Звездни Компромати - Ноември'23

• 295 980
  • 2 377
  •   1
Отговори
# 870
Ама това с Борислав Михайлов вярно ли е последно? Не защото ще се учудя, ами от доста време се търкаля тази клюка, и секретарката все бременна, та… ?

# 871
Ама това с Борислав Михайлов вярно ли е последно? Не защото ще се учудя, ами от доста време се търкаля тази клюка, и секретарката все бременна, та… ?
И двете новини научих от тази тема. За да ги пишат сигурно са проверени. Питам и аз.

# 872
  • София
Точно защото е теденциозна Крумова не я харесвам и аз. Като Цветанка Ризова ми е,  пълен мазньоч към силните на деня. Има качества за журналист за разлика от Цветанка, но с тези медии толкова. Т.е. и да иска професионализъм няма как да демонстрира.

# 873
Момичета пуснете снимка на секретарката Катя на Боби Михайлов.

# 874
Отдавна спрях да я харесвам като журналист-  тенденциозна, заядлива и ехидна.

# 875
Ники Кънчев с 15 годишната си дъщеря

# 876
  • Пловдив
АББА  Heart Heart Heart

Скрит текст:

# 877
Чета с удоволствие Кеворкян- всичките му статии и коментари удрят болезнено право в целта.
Баща ми като умерен пенсионер, четящ Уикенд винаги е потресен от тия статии. Те са озлобени и дребнави, пълни с нецензурни обиди към конкретни политически фигури; и винаги е "за" военните конфликти.
И Кеворкян НЕ борави с данни и статистики, както се очаква от добър журналист; обича да бие на емоция и да подстрекава. По-зле и от Карбовски.
За баща ми е необяснимо това падение, защото по времето на Всяка неделя всички са харесвали Кеворкян

# 878
  • София
Чак харесвали...то освен него и Гарелов друго по телевизията нямаше, а обвързаност и на двамата със структурите е ясна, та толкова с обективната журналистика.

# 879
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Чета с удоволствие Кеворкян- всичките му статии и коментари удрят болезнено право в целта.
Баща ми като умерен пенсионер, четящ Уикенд винаги е потресен от тия статии. Те са озлобени и дребнави, пълни с нецензурни обиди към конкретни политически фигури; и винаги е "за" военните конфликти.
И Кеворкян НЕ борави с данни и статистики, както се очаква от добър журналист; обича да бие на емоция и да подстрекава. По-зле и от Карбовски.
За баща ми е необяснимо това падение, защото по времето на Всяка неделя всички са харесвали Кеворкян
Кеворкян пише за Уикенд?

# 880
Поддържа безотказно редовна рубрика там Grinning
Според баща ми "дори заглавията не стават за четене"

# 881
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Поддържа безотказно редовна рубрика там Grinning
Според баща ми "дори заглавията не стават за четене"
Дано хонорарите го топлят...

# 882
От бг журналистите аз харесвах Коритаров. Лора Крумова си я спомням оттогава. Той изнасяше интервютата, а тя го играеше нещо като медиатор, който смекчава тона.

Последна редакция: пн, 13 ное 2023, 09:23 от Giada

# 883
Аз чета друг Кеворкян, не в "Уикенд". Нито изразява подкрепа, нито подстрекава военни конфликти. Представя една различна гледна точка, която в последно време е пренебрегвана. Пише за самозабравилите се политици, които правят своите тънки сметки на гърба на малкия човек, оцеляващ в мизерия и живеещ в нищета.

# 884
Аз чета друг Кеворкян, не в "Уикенд". Нито изразява подкрепа, нито подстрекава военни конфликти. Представя една различна гледна точка, която в последно време е пренебрегвана. Пише за самозабравилите се политици, които правят своите тънки сметки на гърба на малкия човек, оцеляващ в мизерия и живеещ в нищета.
Извинявам се, но това черно-бяло описание на добри/лоши, бедни/богати вече е знак, че тая журналистика не е баш обективна.
Малко комунистически звучи даже
А къде са тези по-различни статии?

Общи условия

Активация на акаунт