Пазаруване от LC Waikiki - тема 9

• 61 614
  • 750
  •   1
Отговори
# 135
  • Пазарджик
Писала съм друг път на този и не е имало отговор..но ще пробвам, благодаря
Миналата седмица ми писаха от този имейл и затова знам,че отговарят.

# 136
  • София
Абе тоя сайт изобщо гледат ли си информацията за доставка-писала съм си адреса,и днес получавам смс от Еконт,че пратката ми ще се достави на някакъв коренно различен адрес-където дори не съм го давала никога-обадих се и я отказах-не мога да се занимавам с глупости.
+1!
Не стига, че не е до офис и е на адрес, с който нямам нищо общо, ами ме карат да доплащам за пренасочване. И ако реша да връщам, пак да плащам. Няма да стане.

# 137
  • София
Аз точно затова се ядосах и отказах поръчката..Нямам отговор нито на мейла, нито от контактната форма..

# 138
Аз пак поръчах, защото последната ми поръчка беше наред. Обаче пак ще кажа, че я искам до офис - само размотават куриера, жал ми е.

# 139
pppqqq, колко дни е доставката

Аз пак поръчах, защото последната ми поръчка беше наред. Обаче пак ще кажа, че я искам до офис - само размотават куриера, жал ми е.

# 140
Различно. Последната поръчка дойде след седмица, но са идвали и по-бързо.

# 141
Здравейте, голяма греда при мен с последната поръчка. Не стига бе се забави повече от седмица, Ами сега отварям пакета и вътре някакви дрехи, които изобщо не съм поръчвала и нито едно от моите неща. Името на пакета е моето и стоковата разписка си е с моите неща. Направо нямам кръв. Нещата бяха за подаръци от бабите и сега...
Покъветвайте ме какво да правя. Никога не ми се е случвало такова нещо

# 142
Спомням си, че в темата и друг път са се оплаквали от разменена поръчка. Освен връщане, едва ли може да се направи друго.

# 143
Отговориха ми на имейл, да ги върна като сгрешени продукти. Част от поръчката ми е бельо, което не позволява връщане и сумата за възстановяване е доста надолу. В крайна сметка така ще процедирам и ще видим какво ще преведат. Ще пиша за развитието . А някакъв телефон имаше, обаче не го намирам. Досега им пиша през формата за контакт в сайта

# 144
Разходите по връщане в офис за чия сметка са. Сайтът е безкрайно зле и нищо не се разбира Grinning

# 145
  • София
Разходите по връщане в офис за чия сметка са. Сайтът е безкрайно зле и нищо не се разбира Grinning
Ако доставката е бил до адрес, връщането е платено, макар и да е от офис. Ако доставката е била до офис, връщането от офис е безплатно.

# 146
Таня67, Благодаря!

Ако доставката е бил до адрес, връщането е платено, макар и да е от офис. Ако доставката е била до офис, връщането от офис е безплатно.

# 147
  • Пазарджик
Последното ми връщане е от 30.11 от офис и поръчка до домашен адрес и беше безплатно.

# 148
  • София
Не знам как се е получило. Освен при някакви акции с безплатна доставка, да има и безплатно връщане. Това е от сайта им:
Цитат
Считано от 10.08.2023 г., за поръчки, чийто метод е Доставка до дома, се прилага такса за връщане от 5.99 лв.
И в темата се оплакаха доста хора, на които им излиза доста "солена" такса за връщане, независимо, че са отишли до офиса.

# 149
Получих последната пратка - всичко е наред. Адресът беше сменен, но вчера го пренасочих. Направена е на 16.12.

В момента на сайта има колело и БД.

Общи условия

Активация на акаунт