Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 140 - ноември 2023)

• 120 274
  • 1 581
  •   1
Отговори
# 150
Има ли някой,който още не е получил гащичките Пуфис за тестване от ДМ?

# 151
От днешния шопинг нямам късмет с моментните игри, ще си се надявам на седмичните 😂🍀
Награбих кола с БЕЛИ капачки, защото реших, че са като предните, но са с КОД, да си знаете 😂😉

# 152
  • София
Здравейте, някой печелил ли е от играта на Пощенска банка, в която трябваше да се нареди пъзел? Чувствам се виновна тъй като я пратих на мой приятел и той е спечелил слушалки. Казали са му да мине през определен клон на банката да ги вземе, а в клона нищо не са чували за играта. Съответно сега аз съм наивният човек, който вярва в измами. Laughing
Раницата от първия етам ми я донесоха с куриер.

И да се похваля с една награда от ИГ Simple Smile
Скрит текст:

# 153
Да,аз не съм Simple Smile

# 154
Аз не съм!

# 155
Някой в предната тема спомена, че за последно си е взел хавлия от GFK панела и е много доволен. Ако може да драсне на ЛС кой модел, че има доста.

# 156
Здравейте, някой печелил ли е от играта на Пощенска банка, в която трябваше да се нареди пъзел? Чувствам се виновна тъй като я пратих на мой приятел и той е спечелил слушалки. Казали са му да мине през определен клон на банката да ги вземе, а в клона нищо не са чували за играта. Съответно сега аз съм наивният човек, който вярва в измами. Laughing

Не е измама и аз спечелих слушалките, първо ми звъннаха и ми казаха, че ще ги пратят в клон на банката, след това ми звъннаха от посочения от мен клон и ходих да си ги взема.

# 157
Не ми се зарежда страницата на Милка. При вас има ли проблем?

# 158
Подарявам 2000 MB Yettel
Подарени
Ако някой има излишни MB- А1 ще се радвам да ми пише

Последна редакция: пт, 03 ное 2023, 16:49 от avtomivka

# 159
  • Русе
Не ми се зарежда страницата на Милка. При вас има ли проблем?

И при мен е така..

# 160
Трети път го пиша,аман!

Има една игра на ДСК Мастеркард за едни конкретни карти, Wildlife Impact, застрашени видове животни са на лицето.
Ако някой има от тези по-специфични карти да се разтърси за играта.
Наградите са хубави, плажни кърпи от рециклирани бутилки и голямата награда е сафари в Африка.

# 161
  • София
Линк към играта за Сафари😉
https://dskbank.bg/wildlife?utm_source=facebook&utm_medium=banne … SzHXQhMwr08BGU7Os

Трети път го пиша,аман!

Има една игра на ДСК Мастеркард за едни конкретни карти, Wildlife Impact, застрашени видове животни са на лицето.
Ако някой има от тези по-специфични карти да се разтърси за играта.
Наградите са хубави, плажни кърпи от рециклирани бутилки и голямата награда е сафари в Африка.

# 162
Има победител за лаптоп във Фибела.

# 163
# 164
И за ваучера от Purina изпращат имейли, дойде и при мен, та не се наложи да се свързвам аз с тях.

Общи условия

Активация на акаунт