Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Ноемврийска вещерска и спортна

• 112 313
  • 3 341
  •   1
Отговори
# 3 015
  • София
Добро! От час се пробвам да си доспя и не става. Май ще пия вече кафе.

Последна редакция: пн, 27 ное 2023, 07:05 от бъръльо-бъръльо

# 3 016
Добро утро в тази заледена сутрин! Успешна нова седмица на всички!

# 3 017
Добро утро!
Не успях да се наспя, исках още но .... тръстика зове.
Вън е заледило и е едно лъскаво ... Автобуса поне имаше включено парно.
Хубав и спорен ден и успешна седмица без нерви ви желая!

# 3 018
  • София
Добро утро.
Аз реших да не ходя с нашата кола, ще ни закара на колежка мъжът й не съм карала в такова време, пред блока е лед на паркинга и не съм спокойна, а и возя други хора. Мисля е по-разумно.
Спокоен ден и седмица.

# 3 019
Мид, няма смисъл да рискуваш излишно, добре си решила.
Лан, много рано отиваш на тръстиката.
Аз в 8 ще се паркирам на спирката, в такова време обикновено става доста напрегнато сутрин.

# 3 020
Добро!
Спах на пресекулки и сега ми е като замаяно. Отивам за второ кафе.
Хубав ден!

# 3 021
  • Somewhere in the World
Добро утро!
Цяла нощ спира тока през час, съответно газовото котле се рестартира и пищи.. та спах малко. Вчера слязох да рина сняг пред  гаража, че иначе ще го заледи, е няма да ви казвам как ме ядосаха точно трима съседи- мъже на възраст, тръгнали в това време с летни гуми и ме викаха да ги бутам Flushed колкото можах помогнах, ама ги оплюх. Сутринта ставам- някакъв ми паркирал пред гаража на чистото, щото наблизо работи и знае, че аз не карам колата си. Добре, че си оставил телефон, направооо щеше да стане голям проблем. Та добро понеделнишко утро 🙂

# 3 022
  • Пловдив
Добро!

# 3 023
Добро утро. Ледена епоха е навън. Заведох дребосъчка на училище, едва едва. Много се радвам, че не трябва да чистя колата, да паля и да карам.
Пуснах пералня, пия кафе и ще гушкам лаптопа.
Хубав ден и успешна седмица! 🍀❄⛄

# 3 024
Добро и от мен! При нас е заледено, но грее слънце. Градът е почистен, някои пътища наоколо не са. Ако мога да кажа,че в някакъв смисъл харесвам зимата, то е точно както е сега. Снегът да хрупа, да не е кишаво, студът лекичко да хапе,ама да не е много студено.
    Синът ми си тръгна с влака, дано няма големи закъснения,че в 14.00 ч има седмична оперативка и да не се налага да я провежда от влака.Ама кот такова.

Последна редакция: пн, 27 ное 2023, 23:36 от марулета

# 3 025
Марул, каква ти хвалба? Радвам се, че сподели. Радвам се за чавето. Все така успешен да е!

# 3 026
  • София
Марулче, то си е за хвалба. Браво на детето! Така, де, то вече е мъж. Аз също се радвам, че има хубави, умни, работливи млади хора. Споделяй, споделяй!
А за кочината и летните дрехи в студа - мъжка му работа. Сега ти ще повтаряш, после жена му. И те така те.

# 3 027
Като чета  свекървенската тема, има да ме пустиньосва нЕкоя снаха, че не съм го научила на ред.
   Собственикът на фирмата, в която бачка синът ми е изключително френдли настроен към хората си. Аз го познавам от дете, той бачкаше при нас като ученик и малко като студент. После почна в една американска логистична компания, помогна да се развие офисът тук, натрупа опит ,създаде си връзки и контакти и си направи своя компания.С цената на адски много труд и безсънни нощи. Даде шанс на синът ми , когато беше на 17 , да започне работи при него. Предполагам, че един вид вижда себе си в моят Марулчо, и затова го натиска и му дава отговорности и го учи. А Марулчо пък, е супер хепи,че си изкарва яките кинти, защото иска да сменя колата, да пътува , да си купува маркови маратонки , като ходи на море да има гледка към морето. Да си купува жилище, някога.

# 3 028
Браво на Марулчо, все така да се развива и да има много успехи. Браво и на шефа му за цялостното отношение.

Пф, честит ви понеделник Head Band
И аз не спах, по едно време ми стана студено, та ставах да си метна едно одеало върху завивката.
Направо съм се срастнала с лаптопа, толкова монотонно и досадно ми е този път, че нямам думи. Бутам напред и това е.

# 3 029
Марул, страхотно е, че синът ти толкова рано е успял да си проправи път в работата. Това е безценно. Единственото, за което трябва да настояваш според мен, е да си завърши образованието. Защото рискът да се откаже под натиска на повечето отговорности и наличието на добра заплата, не е малък. А като го завърти животът по-натам, трудна работа, да се връща да учи.

Общи условия

Активация на акаунт