Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Ноемврийска вещерска и спортна

• 112 354
  • 3 341
  •   1
Отговори
# 3 240
Бърд, завиждам за коледната Виена!Страхотна е 🤩!Вчера точно си преглеждах снимките от там.Автобус или самолет?
13,весело да ви е в Прага!Да се явяваш с отчети!

# 3 241
О, и Виена 😍 Поне ще оплакнем очите. Бърд, и на вас весело.
Пп . Вземете ме с вас. 🥰

# 3 242
Бърд, ще е суперда сравним базарите, да. Виената два пъти я посетихме пролетно и есенно. За тази година и стига 😀 Със сигурност ще е красота за Коледа 👍
Щерката пък, ще са в Лондон из Коледните базари 😂 Та можем да направим сравнение и с там 😃
Енотчето е плюшена играчка. От една от рекламите на Лидл 😄 Ей го

Скрит текст:

# 3 243
Скитни със скитните... тва да не видите некой лев и хуквате кат развързани LaughingSweat Smile

Лан, и стената здрава, и гипсокартоня здрав. Намери де е бил някакъв си винкел, дето за гипсокартона се слага, проби там дупки, навря едни винтове, дето се разчекват като крака на паяк и го върза там. Ся виси без проблеми. Доволни сме.

Мид, за парите вв плик в градината съм тотално безмълвна...и само две от всичките гласували против... умът ми не го побира...

# 3 244
Сиросче, одма те вземам. Направила съм подробен кулинарен план. Общо взето, цялостният план включва повече ядене и пиене, отколкото забележителности Joy Вече и чаша за вино съм си харесала от единия базар от снимките на една позната и ще си я диря и нея.

Еха, супер, и Лондон ще включим в сравнителния анализ.
Аз по принцип не обичам да пътувам зимата в студа, смотано време, тежки якета, свита на шушулка от студ. Ама този път се предадох.
Енотчето е сладур.

# 3 245
Бър, тъкмо си рекох, ще си седя в кръчмата кротко и няма да ви досаждам, то май ще ми се падне аз да обикалям 😀

# 3 246
Ох, Виена, Прага, Лондон … завид, завид 🥰❤При мен се очертава яко бач по празниците, както винаги 🤯
Мисти, сама си правя подаръци аз! Предпочитам някой да ме заведе някъде по празниците ама на, няма кой, та ако не си похарча коледния бонус за мен самата, то по-добре хич да няма празници!

# 3 247
Няма да остане време за обикаляне Simple Smile
То шницели, щрудели, сахери, какво ли още не - кога да обикаля човек. Пък и времето смотано.
МУ зяпа карти, метро, спирки, чертае някакви маршрути, обяснява ми откъде докъде пеша, откъде докъде с метро. Аз само дудна тук щрудел, там торта, еди къде си шницел. Само пустите им имена ме мъчат и се притеснявам да не пропусна да опитам нещо, защото не съм го запомнила Joy
Обаче преди цялата тази кулинарна вакханалия и светещи лампички имам да отметна един куп гадна работа.

# 3 248
Кво запомних-?
  Тьорти в Прага- супер!
Дано всички инциденти са зад теб!
  Мид, тва е отвратително! Къде им е акъла ?
   Не съм измислила подаръците още, но ще има за всички.Аз обичам да подарявам, имаме си традиция в нас.Редим ги ден по ден под елхата, децата макар и големи се изненадват все още.Слагаме парички в ботуша, но и подарък.Сега вълнението е за дребоса, чакам наставления от майката. Подаряване и на нашите-кошница с глезотийки, някаква интересна бутилка алкохол. На систърче ще взема билети за стендъп комеди, не са с фиксирана дата, те да си изберат.На гаджето парфюм, много харесва един мой. На гаджето на племенника трябва да избера нещо, тя си е вече част от моите деца.
    Аз разбрах къде ще ме води систър за РД -Милано.Ако някой е ходил,да дава наставления, моля!

# 3 249
Бърд,и внимавайте с виното там 😁.Скъпия от много избиране,попадна на "вино" с вкус,цвят и алкохолно съдържание на компот 😂
Имам си 6 чаши от там 😁.Ботушитените са много сладурски.Ох,и козуначените коминчета 🤤

# 3 250
Точно ботушени, Ренко Simple Smile

# 3 251
Какви са тия ботушени? Нали знаете, че съм изостанала. 😂
Но пък чешката бира познавам добре. Няма по - горчива и вкусна.

# 3 252
Чашки-ботушчета, ей такива или някакви подобни:
Wine Glass
Ще махна снимката след малко, че не е моя и не е много ОК така.

Последна редакция: ср, 29 ное 2023, 23:22 от Birdflower

# 3 253
  • USA
И язе иска Коледни базари и съпровождащите благинки, обаче мразим студ.
Ей ги дей младото семейство.

Последна редакция: чт, 30 ное 2023, 22:13 от SkyBlue

# 3 254
Честито, Скай! Сега ще си бъдат другарчета в игрите/белите  Mr. Green
Успях да ви изчета чак сега, умирам за сън. Прегръдки за който има нужда Heart

Общи условия

Активация на акаунт