Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Ноемврийска вещерска и спортна

• 112 325
  • 3 341
  •   1
Отговори
# 3 180
  • тук и там
Добро утро! Тъкмо пия кафе. Свикнах вече-пия си хормона в 6, кафе чак в 8ч. Предпочитам апартамент аз, но все в къщи живея..Аз не съм от тези дето им харесва чак толкова  на зелено и въздух, и предпочитам града пред спокойствието на селото  или къщата в покрайнините..Но по стечение на обстоятелствата все съм в къща , на зелено и спокойствие..Rolling Eyes.Поне с двор и градина не се занимавам, аз се занимавам с къщата вътре, ММ-отвън.То не че има нещо с което да се занимава, но той си кастри тревата и живия плет, събира листа, мете терасата.
Ще правя пак морковен кекс, моите искат. ММ болен от вчера , тъкмо аз се оправих напълно и той се тръшна-редуваме се,само малкото е вечно болно-от месец кашля, тъкмо се пооправи и веднага лепва друго и пак започва.

Тарти и аз мисля да направя така с дружките. Или тази пролет, или есента на 2024. Бях го намислила и купила билети за началото на май 2020..Още се чуваше за Ковид в Китай само, и то с недомлъвки, когато купих билетите. Познайте- световна пандемия и Ковид,затвориха света , какво ти  пътуване и какво ти гостуване ..Та така и не стана. Надявам се сега като взема билети, да не започне друга пандемия,предизвикана само за да провали моите планове Grinning,  тогава се признавам за най-големият карък евър.

Последна редакция: ср, 29 ное 2023, 09:40 от Кайсия

# 3 181
  • Наблизо
Добро утро Simple Smile

Панди,горе-долу е добре.Яде палачинки.Добре са ушите.Нали са пробити,изтече.Промила съм ги добре,дано слуша баща си днес.

Тили,дано се обадят...Баба ми и дядо ми са така,не вдигат..аз затова звъня през фейсбук,защото има много по-голям шанс дядо да види ( седи все на таблета да си чете новините)..
Нямаш ли номера на някой съсед?По-млад така..подвижен?

марул,много яко!!Ще си прекарате страхотно!!!

Наближавам 40тте и го усещам много здраво.Много съм се разбрицала и все по доктори ходя..

# 3 182
Тили, представям си колко се притеснявате Hug Дано всичко е наред!

Валяло е при нас през нощта, не съм разбрала изобщо.

Да, има повече работа и поддръжка в една къща, няма как иначе. Особено ако има тревни площи и някакви насаждения, животни. При нас няма - само неуютен бетон и символична градинка. Всички къщи около нас са така. Единствено се занимавам да измета пред входа и по стълбите към улицата, както и вътрешното стълбище. Има нужда от сериозни ремонти, но за съжаление сме с вързани ръце, защото съседите не искат, а това ме притеснява много, защото един ден ще стане належащо и спешно. В представите си виждам малка едноетажна къщичка, с малко, закътано дворче.

Еха, Марулетка, супер. Браво на сестра ти.

# 3 183
Оооо, систърчето е желязна! Много ме нерви , доста често, имаме много различни възприятия за света. Но си е моята сестричка.Мъжете ни също много се уважават, а децата ни са като братя. Синът живее на 50 м от тях, дъщеря ми също беше така,докато беше в София.
   Взели са билет и на ММ, който адски се страхува да пътува със самолет.Опитваме се да го навием и него, да видим. С него или без него, ще празнувам в чужбина със систър и мУж!
   Ние имаме двор около декар. Много се разбираме с всички съседи,  много задружно си живеем.
   ММ иска да си купим гарсониера  и да си живучкаме, аз не си представям да живея в апартамент.

# 3 184
Всичко е под контрол вече.
Благодаря.

# 3 185
  • тук и там
Много хубав подарък , Марул!
Постоянно ми излиза реклама на поредният китайски магазин- Temu. Изкушавам се да поръчам от там някакви украси  за Коледа . Имате ли опит с този сайт?

# 3 186
  • Варна
Тили, съжалявам, не се сещам как да помогна. Тук в нашата област имам близки пътуващи из региона и бих помолила да идат направо на място, ако беше близо до нечий маршрут. Моля те, пиши тук, когато успееш дасе свържеш.

Марул, и аз след месец (даже малко по-малко) ставам на 50 Simple Smile Но нямам идея как ще го празнувам.

Нашата къща беше в самия град, едноетажна, мънинка и с малък двор с плочки. Не съм имала градинска работа.

# 3 187
  • София
Тили, браво. Много е кофти без да можеш да се свържеш.
Кат са болните бебоци днес?
Дорче, разбирам те. И аз много страдах по една къща, но беше наследствена, а и аз като Бърди не искам орталък.
Аз обичам да сменям. Лятото в къща, зимата в апартамент.

# 3 188
  • Пловдив
Марул, супер!
И аз искам да мога да правя такива подаръци на близки Blush

Тарти, и за твоята идея браво! Много хубаво ще е...
Ех, Heart

# 3 189
  • София
Попи, живяла съм точно с немска овчарка и в апартамент, и в къща. Става навсякъде, но определено в къща с двор е по-хубаво за животното и хората. Иначе разходките сутрин и вечер и с двата варианта си седят, нали.

# 3 190
Постоянно ми излиза реклама на поредният китайски магазин- Temu. Изкушавам се да поръчам от там някакви украси  за Коледа . Имате ли опит с този сайт?

Аз поръчвах разни глупости, дойдоха за около 10 дни. Но са си китайски боклучки. За парите си биват.

# 3 191
Що не спите вие, м? Как в 4 доброволно???
Добрутро!

Тили, дано са добре! То с нямане на ток как да заредят телефоните? Ужас начи...
Телефоните може и да са заредени, може и в кола да се заредят, но клетките без ток не работят.

# 3 192
Привет.

Вчера забравих да кажа на Мьос,че се радвам,че нищо притеснително няма при теб!
Голям стрес си изживява!

Малчо свали температурата одеве,сега заспа.Дано не вдига пак или поне да е през по-голям интервал от време.
Пиенето на сироп е ад.Не знам колко съм дала в крайна сметка,защото първия опит беше неуспешен,всичко изплю, сама не мога хем да го държа,хем да бутам спринцовката.
На теория всичко ми е ясно,трябва да съм спокойна,в кондиция,да не се паникьосвам,но не успявам да се владея.

Искам утре да го заведем на лекар,обаче Недовършения веднага взе да ме мотае. Всеки път е тва,големи разправии.Според него все бързам,все нямало нужда,да сме изчакали, да не знам си какво...
В краен случай ще говоря с баща ми да ни закара,пък да се цупи после колкото иска.

# 3 193
  • Наблизо
Оо Мьос,и аз забравих да се зарадвам за теб,значи!

Лайла,аз затова се напънах и сега карам всеки ден.Не мога да паркирам особено,но си планирам маршрутите с идеята къде има лесен паркинг и така.
Ми родих се.Не чакам все на мъжа ми и е голяма свобода.

# 3 194
Лайла, опитай другия път със свещички за температурата, не дразнят стомаха , няма повръщане и гадене.

Общи условия

Активация на акаунт