. Постоянните клиенти неусетно стават част от живота ми, особено когато имам симпатия към тях.

# 266
Много зле ми беше вчера, направо не знаех на кой свят съм.Главата беше с няколко камбани,втрисаше ме,всичко ме болеше...Днес съм сравнително по-добре,поспря и гнойта.След малко хващам Шефа,и отиваме да му търся обувки.
Hug за всички,които успях да прочета

# 267
Да, така е ,Пантев!И аз имам такива.
  Пак земетръс в Гръцко, Сис, при вас усети ли се?
   Много студено при нас.
   Док вчера каза,че имам гонартроза 2ра степен.Операция.Ама първо да сваля кила Пък ако сваля,може и да се размина. Много боли, много . Трябвало покой, ама тва няма как да стане.
   Изчетох ви, мисля ви!!!
   За агресивните деца не знам кво да кажа. Каката я възпитавах като Кара Халапеньо,за да чуя същите думи .Малкия малко го пуснах по тъча, ама той пък не е имал ситуации.
   Фил, въпреки сополите на Славчо, в последно време ми звучиш добре и с настроение!Дръж така!
    Аз лежа, ще стана да си направя чай и да затворя прозорците,че бая студено. Имам да изляза , до банка да ида, малко пазар и пак се прибирам.

# 268
  • София
Альо, илюстрирах ви как да вършите задачките за деня с чувство, а не да ми гледате голи мъже и да дирите хубави. По пет любовника да ви се паднат, ама-ха!
Ко муй на туй мустакатото, я го глей как се раздава човекът? Тоз мустак бил модерен между другото. InnocentScreamSleepy Да се не чудите, ако се навъдят подобни екземпляри в обкръжението ви.

Ох, Панди, сега те прочетох. А аз се лигавя тука. Да почива в мир човекът!

# 269
Ох, Бър, тези ще ги нося кат куцо пиле домат, не са ми в категорията Ич.

Общи условия

Активация на акаунт