Кралски работи и клюки - ноември 2023

• 70 838
  • 754
  •   1
Отговори
# 135
Много готин Уилям! Винаги знае как да се държи, с такава лекота му се получава общуването с хората. Определно е взел най-доброто от родителите си.
Маргарете е много царствена, харесва ми. Не разбирам Фредерик защо винаги стои така разкрачен? Отдавна ми направи впечатление, не му подхожда такава стойка на положението.
Мери е разкошна. Летисия обаче е предобрила с размера на тиарата, не е за нейният ръст и телосложение...

# 136
  • Пловдив
Много ми харесва роклята на Летисия.

# 137
ааа, добре, давиз. Ще чакам следващите им събития. Мери и Лети са стилни жени, ще ми е приятно да ги видя дори и без тиари и кралски блясъци.
Да, и на мен ми е неприятна темата за войната, но много ми хареса Максима с тази блуза. Доста по- добър стайлинг от на модела.
Рания изглежда моного добре, но и личи, че е загрижена. Disappointed

# 138
Много готин Уилям! Винаги знае как да се държи, с такава лекота му се получава общуването с хората.

Именно лекотата, с която общуват с хората (на всякаква възраст Grinning) е нещото, което ги прави толкова обичани и харесвани. Заедно и поотделно.

# 139
Летисия  изглежда дребна  за тази  тиара. В тоя  контекст  си представих един ден двуметровия крал Уилям с короната на свети Едуард - ще докара общо ръст от 2,30 - 2,40, очертава се величествена гледка.

# 140
Бившият министър-председател на Нова Зеландия Джасинда Ардерн на зеления килим на церемонията по връчването на наградите Earthshot за 2023 г.

One republic

Финалистите

Последна редакция: вт, 07 ное 2023, 11:59 от Анонимен

# 141
Фелипе и Фредерик на испанско-датски бизнес форум

Скрит текст:

# 142
Отдали са почит към загиналите войници при цитаделата Кастелет".

Скрит текст:

# 143
Да оплакнем окото с принца на Уелс.
Някой назад писа какъв гръб е извадил - цялото му тяло е много добре оформено и тренирано, един излишен грам не виждам. И по дрехите личи Wink
center]

[/center]

# 144
# 145
  • Разпиляна във въображението

# 146
Много го харесвам Фелипе. Определено е симпатяга и има страхотна стойка. Сигурно е най-висок сред мъжете рояли, но няма прегърбване при него. Дори и при срещи и общуване с дребосъци, пак успява да я запази. Страхотно съчетание на уважение към събеседниците и кралски власт и достолепие.
Летисия с вчерашната рокля е невероятна. Прощавам ѝ голите ръце 😀

# 147
Аххх, Уилям колко е стилен.. 😍 Страхотен костюм! 😍
Мисля че сакото му е същото от първите награди.

# 148
Кралят и кралицата пътуват към държавното откриване на парламента.

# 149

Общи условия

Активация на акаунт