Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 140 - ноември 2023)

• 120 341
  • 1 581
  •   1
Отговори
# 1 425
Ако има някъде на промоция малките чашки на Нутела бих взела, колкото за играта, че малкия има миналогодишния пуловер и му се кефи, а и яде Нутелата на поразия Simple Smile Чак тогава ще видя идеята на играта Simple Smile
И понеже съм Плюшкин получих факс и си влязох в моята поща, явно още тогава аз съм помагала Simple Smile та видях, че пералнята е от 13.03.2018 - дори да е имала 5 години гаранция и е минала, а съм сигурна, че и това с +5 години го направих, защото искаше някакви снимки, но за него нищо не открих Simple Smile Simple Smile
Имам още една бележка на Престиж, но с това по 1 награда на ден сигурно пак в последния ще спечеля, ако е писано Simple Smile

# 1 426
  • при късмета
Уцелих и ваучер от Престиж за Фантастико.
Обадиха ми се вчера от Куинс. Питах ако бележките регистрирани в играта на Фантастико ги регистрирам в настоящата игра дали важат, защото отговарят на условията, стига да са от двата дни в които двете игри се засичат. Момичето не знаеше, каза, че ще пита и ще върне обаждане. Върна обаждане, но ми каза да пиша в контактната форма. Не съм писала, защото като гледам бележките отговарят на всички критерии. Регистриха ги, каквото стане.
Боби, като регистрираш уред за допълнителна гаранция, го правиш във временен формуляр. Трябва да го принтираш като го попълниш и приемат, защото после изчезва виртуално. Аз за хладилника така се прецаках, бях си сложила отметка на приетия формуляр и го пазех само в компютъра. Хората намериха данните като се обадих по телефона и ми дадоха вх. номер на гаранцията, даже ми го пратиха и тогава го принтирах, защото като идвА техника ми казаха, че трябва на хартия да му го предоставя.
Във формуляра за печката си излизаше предупреждението написано, като ти дойде приетия. Зависи от марката как са пуснали формуляра. Та и това научих, че като имаш допълнителна гаранция, онлайн никаква информация не остава, хартиения вариант е най-сигурен. За нея не съм опирала до допълнителната гаранция, надявам се да не опирам

# 1 427
Всички играем в приложението на КК (за ваучера на озон )посред нощ ,до 6 часа бяха паднали и двата ваучера
На пингуи за ваучерите звъняха ,а за шоколадите киндер.?????
Сега чакам фереро …..
Аааа,не ми разбивай надеждите😁.Аз уж се окрих по инициали и крайни четири цифри,но никой не ми е звънял.

# 1 428
На Нутела ми изписа успешна регистрация и,че ще прегледат бележката и ще върнат имейл дали е одобрена.И аз се видях в Пингуй нямам обаждане.Дано пък да съм аз.

# 1 429
Благодаря за отговора, Ализе!
Пробвах отново и ми излезе ето това съобщение на екрана:

Явно предния път не съм успяла с регистрацията.
Ще очаквам потвърдителен имейл.

Публикация на Кауфланд във фейсбук:

Kaufland Bulgaria
21 ч.  ·
✨ Тази седмица сме ви подготвили много интересни изненади! Заповядайте в магазина ни в Студентски град (ул. "Проф. д-р Иван Странски" 20, град София) този четвъртък 30.11 от 17:30 часа до 20:30 и може да спечелите страхотни награди. Очакваме ви!

Има въпрос какви са наградите, но са отговорили, че са изненада.

# 1 430
Знам,че е почти невъзможно,но ако някой случайно има бележка на Фереро,която не му върши работа,ще бъда благодарна да ми помогне.Буквално ми трябва още 1 точка до 10 ... Ще се реванширам.

# 1 431

☃️ Очаквайте - Новата Коледна игра на Милка - от 1-ви декември 🥳 - https://potursinejnostta.milka.bg

Скрит текст:
Играта е обвързана с покупка - Минимална стойност на покупка на продукти "Милка" - 6лв. 🎁

Награди:

Моментни:
🎅 310бр. Продуктов пакет "Милка"
🎅 200бр. Одеяло "Милка"
Томбола: ( Седмична томбола - Всяка седмица по 5бр. GiftCard TM - 1000лв. )
🎅 20бр. GiftCard TM - 1000лв.

Последна редакция: вт, 28 ное 2023, 15:36 от Станимир Иванов 641942

# 1 432
Милка още малко и направо ще закръглят сумата за участие на 10 лв.

Чашата от Макдоналдс. Оказа се, че си има дръжка. Sweat Smile

# 1 433
# 1 434
В Била е намалена Нутелата с купон.

# 1 435
  • у нас
Марина ме е изпревари, тъкмо това щях да пиша. С купон е намалена Нутелата. Само да не забравите като мен да го маркирате 🤣
Нямах намерение да купувам, ама ще ми трябва за палачинките.
Искам игра със съдомиялни. Grinning

# 1 436
  • Бургас
Аз за сушилня 🍀

# 1 437
https://pgonlinepromos.bg/Dropbydrop
Марина ме е изпревари, тъкмо това щях да пиша. С купон е намалена Нутелата. Само да не забравите като мен да го маркирате 🤣
Нямах намерение да купувам, ама ще ми трябва за палачинките.
Искам игра със съдомиялни. Grinning

# 1 438
Връщам обратна връзка за ваучерите на Милка - само с лично получаване от куриер са.

# 1 439
Здравейте, В играта на Мастъркард и Лидъл автоматично ли се участва, когато изпълниш условията? Уж, четох, но не ми стана ясно. Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт