Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 140 - ноември 2023)

• 120 379
  • 1 581
  •   1
Отговори
# 315
Хей Simple Smile, Kissity. Честито и от мен. И с една молба от мен при следваща такава игра може ли да ми регистрираш ти, бележката, за да си спечеля и аз

https://www.heineken.com/bg/bg/promo150
Печеливши има
Оле Боже!!!!!
Аз съм с Айфон!
аааа не искаш аз да ти рег.хахаха ето за мен даже няма и поздрави от тях след 2 тира бира и 1 торба бележки

# 316
  • София
С една бележка спечелих сак,с една бележка спечелих и в Жатецки Хус карта с 1000лв.,куфар на Moretti спечелих с 5 бележки,но за мен си е до късмет🍀
Ако някой е злоупотребил,ще дадат на резервите.Забелязала съм,че колкото повече напъвам в дадена игра,толкова и не ме теглят.А когато я забравя или просто ей така регна бележка,ме изненадват приятно.
Късмет на всички и по-малко отрицателни емоции покрай игрите.

# 317
  • Лясковец
С една бележка спечелих сак,с една бележка спечелих и в Жатецки Хус карта с 1000лв.,куфар на Moretti спечелих с 5 бележки,но за мен си е до късмет🍀
Ако някой е злоупотребил,ще дадат на резервите.Забелязала съм,че колкото повече напъвам в дадена игра,толкова и не ме теглят.А когато я забравя или просто ей така регна бележка,ме изненадват приятно.
И аз това забелязвам,имаше игра на орбит,що дъвки изядохме и нищо,както и на 7 дейс,а тая седмица с една бележка на Ети спечелих смарт часовник и с една бележка на Парлекс която регнах в последния момент уред за гладене.За това и вече само с по 1-2 бележки участвам,всичко е до късмет понякога.

# 318
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
В Ханекен бяхме с по 6 бележки с мъжа ми,тинейджъра иска нов телефон, а дори чантичка нямам.
Чакам Бочко...

# 319
За който ползва Edge браузър на Microsoft, там можете да събирате точки и между наградите са ваучери за Ciela, Ozone и Sport Depot. За Ciela и Ozone може да избирате между 30 и 60 лв, а за  Sport Depot  е фиксирано на 50 лв.

Как става това?
Правиш си акаунт просто и когато търсиш информация в интернет, получаваш точки.
Акаунт къде? Обясни малко по-подробно.

# 320
писах на загорка ,но да и ти си права и аз където не се напъвам става с 1 бел..но ме хвана много яд

# 321
Alize, честитоооо! Със здраве да си го ползваш! 😍🥳
В КК се пробвах сутринта и нищо не даде. Имам още капачки, ще пробвам пак.
Някой питаше за принтер- днес купихме едно МФУ Канон от Кауфланд, 70-80 лв. Не ни трябва за интензивно ползване, просто да го имаме. 😃

# 322
  • София
Ще видиш как ще те изтеглят,където не очакваш и за готина награда- винаги има баланс,дори и в томболите.
писах на загорка ,но да и ти си права и аз където не се напъвам става с 1 бел..но ме хвана много яд

# 323
Ще видиш как ще те изтеглят,където не очакваш и за готина награда- винаги има баланс,дори и в томболите.
дано да е така 😊

# 324
За който ползва Edge браузър на Microsoft, там можете да събирате точки и между наградите са ваучери за Ciela, Ozone и Sport Depot. За Ciela и Ozone може да избирате между 30 и 60 лв, а за  Sport Depot  е фиксирано на 50 лв.

Как става това?
Правиш си акаунт просто и когато търсиш информация в интернет, получаваш точки.
Акаунт къде? Обясни малко по-подробно.

https://www.microsoft.com/bg-bg/rewards/about

# 325
Имам имейл от ДМ за тест на четката за руж.

# 326
No luck, а дават ли ги наистина?

# 327
https://kino.nova.bg/film/register

И аз май съм с чантичка

# 328
Да, имам проблем с Маги, няколко дни не мога да я кача тая бележка. Някой преборил се  моля да сподели има ли някакъв трик.

С качване на бележки в Маги имате ли проблем?

И аз се мъчих много пъти, намалявах снимката , опитах от различни браузъри от телефона, лаптопа, накрая успях, но не знам дали случайно вкарах трик или с овенската си настойчивост преборих системата, но накрая ми излез есъобщение, че участвам в играта  Grinning

# 329
Честито за наградите!
Все такъв валеж да има 🍀🍀🍀

Пробвам се нинам си колко пъти за Ваучер в КК, но тцЪ… Neutral Face
МъжО вчера ми купил Персил и бележка ми донесе ( цяло чудо е, защото обикновено не ги взима , но сега има табелка и видял,че има игра ) 😂 Надявам се, но едва ли.. много е малък шанса там. 🤞🏻🍀

Общи условия

Активация на акаунт