Пазаруване от LC Waikiki - тема 9

• 61 701
  • 750
  •   1
Отговори
# 210
Излезе ми колело с отстъпки , но после кода ми изчезна. Някой да има излишен код или такъв проблем ?! 🤔

# 211
Сините отиват при Купони

# 212
Излезе ми колело с отстъпки , но после кода ми изчезна. Някой да има излишен код или такъв проблем ?! 🤔
Пиша на лични .
Аз пазарувах тази седмица,бързо ми дойдоха нещата ,и съм уцелила размерите .

# 213
Аз се включвам с отчет за моя казус-парите са ми вече по сметката,вс е точно.Не се наложи да звъня,хората направиха всичко в срок.И въпреки бъгавия сайт,заради който всичко ми изглеждаше ненадеждно,не е така.Което си е така,си е така!😇

# 214
Мами, артикули от няколко различни пратки не могат ли да се комбинират в една пратка за връщане? Това - 6 лв за връщане ми избоде очите...
Само със заявка на куриер ли връщате? Получила съм пратките на адрес. Не може ли в офис да пусна за връщане?

# 215
  • Пазарджик
Мами, артикули от няколко различни пратки не могат ли да се комбинират в една пратка за връщане? Това - 6 лв за връщане ми избоде очите...
Само със заявка на куриер ли връщате? Получила съм пратките на адрес. Не може ли в офис да пусна за връщане?
Вчера точно по този въпрос спориха с тях.Отговориха ми,че след като съм получила поръчката до личен адрес трябва да се върне след заявка на куриер.Губят ми като клиент.Пише безплатно връщане от офиси,но не можеш да се възползва щом си получил да личен адрес.

# 216
Тъкмо да поръчам и хоп, кодът от колело на късмета ми изчезна. Моля, ако някой разполага с такъв и няма да го използва да ми услужи. Благодаря предварително!

# 217
Тъкмо да поръчам и хоп, кодът от колело на късмета ми изчезна. Моля, ако някой разполага с такъв и няма да го използва да ми услужи. Благодаря предварително!
Ако ви върши работа код за 10% за над 3 продукта, ще ви пратя.

# 218
При мен абсолютно същото и то няколко пъти. Много им е бъгав сайта

# 219
Ако ви върши работа код за 10% за над 3 продукта, ще ви пратя.

Колкото толкоз Simple Smile
Благодаря!

# 220
Някоя от вас желае да ѝ продам това кожено ватирано палто за 60 лв? Хич не ми се занимава да го връщам... Размер 40. Вече е изчерпано. https://www.lcwaikiki.bg/bg-BG/BG/product/LC-WAIKIKI/%D0%B4%D0%B … 0/6481354/3146790

# 221
Здравейте!
Знае ли някой дали връщането във физически магазин се осъществява също в рамките на 30 дни?
Купих един размер от магазин, друг размер онлайн, та докато се чудех кой да задържа и минаха 14 дни, а искам да върна този взет от физическия им магазин.

# 222
  • Пазарджик
Здравейте!
Знае ли някой дали връщането във физически магазин се осъществява също в рамките на 30 дни?
Купих един размер от магазин, друг размер онлайн, та докато се чудех кой да задържа и минаха 14 дни, а искам да върна този взет от физическия им магазин.
Връщането е 30 дни независимо дали е  закупено от физическия или онлайн магазина.

# 223
Благодаря за информацията.

# 224
Някой да има хубав код за колелото?

Общи условия

Активация на акаунт