Кралски работи и клюки - ноември 2023

• 70 836
  • 754
  •   1
Отговори
# 120
Горд съпруг и баща.
https://www.instagram.com/reel/CzTyN1-oxUp/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Тиарата на Летисия не си ходи с прическата ѝ, роклята също не ми допада с тия презрамки и обръчи.
Мери трябваше да махне тия колиета с букви дето се поддават над официалната рокля.

# 121
Сега им разгледах и бижутата.
Двете кралици са с великолепни бижута.
Мери също е много красива.

# 122
  • Някъде там
Нали Ули ? Очарователни са дамите.
Чудесни както винаги.
Личи си че се наслаждават на компанията си.

Летисия носи за първи път обиците на свекърва си. Много е закъсняла. Великолепни са.

Красива
Бенедикте и тя е хубава.

# 123
Много са хубави и цветни, удоволствие е да ги гледа човек.

Тръгнах аз да казвам,  че зелените бижут на Маргрете са страхотни,  но и сините на Летисия не им отстъпват. Изобщо големи красоти.

# 124
  • Някъде там

Разкошна е роклята..

Ооо торта "Конкорт" ще хапват. Завиждам им.🙂
Лана и вино от "нашето" шато 😉
Жалко че  не пускат видеа от танците. Ще има и испански валс и .
полка

# 125
Летисия е с рокля на Фелипе Варела, която е носила през 2015 година при посещение на президентана Перу в Испания и през 2017 година на посещение в Япония.

Скрит текст:

# 126
Гледам снимките от приема и най-много ми приковава погледа кралица Маргрете.
На тези гордини да имаш такъв стил щ, осанка и дух - дай боже всекиму!
Верно, че ни е орала, ни е копала, но дори и да беше, пак щеше да има тази осанка.

# 127
  • Някъде там
Вчера Хокон присъства на деня на паметта в крепостта Акерсхус.
И днес вече на посещение в Германия.
От вчера

Днес

И преди няколко дни
открива центъра Andøy Spaceport, който създава нови възможности за Норвегия като космическа нация днес и в бъдеще.

# 128
  • в сърцето на един мъж...
Имам чувството, че тиарата на Летисия ще се свлече по главата й. Толкова е несъразмерна за тази прическа.
Маргарете изглежда най-добре, най-стилно от всички. А бижутата й са разкошни!

# 129
Много бих искала да виждам Кейт в блестящи рокли и тиари, но всъщност оценявам способността й да стопява дистанцията с хората при своите ангажименти, нейната достъпност, това е много ценно, това кара хората да я обичат.

И аз много харесвам Кейт в по- ежедневни и спортни сетове.
Страхотен усет има и в 99,99 % от случаите ѝ се получава страхотно. Heart
От последните снимки и Уилям, и Кейт просто греят, невероятно излъчване имат и двамата. HeartHeartHeart

# 130
Принц Уилям разговаря с главния изпълнителен директор на Gardens by the Bay, Феликс Ло, преди срещата с финалистите на наградата Earthshot за 2023 г. в Gardens by the Bay.

# 131
"Бебе, имам нужда от пръста си" Grinning
Удоволствие да гледаш който и да е от Уелсови

# 132
  • София
Wow, най-накрая кралски блясък - великолепни са и двете кралици и двете принцеси. Много ми харесват и рокли и бижута. Летисия толкова рядко слага тиара, че е истинска радост за окото да е така разкошна. Маргрете е с прекрасна рокля, много искам някой ден снахите ѝ да ги носят нейните бални рокли, повечето са непреходни и много, много красиви.
Да не пропускам кавалерите - Фелипе остарява чудесно, а Фредерик сигурно никога няма да загуби младежкия си вид, въпреки прошарена коса.

https://www.youtube.com/live/asplFaZN7-I?si=8ShvcxLp-w8XLsdo

Последна редакция: вт, 07 ное 2023, 15:46 от Lana

# 133
Страхотно е при датчаните. Летисия каква осанка има само, сори, но дори Мери, която е като статуетка, малко бледнее пред Лети. Истинска кралица, великолепна е Heart Маргрете също е чудна, просто вече е на възраст, но въпреки това изглежда добре. Въобще, приятна атмосфера и хубав кралски блясък беше тази среща между испанците и датчаните.

# 134
  • Някъде там
Аз за мъжете не писах, защото то се знае, че са перфектни. Мъже на място и двамата.
Еее Тирамису ми то не е свършило. И днес и утре. Е, няма да са с бални рокли и тиари, но те и ежедневно са приятна  гледка.
https://www.instagram.com/reel/CzUggJntrHc/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

За войната не ми се пише в тази тема. На страната на всички невинни деца съм. Но, кралските особи и ангажиментите и инциативите им ме интересуват та :
Максима и Вилем са имали разговори с редица представители на организации, групи на гражданското общество и инициативи в
Нидерландия във връзка със ситуацията в
Израел и Палестина.

Скрит текст:

"Днес разговаряхме със заинтересованите страни в Нидерландия за ужасната ситуация в Газа и Израел. Те споделиха с нас скръбта си от неизмеримото човешко страдание, страха си от реакциите в обществото и чувството на несигурност. Говорихме също така за надеждата за разбирателство и взаимно уважение и за постоянството, необходимо за постигането на тази цел.
Ние им съчувстваме силно в този труден момент и сме заедно с тях за безопасно и
мирно общество за всички."
Крал Вилем-Александър и кралица
Максима
Кралят и кралица Максима приеха в Paleis Huis ten Bosch редица представители на организации, групи на гражданското общество и инициативи в
Нидерландия във връзка със ситуацията в
Израел и палестинските територии.
Разговорът беше съсредоточен върху въздействието на събитията в Близкия изток върху живота на хората в Нидерландия. Наред с другото участниците в разговора обмениха мнения за начините за укрепване на взаимното разбирателство в Нидерландия при зачитане на чувствата на всички.

И Рания от последните и срещи с "Лекари без граници" и УНИЦЕФ и свързани с доставката на хуманитарна и медицинска помощ в Газа.

И от двете интервюта.

Общи условия

Активация на акаунт