Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Ноемврийска вещерска и спортна

• 112 323
  • 3 341
  •   1
Отговори
# 3 165
Мразя къщи. Искат само работа и работа и работа... а знам, щото в такава съм израсналааа... сега си имам тристайна кутийка и си ми е кеф. Даже и кат остарея, няма да искам да ходя на село /както е заявявал ММ/...с топ не моеш ме мръдна оттук...

Лайла, спокойно! Т ще спадне...
Дорч, и ти спокойно. Временно е, ше мине

Разхълцах се. Гадно е и боли... бля

# 3 166
Дорч, разбирам те добре. Временно е. И е за добро. Hug Спомените и усещането за онзи дом- нашият си- завинаги ще са с теб, но често трябва да се продължи напред и с новото в живота.

И аз мразя къщи. И мезонети.
Търчиш като гламав нагоре- надолу. Мнем, мерси съм.
В краен случай бих склонила на къща на един етаж, с двор без насаждения, който го косят няколко робота.

# 3 167
  • Наблизо
Аз искам къща..да не ми тропат на главата,да не чувам тряскащи се врати..Мечтая си за нещо тип къща близнак.Три стаи и малко дворче с веранда.

Лайла,не се шашкай.Не че не съм шашната аз в момента и то от собствената си глупост.Промивам носа на детето със спринцовка и физ разтвор да изкараме сополите..При нас така се препоръчва и изведнъж гледам че му излиза вода от ушите.И от двете и детето пищи..Добре че има макарички и водата е излязла все пак.
Сега спи и го проверявам постоянно.Не дава вид да го боли..
Глупава глупава майка ама иначе пък кашля..от сополите.Оххххххйх.

А и учителката. Болна,бавачката му за утре също.Ще се гледат с баща му и в петък сборна група на самотек.

Омммм.Ядох бургер с картофи.Качила съм 2-3 кила и знам от какво.От ядене от много стрес.

Виното свърши,трябва да си купя..

# 3 168
В 4,30 станах, днес кафето е от мен.

Последна редакция: ср, 29 ное 2023, 09:54 от TuЛи

# 3 169
Тилче, подсети ме къде беше татко ти?
   Има все още села без ток, може би затова нямат телефони.
Мога ли да помогна? Кажи!!!
   Между Д.Рикса и Вереница всички стълбове са леж, само два са оцелели.
  Кажи с какво да помогнем, ще го направя.
   Добро утро! Будна съм от 4!!!!!!!, заспах точно преди да се развъни будилника.

# 3 170
  • Пловдив
Що не спите вие, м? Как в 4 доброволно???
Добрутро!

Тили, дано са добре! То с нямане на ток как да заредят телефоните? Ужас начи...

# 3 171
.

Последна редакция: ср, 29 ное 2023, 09:54 от TuЛи

# 3 172
  • София
Добро утро!

Дорче, гуш от мен!

Лейла, Бюти, как са малчовците днес?

Тили, представям си колко ви е свито. Дано се свържете възможно най-бързо!

Харесвам къща, но не и хамалогията около подръжката й. Затова си мечтая за мой си апартамент.

# 3 173
  • Варна
Тили, в коя област са поне можеш ли да кажеш?

# 3 174
.

Последна редакция: ср, 29 ное 2023, 09:53 от TuЛи

# 3 175
Тилка, споко, сигурно има проблем с тока и клетките.В Монтанско има доста села без ток, дори и днес.Току -що един клиент ми каза за Винище,че и днес няма да го пуснат.
    НА работа съм. От вчера работника ни се върна ,та вече ще дишам по-леко, защото ще имам смяна. То не че другите хора не работят по 8 часа,  ама аз да мрънкам. Обаче е голям студ в нашия хамбар, няма стопляне.

# 3 176
  • София
Добро утро! Събудих се пет без нещо, заспах в шест и половина та до след осем.

Тили, чета по фейса за още села без ток. Дано само клетките при близките ти да са проблем, те да са на топло поне.
Живяла съм в къща. Всичката романтика умира, като се сетя колко работа (и пари) има, за да е всичко ок. Рини сняг, мети двор, мий пътеки и тераси, поливай, коси, плеви, реди керемиди и тротоарни плочки, канала до улицата. И това, ако лежи на твой гръб, якооо. И чистенето вътре е много повече. Има и предимства къщата, има и недостатъци. Сега, например, не можем да си вземем куче. Аз искам немска овчарка, а в апартамент ще е мъка за кучето. Не че не може, ама...

# 3 177
Добро утро! Мразя сняг и студ Sad.
В къща не е най-лошо, за първи път живея в такава и не искам да се местя.

Layla•, как е детето? Ти успокои ли се?

Тили, стискам палци да са добре.

# 3 178
Никакъв проблем няма немска овчарка в апартамент, стига да се осигурява достатъчно движение по време на разходките. Кучетата, без оглед на размера, така или иначе спят през голяма част от деня, а и дори и в къща не би трябвало да тичат и скачат вътре. В мокро време моето и на двора не го караме да тича, защото всяко спиране е равно на две кални следи обърнат райграс от по метър.

Да не говорим, че са изключително умни и чисти животни и много бързо се научават на хигиенни навици. Но първата година си искат присъствие вкъщи, иначе могат да ти изядат къщата и са ужасно кекави.

# 3 179
Много повече работа по поддръжката има в една къща, отколкото в апартамент.Ние сме в двуетажна, самостоятелни етажи. Преди години за половин ден оцуцквах цялата къща, барабар с прозорци и бани.Сега не мога,ама и не искам. Мечтая си за къща на един етаж , с голяма дневна , две бани с две тоалетни и по една спалня за нас, за всяко от децата/ако ще ни гостуват/ и още една детска за внуците. И пристройка с една дневна и спалня, с кухненски бокс и баня и тоалетна, за гости.
    Тарти  , страхотен подарък си направила на дружките! Сигурна съм ,че и те нямат търпение, както ти. И аз имам една такава приятелка, рядко се виждаме, но знае за мен повече от мен самата.И разговорът ни винаги почва от преди малко.
   Вчера систърчето ми ми направи невероятно изненада за бъдещия ми рожден ден. След месец  ставам на 50 и ще го празнувам в чужбина.Още не зная къде.

Общи условия

Активация на акаунт