Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Ноемврийска вещерска и спортна

• 112 311
  • 3 341
  •   1
Отговори
# 3 030
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Когато живееш на ... по-тъмния континент, но все пак искаш да имаш петък с отстъпки...

# 3 031
  • София
Много "обичам" факта, че вече думи като черно, бяло, жълто, местен, цветнокож, негър, монголоид губят оригиналното си значение и само един отенък натежава. Аман!

# 3 032
Даммм ... Не знам как ще превеждат "Чичо Томовара колиба", "10 малки негърчета", и всички романи за робството, търговията с роби, за Африка, творчеството на Карл Май и Майн Рид, както и още много други неща.
Писна ми от " европейски ценности "!

# 3 033
Върха беше малката тъмнокожа русалка и  мургавата Клеопатра! Започнахме да отричаме очеизваждащи факти за да сме “модерни”! Скоро ще забранят на умните да мислят, че може някой с ограничени възможности да се обиди!

Котки или кучета?

# 3 034
"10 малки негърчета" вече са "А те бяха 10"- с очите си го видях в бг книжарница лятото.
За "Чичо Томована колиба" и на мен ще ми е интересно, както и за много други. Да не споменаваме "Робинята Изаура". Grinning

Марул, браво на момчето ти. Heart Eyes
Разбирам те, че хем искаш да споделиш, хем се притесняваш как ще се приеме. Hug

# 3 035
  • Somewhere in the World
Марулче, браво на детето!
Много, много се радвам на такива будни и работливи деца, само успехи да има марулчо 🫰Hug
В офисът няма сървър, няма нет, ай ти то нямал в момента възможност да се разправя с нас! Ми хубаво, аз съм си в офиса, те ако искат са оправят … вече съм Омм и не се впускам много, много!

# 3 036
Благодаря ви ! Да , хем искам да си споделя с вас, хем не ми се занимава с онази особа от балкона, дето всеки път ми набива канчето. Не че ми дреме от нея, но да не си разваляме добрия тон.
   Едно от важните условия на шефа е да не прекъсва образованието си. Те са много на ясно с програма ,график, резултати в следването. Той си избра Логистика, а освен това, на него му е супер интересно в унито.Убеждавахме го с баща му да си тръгне утре. Не иска, днес има една !!! лекция по Основи на правото, не иска да пропуска.
  Тилка, на "10 малки негърчета" официално им смениха заглавието на "Те бяха 10". Също така в изданията на Агата Кристи има доста корекции, за да е политкоректно. Знам, щото ММ е фен на авторката и филмите по нейните романи.
   Аз снощи правих Негърче, ама стана мулатче. По-скоро негър албинос.Синът и гаджето  ме бъзикаха , ММ и той. Много политкоректна съм била станала. Истината е , че с този ремно не знам къде са ми подправките и какаото и го оцветих с едно от ония жълтите, дето се разтварят във вода ,какао за пиене.

# 3 037
  • Somewhere in the World
Бобче, де си? Какво правите със Зорито?

# 3 038
Кърка с татковците по площадките сигурно. 😆🤪😘 Шегувкам се.
Марул, бравос! Все така да е. 🍀
Ще се наложи да излизам. Стискайте палци да не се пльосна някъде. 😂

# 3 039
мацки, помагайте.
бях си записала рецептата с кисело зеле, ориз и дроб, но сега не я намирам.
а взех малко дроб от магазина...

# 3 040
  • София
Ааааа, искам да вия. Трето куче ми е, но най-ужасното.цяла нощ квича, лая, ви. МН го изведе и онова точно след две секунди изтърча обратно, за да започне пак. Чувствам се все едно бебе имам отново. МН също е недоспал и бесен. Днес си пусна болничен даже.

# 3 041
мъничко сигурно е. ще мине, ре.

# 3 042
Добри, търси "Тепси кебап по пазарджишки"

# 3 043
  • София
Ааааа, искам да вия. Трето куче ми е, но най-ужасното.цяла нощ квича, лая, ви. МН го изведе и онова точно след две секунди изтърча обратно, за да започне пак. Чувствам се все едно бебе имам отново. МН също е недоспал и бесен. Днес си пусна болничен даже.
Мъничко, мъничко, колко да е мъничко 🤣🤣🤣 на две години и половина стана и е 50 кила пръч 🤣. Ох, много го обичаме, но сме стари за тези драми. МН каза, че два пъти съм го карала да го извежда, аз само един помня, ама тогава той много бесня и за това.
Бана бред стана много хубав. Същата рецепта като твоята ползвах и нямах ядки. МН каза, че са малко бананите и да сложа 4 или 5 другия път. Надявам се да запомня за след две години, когато планирам да правя пак 🤣.

# 3 044
аз пък забелязах, че като са по-едро смачкани ми е по-вкусно.
и аз след две години ще пробвам пак Wink а може и по-рано, ако ме налегне музата.

кроти, в темата имаше наша рецепта. пак ще се разтърся. Simple Smile ако не я намеря ще работя по твоята. Simple Smile

сирос! сирос е винова! Simple Smile Simple Smile

https://bg-mam.ma/p/1602021/47209333

Общи условия

Активация на акаунт