Звездни Компромати - Ноември'23

• 294 358
  • 2 377
  •   1
Отговори
# 120
Е, Николета си е Николета, как да представи бременност, освен с циците и устата отворена?

# 121
То пък малко други жени има, които се снимат с едно перде на гърдите и снимките са навсякъде.
За Николета е нормално просто.

# 122
Николета
Скрит текст:

# 123
  • Варна
Мисля, че Николета е единствената, която изкарва собствени пари с труд и то много повече, отколкото партньора й. Миналото си е за миналото, обаче съм имала досег далечен с нея по работа и е професионалист.  Да родиш дете от човек, когото обичаш, е рядък лукс.
Ко?
Оказва се, че аз съм ебаси късметлийката!

# 124
Винаги съм мислела, че е най-нормалното нещо на света, ноо… всеки ден се научава нещо ново!!!

# 125
Вие може много неща да мислите и да живеете в кръг с масово щастливи семейства, но само един поглед към официалните статистики е достатъчен. А ако сте в средите на тези хора от типа на Николета, шанса клони към 0. Достатъчно хиляди мнения са изписани по темата коя с кого и защо е.

# 126
  • Rock & Roll feeling ...
Благодаря ви  

Не само нашето виртуално списание, което си списваме сами започва този месец с Матю.
И ноемврийската корица на "People" е посветена на него (сега видях, та да се счита, че те гледат от нас Stuck Out Tongue Winking Eye ) :
Скрит текст:

Зарадвах се за Николета, точно както го описа Жаки - в един общочовешки план.
Едва ли някой живее с ежедневен спомен за изцепките й, но и нивото й никога няма да бъде нещо повече от на една Кардашиян.

Последна редакция: чт, 02 ное 2023, 15:11 от Летящ Кактус

# 127
Благодарим ти, Кактус. Поглед над нещата Simple Smile

Кайли Дженър за новата си колекция. ГолЕма закуска е захванала 😂
Скрит текст:

# 128
Ми то всяка жена като прави дете си мисли, че е с човека, който обича. И ... не мисли по въпроса - колко дълго ще го обича.
От там и известните разминавания ... Satisfied

# 129
Някои от известните с много деца ( и още риалити участници, рапъри, спортисти и други):
Еван МакГрегър - 5
Кейти Прайс - 5
Тори Спелинг - 5
Крис Дженър - 6
Анджелина Джоли - 6
Джъд Лоу - 6
Пол Нюман - 6
Пъф Диди - 7
Алек и Хилария Болдуин - 7
Кевин Костнър - 7
Клинт Ийстууд - 8
Миг Джагър - 8
Мел Гибсън - 9
Марлон Брандо - 10
Еди Мърфи - 10
Ник Кенън (бившият на Марая) - 11
Илън Мъск - 11

Надали всичките от големи любови и страхотни бракове.
https://www.usmagazine.com/celebrity-moms/pictures/celebrity-par … ge-families-pics/

Последна редакция: чт, 02 ное 2023, 14:37 от Linda*kiss

# 130
Валери със златната топка
Скрит текст:

# 131
  • Добрич
Мел Гибсън има повече от 7деца. Те са толкова само от първата му жена. После има още две, мисля, от новите приятелки.

# 132
Да, така е, 7 от първата жена, после 1 от Оксана Григориева и 1 от другата си приятелка, конна съзтезателка . Редактирам го.

# 133
Скрит текст:
Николета
Скрит текст:
Какво пише на гърба й?

# 134
  • Rock & Roll feeling ...
Благодарим ти, Кактус. Поглед над нещата Simple Smile
Е, надявам се, че се усеща, че го написах с доза закачка

Излезнали са 2 модела от модната линия за дрехи на Анджелина :
Скрит текст:

Критиците са на мнение, че „за пореден път се опитват да ни продадат лош продукт, опакован в лъскава обвивка от празни обещания да се борим за всичко добро“.

Общи условия

Активация на акаунт