Пазаруване от LC Waikiki - тема 9

• 60 983
  • 750
  •   1
Отговори
# 645
Да
А не дай Боже пари да чакаш...

# 646
От 5-ти имам пусната поръчка. Опакована е от не знам колко време, но все още не са я изпратили. При някоя от вас да се е случвало?
Сигурна ли си, че не е изпратена?Много често изобщо написаното не е вярно.Обновяват се много бавно.
Провери приложението на Еконт, че като нищо да е пристигнала пратката.СМС не изпращат.

# 647
Не е пратена все още. Има номер на пратка в уайкики, но пише, че няма информация за такава пратка в еконт. По принцип ми звънят от еконт на третият ден, когато е в офиса им. Просто сега се бавят, което за мен е необичайно.

# 648
  • София
Знаете ли какъв е официалният им срок за обработване на върната пратка? Получили са я на 4.02 в 10 сутринта. До момента не се случва нищо. Наскоро върнах друга. Обработиха я на втория ден.

# 649
  • Пазарджик
Знаете ли какъв е официалният им срок за обработване на върната пратка? Получили са я на 4.02 в 10 сутринта. До момента не се случва нищо. Наскоро върнах друга. Обработиха я на втория ден.
14 дни е срока.

# 650
  • София
Таня, в коя банка ти е сметката?
Аз нали писах, че ми бавят връщането на парите. Тогава писах на Waikiki и те ми отговориха, че сумата ми е възстановена на 23.01.2025 Изпратиха ми и странен документ, доказващ възстановяването. Няколко дни по-късно писах на банката TBI Bank за проверка къде са парите. Отговориха ми, че има постъпила по-малка сума на тази дата, но мога да я видя, ако си извадя извлечение в pdf. Там се виждат, два превода с различни дати. Имах отказан артикул, затова за него възстановяването е по-рано. Но как ми изпратиха документ за общата сума на една дата, не ми е ясно.
Към днешна дата, директно в картата виждам само сумата за неизпратения артикул. Другата само в pdf извлечение.

# 651
  • София
Не мисля, че проблемът е в банката (ПИБ). При предишното връщане на 28-ми съм създала товарителницата и имам имейл за създадено връщане. На 29-ти получиха пратката и на 31-ви ми изпратиха имейл за възстановяване на сумата. Не помня точно кога дойдоха парите. А този път имам имейл само за създадено от мен връщане. В профила ми в Еконт видях, че са им предали пратката на 4-ти. Втори имейл за обработено връщане няма. Под върнатите неща в поръчката продължава да пише, че ги чакат.

# 652
Имам два артикула за връщане, но при попълване на формата за връщане забравих да избера втория артикул. Ако въпреки това го отбележа в хартиената форма за връщане и го сложа в пакета, дали ще ми върнат парите? Grinning

# 653
  • София
LCW изпращат смс, че са върнали парите и след това минават 2-3 дни докато ги видя като приход в онлайн банкирането.
Сега се сещам да попитам - дали може да се връща по друга сметка, а не тази, от която си платил? ПИБ си прибират 1% при връщане на онлайн поръчка, та се чудя не мога ли да ги заобиколя.

# 654
  • София
LCW изпращат смс, че са върнали парите и след това минават 2-3 дни докато ги видя като приход в онлайн банкирането.
Сега се сещам да попитам - дали може да се връща по друга сметка, а не тази, от която си платил? ПИБ си прибират 1% при връщане на онлайн поръчка, та се чудя не мога ли да ги заобиколя.
Затова при онлайн пазаруване все гледам да плащам с наложен платеж. Тогава връщат по сметка, която си посочил. Но Уайкики взимат пари за наложения платеж, които обикновено са повече от 1-ния %. Simple Smile Преди имаше опция да ти върнат парите не по  картата, с която си платил, а в портфейл в профила. После или се използваха в сайта, или се прехвърляха по сметка, която си пожелаеш. Вече няма такъв вариант. Връщат по картата, без да питат. Simple Smile

При мен все още не се случва нищо с върнатата пратка. Sad Май ще им се обаждам.

# 655
Направо ме отказват с малоумното си приложение и тромавата им система за връщане.

# 656
Една от причините да използвам Revolut, че нямат такава такса. Не може да се избира как и къде да ти върнат парите, когато е платено с карта.

# 657
Днес имат безплатна доставка от сайта Heart Eyes

# 658
  • София
Има дамски и мъжки якета по 15 лв.

# 659
Сподели някое дамско

Общи условия

Активация на акаунт