Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 140 - ноември 2023)

• 119 631
  • 1 581
  •   1
Отговори
# 1 515
Пристигат Талодерма със Спиди.

# 1 516
Днес чакам тенджерите от Кока Кола.Дано от 1500бр. има една за мен.

# 1 517
  • София
Ужас, аз оставих за днес да регистрирам бележка за тенджерата на Кока кола, то била до вчера играта. За кои ли път правя тая глупост.

# 1 518
Аз много се радвах на тези тенджери,докато не прочетох след дъжд качулка /тоест участие/ че са 18 см 1,60 литра
това е адски малко.Защо вместо толкова много не раздадат по-малко ,но по-използваеми.

# 1 519
  • София
Айде дано изпълним темата с тенджери🎁
Чакам да ми върнат мейл за бележката на Нутела.

# 1 520
  • Тук и там
https://ext18-bg.nivea.com/22/promo/NIVEA_MEN_Kaufland_Project_Winners.pdf  печелившите за прожектор ACER от играта на Нивея.

# 1 521
Аз не разбирам много, но мисля, че са като тези червените от предната игра, а аз сега само нея въртя, защото ме обвиняваха, че готвя в казан. Simple Smile Simple Smile
Участвах 3 пъти, защото ни трябваше кола, а беше на промоция и се надявам да я спечеля, че Била явно не ме харесва Simple Smile
Много игри приключват днес и дано мноооого хора да си спечелят желаните награди. Аз имам нужда от пералня и сушилня, така че пиша тук, за да хване декиш Simple Smile

# 1 522
  • Варна, Пловдив
Аз имам нужда от прахосмукачка робот, дано имам късмета в Куинс. В София мел направих рецептата за дребни сладки и другаде май не участвам и не чакам.

# 1 523
Играта на Авенди и Фантастико намирате ли я? Май е изчезнала.

# 1 524
  • При децата ми
Боже, жива да не бях….. Вече колко дни пробвам как ли не, лаптопи, таблети…

Как успяхте, с какъв браузър?
Аз все още не успявам да кача бележката.

Регистрирах бележка без никакъв проблем. С Гугъл хром съм, ако има значение.
Като сте казали: Едни от най-желаните ми награди са прахосмукачка робот /може и друга/, сушилня и кафе машина! И козметика, разбира се!! Хубава козметика! Smiley
Преди малко ми звънна куриер от "Еконт", предполагам, че Омни биотика са изпратили, понеже преди ден им писах и след няколко разменени имейла останах с впечатление, че ще пратят наградата.

# 1 525
Аз нямам известие от спиди за талодерма. Явно ще е друг ден

# 1 526
И аз нямам,ще си почакаме още малко за Талодерма

# 1 527
Вчера направих голяма тъпотия или поне подозирам, че съм направила 🙈. Регистрирах си бележките на Queen’s и брат ми ми даде да му регистрирам и негова бележка, че си бил взел сокове и (като по чудо) я пази… Въведох неговия телефонен номер, но тази сутрин се събудих с мисълта, че не мога да си спомня неговото име ли написах, или моето 🤦♀🤦♀🤦♀🤦♀. Не е като да са ни теглили някога от Queen’s, но за пръв път се надявам тази бележка да НЕ я изтеглят.

# 1 528
И аз нямам нищо от Талодерма.  Чакам с нетърпение новите декемврийски игри.
От тази седмица съм с комплект грижа за бебо (термометър, ножичка, гребенчета) и мокри кърпи за почистване. Слагам елхата и Чакам големи подаръци GrinningGrinning

# 1 529
  • Сф
Ваучера ми от Куинс и фф е вече в Спиди. Много бързи както винаги! Чакам и аз обаждане от киндер пингвините, но като гледам хич не са се разбързали..успокоих се,че и други чакат и пишат тук. Иначе детето е болно и това ме вълнува в момента.. На Фереро да взема колекция и не ми одобриха бележката естествено..но имам още две и да видим. Късмет на всички!

Общи условия

Активация на акаунт