Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 140 - ноември 2023)

• 120 288
  • 1 581
  •   1
Отговори
# 165
Благодаря на Захарче и Станимир за новата тема!
Спечелих ваучер от престиж и фантастико. Касовата бележка се валидира като се изпраща снимка на имейл. Очаква се да пристигне до 4 седмици.

# 166
Някой може ли да ми пусне линк за играта на Кока-Кола и Билла? Аз ли нещо не съм в ред...не намирам къде да регистрирам касова бележка....

# 167
Здравейте!
Миналият месец се вкл без резултатно веднъж в роден край, ама са ми много компромисни като качество, та повече от един път няма да се прежаля.
Вече се оглеждам за коледни изненади и подаръци и явно и този месец не виждам къде бих се включила в игра.
Последната половин година нищо не може да ме впечатли като игра, а пък и шмекеруващите станаха твърде много, наред с нелоялните организатори.
Май-май дойдох да се оплача 😂

# 168
Някой може ли да ми пусне линк за играта на Кока-Кола и Билла? Аз ли нещо не съм в ред...не намирам къде да регистрирам касова бележка....

https://coca-cola.promo/play/register/18

# 169
https://sofiamel.bg/bg/loyalty-landing игра на София мел от 14.11 мисля че не е споделяна

# 170
Здравейте, ако някой има излишни МБ на Йетел, ще съм много благодарна! ❤️
Аз подарявам този късмет , все такива ми се падат 🥴

# 171
Оууу, тамън ми изгърмя хлебопекарната и се чудех каква да си взема, ще се включа в София Мел, да видим ще имам ли късмет. И в лидл и мастеркард ще пробвам, днес пуснах и още едно участие в играта на лидл, ама те не ме обичат.
Включих се днес в Маги. Не ми се качваше бележката, писах им, веднага отговориха и помолиха за скрийншот. Междувременно успях да я кача през хром.

# 172
Давам 5000 Мб на А1

# 173
  • Плевен
Играта-викторина ”Знания за Натура 2000” според датите в правилата им на 2 и 3 ноември, т.е. вчера и днес трябва да изтеглят печелившите и съответно да бъдат уведомени със СМС.

Цитат
Тегленето на наградите ще се извърши от компютърен софтуер на случаен принцип пред тричленна комисия. Всички спечелили награда ще бъдат уведомени с SMS след изтеглянето им в края на периода на Куиза,

8.1.5 Период на теглене:
Тегленето на печелившите участници се извършва в периода 2.11.2023 г. и 3.11.2023 г.
Дали някои от Вас вече има заветния СМС? Smirk

Според мен е малко несправедливо това еднакво разпределение на наградите по области.  Например участниците  от областите Видин, Разград, Силистра, Търговище, Габрово, Смолян и още няколко с население малко над 100 хил. жители имат 2-3-4 до 5 пъти (а най-малките още няколко пъти) по-голям шанс за печалба спрямо тези на Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Хасково, София град, София област, Благоевград, Стара Загора. За мен е малко недомислена както трябва тази уравниловка всяка една област да има по един регионален победител след като шанса не е еднакъв за всички. Thinking

За справка тук:
https://www.nsi.bg/bg/content/2975/%D0%BD%D0%B0%D1%81%D0%B5%D0%B … D0%BF%D0%BE%D0%BB

# 174
Преди няколко месеца пак имаше със игра на Натура 2000 и тогава май никой не си получи нито смесите нито наградите. Имаше много хора, които се припознаха и чакаха смс-и вкл. и аз Simple Smile , но не видях някой да се похвали. Вече им нямам доверие.

# 175
Ха ха за първи път ми се случва да нямам награда от йетел
Да не е само оплакване .....ще включа в някои игри ....Маги ...София мел ...
Все забравям да купя киндер пингуи ....записвам се по веднъж ако имам късмет.....имам ако не не се ядосвам

# 176
Преди час, Милка са качили съобщение на страницата си във фейсбук, че имат технически проблем с играта "Любим вкус".

# 177
  • гр. Кюстендил
Преди няколко месеца пак имаше със игра на Натура 2000 и тогава май никой не си получи нито смесите нито наградите. Имаше много хора, които се припознаха и чакаха смс-и вкл. и аз Simple Smile , но не видях някой да се похвали. Вече им нямам доверие.

Майка ми си беше припознала инициалите и областта в печелившите, но смс получи след 3 месеца. А след още 1 получи и таблета. Мисля още 1 дама тук се похвали с външна батерия, както при мама, и тя беше получила смс в същия ден. Та, коректни са, но явно нещо много се бавят с уведомяването..

Последна редакция: пт, 03 ное 2023, 16:39 от Gabriella Danailova

# 178
А майка ви дали е писала или звъняла някъде?
[/quote]

Майка ми си беше припознала инициалите и областта в печелившите, но смс получи след 3 месеца. А след още 1 получи и таблета. Мисля още 1 дама тук се похвали с външна батерия, както при мама, и тя беше получила смс в същия ден /но на много късен етап/. Та коректни са, но явно нещо много се бавят с уведомяването..
[/quote]

# 179
Coke Friday - Coca-Cola App  03.11.2023г.

Общи условия

Активация на акаунт