Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 140 - ноември 2023)

• 120 335
  • 1 581
  •   1
Отговори
# 1 440
  • Русе
Здравейте, В играта на Мастъркард и Лидъл автоматично ли се участва, когато изпълниш условията? Уж, четох, но не ми стана ясно. Благодаря!

И аз се чудя! Направих 3 плащания за 200лв, но двете са в един ден ..

# 1 441
Здравейте, В играта на Мастъркард и Лидъл автоматично ли се участва, когато изпълниш условията? Уж, четох, но не ми стана ясно. Благодаря!

И аз се чудя! Направих 3 плащания за 200лв, но двете са в един ден ..
Участието в играта е автоматично, Успех!

# 1 442
Здравейте! Да се похваля вече и аз съм с термос от Кока-кола! Толкова дълго време бях изолирана от всякакви награди на Кола, че не мога да повярвам за толкова кратко време да спечеля и чорапи, и термос. 😁 Но явно са пуснали бройки, та да има доволни.

Искам да попитам за играта на Фереро, след колко време получавате одобрение? В Кауфланд в момента бонбоните са на промоция. Купих, регистрирах бележката, чакам одобрение. Обаче после видях, че там където стоят чакащите бележки, моята е размазана и нищо не се вижда. Наистина ли така е получена или просто така се показва?

# 1 443

Искам да попитам за играта на Фереро, след колко време получавате одобрение? В Кауфланд в момента бонбоните са на промоция. Купих, регистрирах бележката, чакам одобрение. Обаче после видях, че там където стоят чакащите бележки, моята е размазана и нищо не се вижда. Наистина ли така е получена или просто така се показва?
И моята изглежда размазана, а не е на снимката.

# 1 444
  • София
Размазана е докато я одобрят. После ще се оправи.

# 1 445
Здравейте,

Ако може да ми подскажете това истинска игра ли е? Получих този имейл днес, в който ми искат имена и ЕГН. Благодаря предварително!

ContestBG <contest@emag.bg>

Tue, Nov 28 at 4:09 PM

Здравейте,

Пиша Ви от името на „Емаг Интернешънъл ООД“ във връзка с играта „„Плати с Visa и може да спечелиш””, която се проведе на платформата на eMAG в периода 12.09-08.10.2023 г. Радвам се да Ви поздравя за спечелената награда – ваучер за пазаруване на стойност 100 лв., валиден за продукти, предлагани от eMAG. Можете да видите анонимизираните имейли на всички печеливши в блога на eMAG тук.

Във връзка със законовото ни задължение да декларираме предоставените награди в Националната агенция по приходите и да внесем съответния данък, моля, да ни предоставите своите три имена и ЕГН в отговор на този имейл в срок от 5 работни дни. Предоставянето на тези данни ще бъде единствено и само за целите на счетоводното и данъчно отчитане съгласно приложимото законодателство и правилника на играта. В случай, че не ни предоставите тези данни, ваучерът Ви за пазаруване няма да бъде активиран и да Ви бъде предоставен.

След получаването на данните, ще Ви предоставим кодът за пазаруване, както и пълните условия за използването му.

Благодаря предварително!

# 1 446
  • София
Вижте си поръчките в ЕМАГ дали сте пазарували в този период и как сте платили?
https://www.emag.bg/blog/emag/plati-s-visa-i-mozhesh-da-spechelish/
ето я играта вижте дали ви има в списъка

# 1 447
Е и аз да получа един подарък- четка за руж от ДМ. Приятна изненада, а очаквам още неща на адрес … например талодерма,но още няма нищо. Сигурно догодина ще ги изпратят 🤣🤦🏼♀

# 1 448
Как ги печелите тия чаши на макдоналдс. Колко нива трябва да се минат на играта? Нямам много нерви да я играя 😁

# 1 449
Как ги печелите тия чаши на макдоналдс. Колко нива трябва да се минат на играта? Нямам много нерви да я играя 😁

Само до второ ниво съм стигала, даже не съм го завършвала цялото. Не знам колко точки са това. Около 4000…
От айфон се играе много трудно, защото:

Копчетата за управление на човечето са много близко до черната лента (това е фабрично от софтуера на телефона - като се докосне, те връща в главното меню на айфон, т.е. човечето “убива” моето аз докато се върна обратно в играта).

# 1 450
Аха да ви се оплача, че не ми прие бележката, която от 8 дена я издирвам из къщи на МАГИ и взе, че ми я прие. Опитвайте от различен браузър да я качите и пробвайте да намаляте размера на снимката за тези който не успяват да си качът бележките.

# 1 451
  • Пловдив
В Иг ми излезе реклама на Тейкауей за гласуване за ресторанти в различни категории.
Нищо не разбрах от правилата и сайта е толкова куц, но все пак, ако някой реши да участва: https://www.takeaway.com/awards/2023/bg/home?fbclid=PAAaY3EKpW6H … Rcxa8bNsFifNDct_L

# 1 452
Вижте си поръчките в ЕМАГ дали сте пазарували в този период и как сте платили?
https://www.emag.bg/blog/emag/plati-s-visa-i-mozhesh-da-spechelish/
ето я играта вижте дали ви има в списъка
Благодаря!
Имам поръчка в последния ден на кампанията и плащане с карта, но в имейлите на печалившите като проверя мислех, че пишат първа и последна буква да речем, но моят не съвпада ако ги гледам така, но има имейл с 2 букви, които съвпадат, просто са на други места:

Например пишат: n*****a@abv.bg
Да речем, че моят имейл е  mintar@abv.bg, т.е. n и а не са с тези позиции, никакво друго съвпадение не намирам...

П.П. Примерът е съвсем измислен, само за онагледяване го ползвам.

# 1 453
  • София
https://www.facebook.com/eMAGbg/
освен да им пишете във ФБ на месинджър
Но щом сте участвали значи може и да сте спечелили.

# 1 454
https://www.facebook.com/eMAGbg/
освен да им пишете във ФБ на месинджър
Но щом сте участвали значи може и да сте спечелили.

Чета пак условията на играта и ми направи впечатление следното:

6.7. Ваучерът може да бъде използван за следваща поръчка през Платформата в периода от 21.10
до 21.11.2023г.
с изключение на периода на кампанията Черен петък. - този срок е изтекъл, а имейлът е от днес, да речем съм била резерва?
6.8. Ваучерът ще бъде изпратен по електронен път на и-мейл адреса на участника, с който той е
регистрирал акаунта си в Платформата, от който акаунт е била направена Поръчката. В случаите, в
които ваучерите са на стойност над 100 лв., печелившият участник следва да потвърди, че желае да
получи наградата и предостави трите си имена и единния си граждански номер, за да може
Организаторът да изпълни законовото си задължение да уведоми Националната агенция по
приходите за предоставената наградата. За целта участникът ще получи и-мейл, с който еМАГ ще
помоли за такова потвърждение и съответните данни. - сумата обаче е точно 100 лв, което не е над?

Ще им пиша, но дали ще отговорят там, защото през сайта на запитвания отговарят супер бавно, а има срок от 5 дни.

Последна редакция: ср, 29 ное 2023, 00:04 от drago_2008

Общи условия

Активация на акаунт