Звездни Компромати - Ноември'23

• 294 337
  • 2 377
  •   2
Отговори
# 105
  • София
Благодаря за темата!Радвам се за Николета!Да са живи и здрави!

# 106
Радвам се за Николета и дано изкара лека бременност, както се вижда половината път вече е минал. Кога й е термина?
Само ме дразни, че по Нова ТВ сутрешния блок е извадка от тази тема, а имах надежда че ще чуя нещо ново като пусна телевизора тази сутрин.

# 107
  • Glasgow
Бившата приятелка на Валери, сръбкинята и е честитила също в ИГ. На мен тя ми беше много приятна, не визуално, а като присъствие в социалните мрежи, послания и т.н. Нашите 'инстаграм модели' по нейно време постваха все как са обект на хейт, колко е тежка съдбата на красивата жена, кой ги копирал и т.н. само на контра, а нейните послания все позитивни бяха, гледам че и нашите напоследък се опитват в тази посока.

# 108
Те дълго чакаха бебче, така че нека е здраво и всичко да е наред!

А това от къде тръгна? За първи път чувам да са имали проблем или да е имало загуби. Коментирано ли е от нея или са съчинения от това, че дълго време са били заедно без да имат дете?

# 109
  • София
Софи Търнър с новото гадже
Скрит текст:
Сандра Бълок
Скрит текст:
Кайли Дженър и Тимъти Ш.
Скрит текст:
Линда Еванджелиста
Скрит текст:
Марта Стюарт
Скрит текст:
Дъщерята на Стив Джобс - Ив
Скрит текст:
Лили-Роуз Деп
Скрит текст:
Але Амброзио
Скрит текст:

# 110
  • Glasgow
Софи Търнър изглежда сякаш не и е комфортно. Body language

# 111
Маскираният Майкъл Дъглас е точно като Соломон Паси във физиономията.

# 112
  • София
Роби и Айда
Скрит текст:

Ужасна прическа.
Парис Хилтън
Скрит текст:
Джена Ортега
Скрит текст:
Елинор Томлинсън
Скрит текст:
Брук Шийлдс
Скрит текст:

Кейт Бекинсейл
Скрит текст:

# 113
Благодаря за страхотната тема както винаги 🤗.
Тежък живот е имал Матю,жалко че така го разкостват и му "делят" наследството в нета.Не всеки е достатъчно силен да се пребори сам за съжаление,при него парите и славата не са помогнали.
Една легендарна четворка.
Долф,Слай,Арни и Жан.

# 114
Тази Софи е странна, някак дори асексуална. Първо се хвърли на човек, който май не си пада по жени особено, после хубавичкият я е награбил като парцалена кукла.
Няколко снимки с бившия.
Скрит текст:

Относно Николета, и аз се радвам за нея.
Гафовете й са в миналото, не знаем за скорошни май. С дългогодишния си партньор е. Изглеждат ми в истинска връзка. Харесват се.

# 115
Мисля, че Николета е единствената, която изкарва собствени пари с труд и то много повече, отколкото партньора й. Миналото си е за миналото, обаче съм имала досег далечен с нея по работа и е професионалист.  Да родиш дете от човек, когото обичаш, е рядък лукс.

# 116
  • Glasgow
Нали не мислите, че в онова предаване Николета е имала думата какво да се излъчи. Тя беше просто 'лице' там. Колкото Натали Трифонова сама рисърчва прогнозите.

# 117
Новината, че Никитата чакат бебе, мога да я сравня само с новината (едно време Joy) за Сашка Васева, че ще се омъжва. Една епоха си замина Stuck Out Tongue Winking Eye Николета най- накрая постигна всичко, което е искала. Да са живи и здрави и да имат търпението и любовта да запазят семейството си.

# 118
Да са живи и здрави Никитата, Никол и бебето! Много искаше тя.

# 119
  • До морето
Жива и здрава да е Николета и нероден Петко!
Единствено ме смущава анонса на тази блага вест. Гола, на пясъка с полуотворена уста и премрежен поглед.....Ми не се е променила, не е поумняла и нищо от тъпотиите й не е в миналото.

Общи условия

Активация на акаунт