Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 140 - ноември 2023)

• 120 306
  • 1 581
  •   1
Отговори
# 1 500
Боже, жива да не бях….. Вече колко дни пробвам как ли не, лаптопи, таблети…

# 1 501
  • София
От петия път успях в Нутела и това изписа:

Тази седмица съм с тениска,коледна украса и билети за рок-концерт в един столичен бар от ФБ,много доволна🍀

# 1 502
В Маги успявам да кача бележки без проблем, в началото на играта се регистрирах, в понеделник предложих на съфорумка, с която си пишем често по повод игрите, да опитам да и регистрирам бележката, получи се и нейната. Днес ми се доядоха нудъли и реших да пусна още едно участие, което също е успешно.
И дори мисля, че разбрах откъде идва проблема с качването на бележките. Когато се попълнят всички графи и дойдат квадратчетата за отметките, понякога прехвърля към правилата, защото явно е много близко квадратчето, натиска човекът назад, за да довърши регистрацията и качената снимка не бележката вече не е качена. Ако се опитате да качите пак, вече не става, трябва да си презаредите страницата и да си направите регистрацията отначало и разбира се да внимавате как натискате отметките, за да не ви насочва към правилата.
Относно помощта от съфорумци, досега съм случвала винаги на добронамерени хора, които искат да помогнат, аз също се опитвам, ако мога. Зная, че в днешно време е трудно да се довериш на някой непознат, но не изключвайте възможността да срещнете добри души навсякъде! Успех с игрите!

# 1 503
  • При децата ми
Изтеглени са късметлиите, които печелят комплект форми за сладки от Захира. Това са:

Портокалкова
Hekata...
Магси
sweet_maniche
Бадрулбудура+
🐟 Дори 🐟
Paperina
The Queen1
Бла бла бла
Gabriella Danailova

Честито! ✨

# 1 504
  • Ямбол

Как успяхте, с какъв браузър?
Аз все още не успявам да кача бележката.

# 1 505
Изтеглени са късметлиите, които печелят комплект форми за сладки от Захира. Това са:

Портокалкова
Hekata...
Магси
sweet_maniche
Бадрулбудура+
🐟 Дори 🐟
Paperina
The Queen1
Бла бла бла
Gabriella Danailova

Честито! ✨

Хорааа,така се молех за такъв комплект.... напоследък ако не всяка вечер,то през вечер правя домашни сладки за малкия... 🥺🥺🥺

# 1 506

Как успяхте, с какъв браузър?
Аз все още не успявам да кача бележката.

Със Сафари от айфон.

# 1 507
  • Пловдив
Ехааа, имаме ме в списъка с формите за сладки Heart
Вкъщи често правя и постоянно си купувам нови и нови формички... За тази Коледа реших, че няма да давам пари и ще избирам от наличните, та се зарадвах супер много Simple Smile

Shu34, какви формички ти трябват? Имам различни комплекти, от които някои се повтарят, та с удоволствие ще разчистя Simple Smile

Относно безвъзмездната помощ тук - аз останах очарована от ma6kata и Сикрет - и раницата, и слушалките се ползват и до ден днешен, а абонамента на Сторител беше страхотна изненада Heart
Благодаря Ви момичета, че помагате и винаги, когато мога, ще помагам и аз!
За Маги не си предлагам услугите, защото времето ми е кът напоследък и случайно да не забравя, да регистрирам бележката.
Късмет на всички и нека получите желаните награди!

# 1 508
  • Сливен
sweet_maniche -аз пък няма да забравя,колко кода ми изпрати и макар,че ми стискаше палци да спечеля, късмета не ме споходи тогава. Grinning Не знам защо така се получава така при мен,но когато силно искам или участвам с 2 или 3 бележки в дадена игра,не печеля.А когато най-малко очаквам/в повечето случаи даже забравям ,че съм играла/участвала в дадената игра Grinning /,късмета ме спохожда. Grinning

Не знам дали има някой от отбелязаните и дали сте правилно отбелязани,но сега тъкмо влизам в ИНСТАГРАМ и го видях.

# 1 509
sweet_maniche, аз пък никога няма да забравя онези капачки, които ми изпрати за коледните кутии миналата или по- миналата година. Ползвам си ги кутиите с удоволствие. Та да, доброто съществува.

# 1 510
  • София
Аз няма да забравя концерта на Молец, благодаря на Shu34. Преди години и във фейсбук имах две прекрасни момичета, но после се разминахме с врмето.
Чакам Талодерма, дано е скоро.

# 1 511
Аз няма да забравя концерта на Молец, благодаря на Shu34. Преди години и във фейсбук имах две прекрасни момичета, но после се разминахме с врмето.
Чакам Талодерма, дано е скоро.

Много хубаво ми стана,да ги подаря на някой,който наистина да го запомни! ❤️

# 1 512
Аз също помня първата добрина тук от Angelina Nina , детето още си играе с Берти и всеки път като я видя ми става много мило и се сещам за жеста й .
Благодаря ти още веднъж! ❤️
Много други са ми помагали през годините, прекрасни хора има тук . 💐

# 1 513
  • София
Йееее, печеля формички за сладки от играта на Захира. Аз също постоянно купувам различни комплекти и нямам търпение да печем с децата. Скоро идва най-хубавото време Simple Smile Аз наскоро подарих моите повтарящи се формички на начинаеща сладкарка, иначе с удоволствие щях да ги подаря на съфорумката.
Друго не съм печелила след ваучера за Озон от КК, надявам се следващия месец да има интересни игри, в които да се включа. Успех на всички и вярвайте в доброто!

# 1 514
  • София
Игра с награда 5 алманаха от Фермата по БТВ

на Толк панела попълвах анкета
София мел правят кори за баница и тесто за пица-кое ми харесва най-много
Скрит текст:

Може да пуснат томбола с  това да се готви с корите и тестото
ще ми е интересно кой дизайн са одобрили накрая.

От Киндер-пингуин само ми се обадиха, а така и не пратиха мейл
Аз пратих мейл на ferrero@publicis.bg, но пък не разбрах дали са получили данните
едит: Обадих се на телефона -получили са данните.

Нямам търпение да стане 01 декември с многото коледни календари.
 Всеки ден да си ги отварям прозорчетата с награди.
Кауфланд, Юск, Хипп имаха . На Лидл коледните късмети
Скрит текст:
В Кауфланд са заредили палето в средата на коридора с продукти Милка
 и сигурно ще сложат плакатите за томболата Милка потърси нежността.

Целнах и два ваучера от Милка и Ная
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 30 ное 2023, 18:03 от lite16

Общи условия

Активация на акаунт